haziran da hamile olmak isteyenler

yat uzan o zaman....bende yatcam...bugün cok yorgun bi gündü....benim icimde....bende yatcam...insallah yarin daha güzel haberler alirim...

belki 6. ayda gelirim....bakalim doktorlarla bi görmem olcak...haftaya cuma günü hersey belli olcak...ne bilim bu kadar uzagiycani sanmastim...

her şeyın hayırlısı ...........canım uzme kendını...........sabah ola hayr ola dıyelım.............gıt bakalım doktora ne dıyecek .......sana guzel uykular............bende yatıcammmmmmm...sabah işe gıdıcem ordan da doktora...............dua et canım

herkese hayırlı geceler..................
amerıkalı nerdesın canımmmmmmmm......................işten daha gelmedın dımı.................burda gece oldu.............ama orda gunduz..................kendıne ıyı bakkkkkkkk

zumminnn uzulme canim tr yi bir dene bence bebek istiyoruzun dr seval hanim dedigi seval tasdemirse ona gozu kapali git derim bende onun ununu cok duydum tv de de cok cikiyor ve ayrica internettende arstirabilrisin yinde bir arastir mustafa bahceci iyide buradaki arkadaslarim ona gitmisti oda cok iyi bir dr mus canim hayirlisi ALLAH TAN ama cok gencsin sen daha ya senin ne cocuklarin olur daha ALLAH yardimcin olsun canim

el muallim canim napiyon kacinci igneyi vuruldun sen bugun baska neler yapiyon meyve falan yiyiyormusun coreotu bal vs yazsaana neler yaptigini beeee

canım ya...............şimdi gırdım kahvaltı hazırlamakla uğraştım dun çok yorulmuşum yaaaaaaaaaa
kendıne ıyı bak

çok teşekkür ederim canım.arkadaşımın sorunu seninle aynıydı açıklanamayan infertilite ama 2. aşılamada bebek sahibi oldu bi kızı var şimdi .yüce rabbim aynı mutluluğu bize de yaşatır inşallah ...

canım ama benim 2. denemem ve gene uzun protokol

22 yaşına girdim canım . inşallah iyi sonuclar alırız ya vallahi çok zor ben birde nöralterapi alıyorum zordu iyice zorlaştı artık .. normal insanlar gibi olmak istiyorumm bir an önce hamile kalsamda bütün bu eziyetler bitse

üzülmiyorum canim.....oluruna biraktim....arastirmalar devam....olursa olur olmasa...rabbim yardim eder....benim icim ferah....türkiyeyle irtibata gectim...esimle konustum..eger türkiyeye gidecek olursam annemgil beni belicek orda...hayirlisi....a.s.

zümim canım senn kısın hangi merkezde oldu?

canım ya............olmuyo .....beklıyomusun bı tanem hadı rabbım yar ve yardımcın ols...........inş guzel haber alıcaz senden kalkma yorma kendıını kız yaz adresın gelım sana çay borek yapım.........kendıne ıyı bak dua ile............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…