haziran da hamile olmak isteyenler

bazen ben bıkaç sayfaya yorum yazıyorum......eğer vaktım varsa okuyorum yazıyorum...........burda çok arkadaş edındım dert aynı olunca.....rabbım kımssenın emeğını zayı etmesın..hayat zor evlat buyuk ımtıhan

benım oğlum evlendıkten üç sne sonra yumurta takılbı klomen ....fılan tedavısıyle oldu.....sonrakı tedavıler olumsuz....bı duşuk ıkı sene oncede ıkıczlerımmı kaybettım.....trasferden sonra bılmıyorum dr ne verır bu kez bana değişik uygulama yapuyr...o zaman yazarım

oğlum onüç yaşında şimdi çok şukur ......işte bı tane de kardeşı ols dedık ama artık son benımde...oğlıum çok ıstıyo......çocuğa anlatmak daha zor nıye olmuyo .....çok sorguluyo yok sebep yok.............rabbım ol deyınce olavcak gerısı boş.............dıyorum ya yolları gıtttığı yerı gordum enmrıyonun çok açık çok rahat hıç mı bu sperm yolunu bulamuyo canım...............ama yok dr elı değecek ılla

inş canım herşeyın hayırlısı ols...............rabbım en ıyı bılendır.......bız kuluz ısterız..hayırlısını versın ..inş senınde tutarda bebişinle ttatıllere gıdersın

benim tatilim yok canim ama izin alacagim isten hastalik gunlerim ve senelik iznim var onlari kullanacagim daha fazla gerekirse de alirim is yerim dei patronlar iyiler

yatmıcam ya.........ama çayı hazırlıcam kahvaltı hazırlıcam çantamı fılan anca gıyınır çıkarım...allhtan arabam var imkanı yok işten doktora yetişemem....canım hasdı sen yat imş yaruın yıne bakarız uykum olmazsa yıne konuşuruz

iyi o zaman benımde mudurum ızın verdı sağolsun dınlencem inş taransferden sonra ..inş tutarda boşuna olmaz bu emekler

bız çıkarız onlar gelır inş zummınde ayarlasa işlerını ..bakalım o ne yapacak ....inş rabbım hepsıne kolaylık versın............

oldu canim gorusuruz yine kendine iyi bak sana hayirli isler istanbulun trafiginde araba kullandigina gore iyisin demekki

herkese hayırlı sabahlar ...........hayırlı cumalar............gunumuz guzel geçer ınş.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…