haziran da hamile olmak isteyenler

bakk geldım.......... bence korkma canım ..ama tr ye gel bıde burda baksınlar laparoskoı ol bence zaten tup bebekde tuplere gerk yok canım..uzulme inş tutar kaç kışının tuplerı yok hamıle kalımştır...

biz hala bugunu yasiyuruz yani persembe aksami saat 10 40 ama gecen sene tr deki dr da sis oldugunu solemisti hamile kaldim kaybettim benim kafama takilan baglatmakmi yoksa aldirmakmi

koydum iciyordum aski memnu yu izlerken cagrin geldi zaten dizide bitti simdi binbergece tekrar var ay buranin kanallari varya 24 saat otur tv izle ben anca aksamdan aksama izliyorum hem dinleniyorum iste hayat bole sanada cay koydum simdi

ama dr ıyıyse guvenıyosan yapcak bışey işin dıre tarafı zaman geçıyo yaş geçıyo karar vermek gere

afuyet os bende bıraz sonra kouyucamm ....burdada öle tvde herşey var ama artık sıkıyo......

iste sorunda orada ben dr beni gonderdi baglat dedi o dr alayim kurtul kesin cozum dedi esim yeniden benim dr la gorusuecek yarin yani cuma gunu

bende dınlenmek çiçin açarım ..akşamları...öle ıyı oluyo yorgunken.ama çok iş var ...transfere kadar yoğunum ondan sonra da evde sıkıntıdan patlarım beklemek çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…