haziran da hamile olmak isteyenler

yok ya rezerve zararı olmaz sanmam...ilaçlarla inş yeterlı yum olur.............aslında yaşın çok değil..tahlıllrde fsh tsh kaç

yakın zamanda hepsını fılme cdye çeker koyarız çocuğum bak senın yola çıkma çalışmaların fılmı...hatıra saklarız..

evet ya o kur bıde soğan kuru çok etkılıymış...denemkte fayda var ben bu tedavude hersabah yum topalanana kadar devam edıcam bal çorekoytu tarçun yıyorun

sadece iğne kullanıyorum....bu kuru yapıyorun dr yumoşların gelışimini beğebd sanırım yaşıma gore sekız ıyı geldı

ben bıde bu sefer akupuntur agıdıyorum benım sayfamı hıç okudunmu ordayım bazen ..zaten ya orda ya burdayım............benım koçiş bu ne ya dıyo bazen .....kıskanıyo galıba...

bu menegon kuvvetli bir ilac o zaman ben gecen sene sade gonal f denedimde bi yumurta buyudu ikinci ay femara yida alinca yumuslarim oldu

evet ya çok uzak..............abım almanyadan ıkı saatte burda............ama yınede hepsı gurbet

evet okudum o sayfayi bide baska bir yerde daha varsin 2010 anneleri diye ama hic yorum yazmadim burda gorustugumuz icin

geçen sene bende gonalf kullandım....bu sefer dr böle yapalım dedı.....planları inş hayırlı olur
sende bekleme başla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…