zummın canım inş bugun senden ve dığr arkadaşlardan guzel haberler alırız ...olmuyoo..inş yıyısın canım .....kendıne ıyı bak
herkese selam canım sera teş ederım inş canım ...zummıncım uzme kendını bır yol açılacak ınş.......rabbım bu mubarek gun dualarımızı makbul eylesın arkadaşlar sıkıntıları açsın ins işteyım azcık gırdım çıkıcam
insallah abla
insallah
sabah doktorumdan telefon geldi...bu sefer beni lond<aya yollamak istiyor....ben ne yaparim orda yanliz...dünden beri midem bulaniyor...bide o korkusu var simdi...ya hamileysem....türkiyeyle görüscem biraz sonra...bakalim bi sonuc alabilcemmi..
senağlama
kizlar sabah kuranimi okudum ve rabbim olmayan herkeze evlat hasreti ceken herkeze evlat kokusunu tattirsin rabbim bizimde yuzumuzu guldursun bu cuma gunun hatirina hurmetinee aminnnnnnnnnnn rabbimmsenağlama
slm kızlar nasılsınız kımse yokmu yaw hepimize hayırlı cumalar arkadaşlar
slm cnm h.g nasilsin nasil gidiyor?sanada hayirli cumalar...yat dinlen bol bol...cnm senin kisa prot..muydu...adetinin kacinci gunu yumurta alimi transfer oldu...yardimci olursan sevinirim..
slm canım benım uzundu adetın 16 gun yumurtalar toplandı 19 gun transfer oldu hkkımızda hayırlısı ama
bu yumurtanın buyumesıne gore surec kısalıo unutma hersey yumurtanın buyuka.s.lugune baglı
senağlama
kizlar sabah kuranimi okudum ve rabbim olmayan herkeze evlat hasreti ceken herkeze evlat kokusunu tattirsin rabbim bizimde yuzumuzu guldursun bu cuma gunun hatirina hurmetinee aminnnnnnnnnnn rabbimmsenağlama
canim kendini uzme..bekle biraz turkiyeden haber gelsin bi bakalim...ona gore yol alirsin..Allah yardimcin olsun..
esim bugün ilk defa doktorlarla konustu...artik ona birakiyorum....o karar versin nolcagini....hem yoruldum hemde...ben biraz bebegimle ilgilenmem lazim....cünkü durmadan bunu düsünmekte istemiyorum...oluruna birakcam...duami yapcam...yasim 23 daha cok ekmek yemem lazim ben
RABBIM NE EYLERSE GÜZEL EYLER
cnm buara kafan cok karisti...o mu bumu doktorunun dedikleri iyice kafani karistirdi..bence de birak biraz esin takip etsin...senden daha net dusunebilir..orada kapi kapanirsa bilki vardir bi hayir...
bende az once merkezimi aradim yarin sabah gitcem son asimi olcam:1closedeyes:tedavi suremide konuscam...haziran basi derse basliycam mayis sonu derse erteliycem..yarin belli olcak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?