Amin insallah canim...çok teşekkür ederim canım.arkadaşımın sorunu seninle aynıydı açıklanamayan infertilite ama 2. aşılamada bebek sahibi oldu bi kızı var şimdi .yüce rabbim aynı mutluluğu bize de yaşatır inşallah ...
inslhh hepimiz guzel sonuclar aliriz..bence sen kendi kendine eziyet yaratiyorsun...daha yolun basindasin....guclu olman gerek...ozelliklede tedavi asamasinda...bu hepimiz icin bi sinav...Allahim bizi siniyor...ne kadar gucluyuz, sabirliyiz, istekliyiz...sitemkarmiyiz,isyan mi ediyoruz...22 yaşına girdim canım . inşallah iyi sonuclar alırız ya vallahi çok zor ben birde nöralterapi alıyorum zordu iyice zorlaştı artık .. normal insanlar gibi olmak istiyorumm bir an önce hamile kalsamda bütün bu eziyetler bitse
selam arkadaslar....nasilsiniz
slm kzlar transfer oldu artık bekleyis dınleniyim gelicem allaha emanetsınız
Bebek istiyoruz haklısın sabır bize en lazım olan şey bende sabırlı olmaya çalışıyorum bende eşimle çok sorun yaşadım ben sürekli ağlardım sürekli yemek yemezdim ev işi yapmazdım 1.denemedikten sonra hayatım alt üst oldu agır tramwa gecirdim aylarda tedavi gördüm .. eşimde eve gelmek istemezdi dışarıda takılıyodu ben iki kat daha çok üzülüyodum neyseki hepsi geride kaldı .. İnşallah hedeflerimize ulaşırız.. seninde inşalalh bu sefer olur , olurda inşallah yüreğindeki anneli heycanını bebekleriniz söndürür bagrınıza bebeklerinizi basarsınız tabi bizlerde hepimiz.. Bizler çok yüce yaratıklarız neleri göze alabiliyoruz değilmi niceleri varki bu tedavilerden korktukları için denemiyolar bile.. Her kadın anne rahimine anne olarak düşer..
canıım sen nıye kalktın bakım.....yat uzan .....yorma kendını....el-muallim tedavin nasıl gıdıo
bebek ıstıyoruz canım ne guzel ıfadeetmissin ne guzel toparlamışsın kndını............rabbım inş sevındırsın canım inş bekletmesın...........sen kaç yaşındasın kı son deneme dıyısoun canım
slm kzlar transfer oldu artık bekleyis dınleniyim gelicem allaha emanetsınız
doktordan geldim....umdugumu bulamadim...belcika bana yardimci olamiyor.....artik tüp bebek sansi da vermiyorlar....benim sayfam burda bitti....yolunuz acik olsun arkadaslar...hic olmasa benim bi minik kizim var...bana baska secenekler önerdi doktor...ama onlar cok zor...
canım.....şu yazdıklarını şu an okuduğumda bütün vücudum irkildi,kendimi çok kötü hissettim.....ama arkadaşların dedikleri gibi türkiyede yaptıra bilirsin.pgt yi benim merkezimde yapıyor.eğer benim genetik sonuçlar olumsuz çıksaydı banada uygulanacaktı......umudunu sala yitirme........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?