as canım nasılsınız arkadaşlar bende bugün 6. ddoğum kontrol hapını alıyorum canlarım benim işim çok zor eşim azosperm 2 yıllı eviyiz ben 27 eşim 31 yaşında eşimde sperm hiç yok 6 aydır iğne ilaç tedavisi artı değişik kürler hepsini uyguladım haziranda sperm yine bulunmazsa eşime micro tese yapılcak eğer sperm bulunursa yumurtalarım toplancak ne olur banada dua edin günler yaklaştıkça heyecanım korkum artıyor allah hepimizin yardımcısı olsun
canım çok sağolankara genartta olcaz kısmetse
canım mrb eğer ankarada yaptıracaksan kesinlikle maya derimben maya diye düşünüyorum haziranda ama kararsızım bi de biz erzincanda yaşıyoruz o yüzden gelip ön görüşme yapamadık hiçbiriyle.. ücretler nasıl? başarı oranı ve aslında benim için en önemlisi hastaya yaklaşım.. çünkü en ufak şeyden hemencecik etkilenirim benallah hayırlısıyla hepimize anneliği taddırsın inşallahh :)
canım mrb eğer ankarada yaptıracaksan kesinlikle maya derim
ben bugün yumoşlarımı toplattım artık nasip ama olmazsada yinede mayaya gelirim
drumun hemşirelerimin ilgisi okadar güzel ki moralimi bozarmıyorum bile herkes o kadar pozitif ki insan olusuz hiç bişey düşünemiyo...
eşimin hareket azlığı morfoloji bozukluğu vardı bugün macs yöntemi yapılacaktı.
nasıl olduysa sonuçlar iyi çıkmış ve macs yöntemine bile gerek kalmamış.
bu kesinlikle osman hocamın pozitifliğine ve bize vermiş olduğu morale bağlıyorum tedavi için olmasa bile sadece görüşmek için mayaya uğra derim
"sahip olduklarımız için genelde tek bir şey yaparız, teşekkür eder ya da şükrederiz ...oysa sahip olamadıklarımız için pek çok şey yaparız. dua ederiz, umut ederiz, acı çekeriz, arzu ederiz, rica ederiz, gözyaşı dökeriz...işte bu yüzden sahip olamadıklarımız , olduklarımızdan hep daha değerlidir "
canım amın.................gunaydınnnnnnnnburdayim el-muallim
selam bebek istiyoruz
misafirim gelmisti daha yeni gittiler...listemize nazar degmesin... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?