haziran da hamile olmak isteyenler

zummın canım inş bugun senden ve dığr arkadaşlardan guzel haberler alırız ...olmuyoo..inş yıyısın canım .....kendıne ıyı bak

zummın canım inş bugun senden ve dığr arkadaşlardan guzel haberler alırız ...olmuyoo..inş yıyısın canım .....kendıne ıyı bak

sabah doktorumdan telefon geldi...bu sefer beni lond<aya yollamak istiyor....ben ne yaparim orda yanliz...dünden beri midem bulaniyor...bide o korkusu var simdi...ya hamileysem....türkiyeyle görüscem biraz sonra...bakalim bi sonuc alabilcemmi..

oh oh maşallah histereskopide temiz çıkmış
sıra opu ya geldi desene
hadi inşallah hayırlı haberler alırsınnnnn

bu arada nasılsınnnnn

herkese selam canım sera teş ederım inş canım ...zummıncım uzme kendını bır yol açılacak ınş.......rabbım bu mubarek gun dualarımızı makbul eylesın arkadaşlar sıkıntıları açsın ins işteyım azcık gırdım çıkıcam

canim kendini uzme..bekle biraz turkiyeden haber gelsin bi bakalim...ona gore yol alirsin..Allah yardimcin olsun..

el_muallim canm birsey sorcam...senin tedavi kisa protokol mu?ne zaman adet oldun..ne zaman yumurta alinirmis..aradaki zaman ne kadar..tahmini bi tarih veriyorlar mi?ilk denemem uzun prot.du benim...adetin 18.gunu yumurta alindi...21.gunu transferdi..kisa prot..de demi oyle olur ki...bugun yarin en gec pazar adet olurum....yumurta alimi transfer sinavima denk gelirse ertelemeyi dusunuyorum...yardimci olursaniz sevinirim..a.s.

senağlama

kizlar sabah kuranimi okudum ve rabbim olmayan herkeze evlat hasreti ceken herkeze evlat kokusunu tattirsin rabbim bizimde yuzumuzu guldursun bu cuma gunun hatirina hurmetinee aminnnnnnnnnnn rabbimmsenağlama

aminnnnnnn cnm bende birazdan okuycam hepimiz icin...

slm kızlar nasılsınız kımse yokmu yaw hepimize hayırlı cumalar arkadaşlar

slm cnm h.g nasilsin nasil gidiyor?sanada hayirli cumalar...yat dinlen bol bol...cnm senin kisa prot..muydu...adetinin kacinci gunu yumurta alimi transfer oldu...yardimci olursan sevinirim..

slm cnm h.g nasilsin nasil gidiyor?sanada hayirli cumalar...yat dinlen bol bol...cnm senin kisa prot..muydu...adetinin kacinci gunu yumurta alimi transfer oldu...yardimci olursan sevinirim..

slm canım benım uzundu adetın 16 gun yumurtalar toplandı 19 gun transfer oldu hkkımızda hayırlısı ama
bu yumurtanın buyumesıne gore surec kısalıo unutma hersey yumurtanın buyuka.s.lugune baglı

slm canım benım uzundu adetın 16 gun yumurtalar toplandı 19 gun transfer oldu hkkımızda hayırlısı ama
bu yumurtanın buyumesıne gore surec kısalıo unutma hersey yumurtanın buyuka.s.lugune baglı

saol cnm evet yumurta buyume surecine bagli yinede az cok tahmini bi sure bilsem cok iyi olacak...sen bebislerine kendine iyi bak...inslh biran once kavusursun...

senağlama

kizlar sabah kuranimi okudum ve rabbim olmayan herkeze evlat hasreti ceken herkeze evlat kokusunu tattirsin rabbim bizimde yuzumuzu guldursun bu cuma gunun hatirina hurmetinee aminnnnnnnnnnn rabbimmsenağlama

amin canim amin...ama sakin aglama...rabbim verdi bu imithani....biz böyle umutlu dua etcezki rabbim verir ozaman....olurmu olmazmi diye süphe etmeylim....sen herzaman duani kuranini eksik etme bak gör o zaman güzel haberler alcaksin...insallah

insallah derse yakaran... INSAA eder YARADAN

dualarim sizinle...ve tüm isteyenle....

canim kendini uzme..bekle biraz turkiyeden haber gelsin bi bakalim...ona gore yol alirsin..Allah yardimcin olsun..

esim bugün ilk defa doktorlarla konustu...artik ona birakiyorum....o karar versin nolcagini....hem yoruldum hemde...ben biraz bebegimle ilgilenmem lazim....cünkü durmadan bunu düsünmekte istemiyorum...oluruna birakcam...duami yapcam...yasim 23 daha cok ekmek yemem lazim ben

RABBIM NE EYLERSE GÜZEL EYLER

cnm buara kafan cok karisti...o mu bumu doktorunun dedikleri iyice kafani karistirdi..bence de birak biraz esin takip etsin...senden daha net dusunebilir..orada kapi kapanirsa bilki vardir bi hayir...
bende az once merkezimi aradim yarin sabah gitcem son asimi olcam:1closedeyes:tedavi suremide konuscam...haziran basi derse basliycam mayis sonu derse erteliycem..yarin belli olcak....

sohbete gelsen kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…