Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo_______________________Anotolia_____________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
3. amerikali_____________________Yurtdisinda_________ _____Mayis________Haziran
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
5. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
6. sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
7. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
8. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
9. cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
10. zümmin(2.cocuk)_____________Yurtdisinda _____________Haziran________Haziran
11. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
12.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
13.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
14Monalan.______________________Anatolia_____.____ _______Mayis________Haziran
15.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
16.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
17.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
18.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
19.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
20. feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ ___Mayis________Haziran
21. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
22. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
23. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
24. idilengin___________________maya_________________ Haziran__________Haziran
25. gulencim(2.deneme)_________bahceci klinik___________22 Mayis_________Haziran
26 nurcan82 (1.deneme)...............ıRENBE .....(Aral Özbal).....4 haziran.............temmuz
27. ebraar
28. sissem,
29. nurdannurdan,
30 eklektik,
31 pinkrose
32. baharson,
33. özlem
34. tonya
35. psikopatimmmm
36. welike
37. susamuru78
38. elif26
39. naz1982
40. Nargile
41.günesim007
42. miss_capraz
43.zero55 (1.deneme)..............özel karadeniz has............haziran...................................?
44.zuzu79 ....................................................................15 mayıs..................................?
45.asi74 (2.deneme) .............. yurtdışında........................mayıs...................................haziran
BU ZORLU YOLDA YÜCE RABBıM HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN ....
herkese günaydın bende ilk tüp bebek tedavime dün başladım şu an iğnelerimi oluyorum heyecan cok fazla tabi
herkese hayırlı dualarının kabulunu dilyorum arkadaşlar
iyi günler
bu listede ben neden yokum kizlarrrr ya
bende mayista bu ay basladim dogum kontrol hapi ile allah izin verirse haziranda hem tarnsfer helede sonuc yaz canim yurt disindayim hic bebis yok 2. mikro denemem
Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo_______________________Anotolia_____________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
3. amerikali_____________________Yurtdisinda_________ _____Mayis________Haziran
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
5. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
6. sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
7. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
8. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
9. cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
10. zümmin(2.cocuk)_____________Yurtdisinda _____________Haziran________Haziran
11. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
12.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
13.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
14Monalan.______________________Anatolia_____.____ _______Mayis________Haziran
15.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
16.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
17.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
18.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
19.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
20. feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ ___Mayis________Haziran
21. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
22. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
23. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
24. idilengin___________________maya_________________ Haziran__________Haziran
25. gulencim(2.deneme)_________bahceci klinik___________22 Mayis_________Haziran
26 nurcan82 (1.deneme)...............İRENBE .....(Aral Özbal).....4 Haziran..............Temmuz
27.zero55 (1.deneme)..............özel karadeniz has..............Haziran.....................?
28. zuzu79(1. deneme)___________..........................________Haziran_________Haziran
29. asi74_______________________yurt disi________________Haziran_________Haziran
30 eklektik,
31 pinkrose
32. baharson,
33. özlem
34. tonya
35. psikopatimmmm
36. welike
37. susamuru78
38. elif26
39. naz1982
40. Nargile
41.günesim007
42. miss_capraz
43. ebraar
44. sissem,
45. nurdannurdan
BU ZORLU YOLDA YÜCE RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .......:Saruboceq:
.
merhaba kızlar bende haziran sonunda tedavi başlamak istiyorum.acab bu ay sonunda bir gidip görünmelimiyim?her hangi bir şey yapıyorlar tedaviden 1 ay nce?
sen benden önce yazmisin nurcan...saol
tskler kizlarrrrrrrrrrrrrrr yoksa herkes kendinimi ekliyorduuuu biraz renklendirin yafu su listeyi bak hemen burnumu soktum gelir gelmezsengözlerimebaksanabsırnaşık şey
merhaba kızlar bende haziran sonunda tedavi başlamak istiyorum.acab bu ay sonunda bir gidip görünmelimiyim?her hangi bir şey yapıyorlar tedaviden 1 ay nce?
slm kızlar nasılsınız
zümmincim bebek ıstıyorum nasıslın yemek yıyım hemen cik gelıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?