haziran da hamile olmak isteyenler

[

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Transfer______Sonuc___________ _________________

1. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________27.05.09________12 gün sonra
2.mapavrili___________________.................... ____________01.06.09_______12.06
3. esracag (1.deneme)___________Adana baskent ________Mayis________Haziran..20 dene yumos bebisleri varmis
4. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _____6 Haziran_________Haziran
5. gulencim(2.deneme)_________Bahceci klinigi___________22 Mayis_________Haziran
6 nurcan82 (1.deneme)_________iRENBE .....(Aral Özbal)____4 haziran_______Temmuz
7.cingis.pembesi (1. deneme)___Umut Tüp Bebek_________17 Mayıs_______15 Haziran
8.mmmeltem__________________Anadolu Hastanesi______16.Mayis_______28.Mayis
9.senayk(2.deneme)__________Istanbul Cerrahi Hast______10.Haziran______Temmuz

10.amerikali_____________________Yurtdisinda_________ _____Haziran_______Haziran
11badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
12sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
14 bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
15sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
16cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
17 zümmin(2.cocuk)_____________Ferti_jin__ _____________Temmuz_______Temmuz
18.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
19.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
20Monalan.______________________Anatolia_____.____ ______Mayis________Haziran
21.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
22.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
23.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
24.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
25. feraye55(1.deneme)_____________Genart_____________ ___Mayis________Haziran
26. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
27. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
28. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
29. idilengin___________________Maya_________________ Haziran__________Haziran
30.zuzu79________________....................... ....._______15.Mayis________................
31. baharson,
32. özlem
33. tonya
34. psikopatimmmm
35. welike
36. susamuru78
37. elif26
38. naz1982_____________.............................. ...._______Haziran_________Haziran
39. Nargile
40.günesim007
41. miss_capraz
42.zero55(1.deneme)________Ozel Karadeniz Has._______Haziran__________...............
43.asi74(2.deneme)_____________ Yurtdışında____________Mayıs__________Haziran
44.sarimelekA&B____________....................... ....._________Haziran________Temmuz
45.Mavis(4.deneme)_____________................... ...._________Mayis_________Haziran
46.Nursati_____________________ASILAMA____________ __Mayis_________Haziran
47.aslgkh_____________________.................... .___________Mayis_________Haziran
48.Hiram06(1.deneme)_____________Anatolia_________ ____Haziran________Haziran
49.greys85(1. deneme)__________Antalya t.b merkezi_______Haziran________Haziran
50.denizmavisi
51.aslgkh
52. ebraar
53. sissem,
54. nurdannurdan,
55 eklektik,
56 pinkrose
57 angel eda

Hamilerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :CüvCüv::CüvCüv:

1. olmuyo
2. babytwin....
Rabbim ne güzel haber bu listemiz cok güzel gidiyor....

bitanede senin icin bebek istiyoruz [/QUOTE]

hosgeldin canim...tedavin hayirli ugurlu olsun

hosgeldin canim...tedavin hayirli ugurlu olsun[/QUOTE]

bitanede benim icin mis:1hug:sagol canim unutmamissina.s.nasilsin?bugun pek girmedim...sizlerde girmemissiniz...herkes yogun buara....

öyleyiz canim ütü yaptim durdum daha yemek yapcam ama oturiyorum iste iyiki kaynanam yanimda oturmiyor
oh bende bitirdim neyseki ütümü biri bitiyo biri başlıyo şimdide yemek yapıcam(bu arada hakkaten ya neyseki kaynana yok yanımızda rahat rahat takılıyoruz)..............gerçi zararı yok ama bilgisayar başında oturamazdım,,,,,,,,,,delikafadulden

Hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi ve bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

yanimda olsa varya oturamazdim bilgisayar basina...ondan eminim :mymeka:

ewet acnım emın ol eger yanında olsaydı degıl pc nın bASINA OTURMAK gezmeye bilem gidemezdin tıpkı benim gibi

merhaba nasılsınız kızlar
buraya ilk kez takılıyorum genelde eşi azospermi olanlara takılırım haziranda tüp yaptıracaklar burdaymış kısmetse bizde düşünüyoruz ama daha kesin karar vermedik bizim 1 başarısız tüp var mikro tesede sperm bulunamadı senağlama o gün bugündür hala dr lardayız şimdi kaan aydosta tedavi oluyor eşim ilaç verdi 1 ay daha dedi bakalım ondan sonra ne olucak
kızlar sizler nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz

hosgeldin canim...tedavin hayirli olsun

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Transfer______Sonuc___________ _________________

1. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________27.05.09________12 gün sonra
2.mapavrili___________________.................... ____________01.06.09_______12.06
3. esracag (1.deneme)___________Adana baskent ________Mayis________Haziran..20 dene yumos bebisleri varmis
4. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _____6 Haziran_________Haziran
5. gulencim(2.deneme)_________Bahceci klinigi___________22 Mayis_________Haziran
6 nurcan82 (1.deneme)_________iRENBE .....(Aral Özbal)____4 haziran_______Temmuz
7.cingis.pembesi (1. deneme)___Umut Tüp Bebek_________17 Mayıs_______15 Haziran
8.mmmeltem__________________Anadolu Hastanesi______16.Mayis_______28.Mayis
9.senayk(2.deneme)__________Istanbul Cerrahi Hast______10.Haziran______Temmuz

10.amerikali_____________________Yurtdisinda______ ___ _____Haziran_______Haziran
11badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
12sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______Mayis_________Haziran
14 bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
15sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
16cemre____________________....................... .. ........_______Haziran_______..........
17 zümmin(2.cocuk)_____________Ferti_jin__ _____________Temmuz_______Temmuz
18.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
19.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
20Monalan.______________________Anatolia_____.____ ______Mayis________Haziran
21.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
22.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
23.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
24.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
25. feraye55(1.deneme)_____________Genart_____________ ___Mayis________Haziran
26. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
27. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
28. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
29. idilengin___________________Maya_________________ Haziran__________Haziran
30.zuzu79________________....................... ....._______15.Mayis________................
31. baharson,
32. özlem
33. tonya
34. psikopatimmmm
35. welike
36. susamuru78
37. elif26
38. naz1982_____________.............................. ...._______Haziran_________Haziran
39. Nargile
40.günesim007
41. miss_capraz
42.zero55(1.deneme)________Ozel Karadeniz Has._______Haziran__________...............
43.asi74(2.deneme)_____________ Yurtdışında____________Mayıs__________Haziran
44.sarimelekA&B____________....................... ....._________Haziran________Temmuz
45.Mavis(4.deneme)_____________................... ...._________Mayis_________Haziran
46.Nursati_____________________ASILAMA____________ __Mayis_________Haziran
47.aslgkh_____________________.................... .___________Mayis_________Haziran
48.Hiram06(1.deneme)_____________Anatolia_________ ____Haziran________Haziran
49.greys85(1. deneme)__________Antalya t.b merkezi_______Haziran________Haziran
50.denizmavisi
51.aslgkh
52. ebraar
53. sissem,
54. nurdannurdan,
55 eklektik,
56 pinkrose
57 angel eda
58 zaman

Hamilerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :CüvCüv::CüvCüv:

1. olmuyo
2. babytwin....
Rabbim ne güzel haber bu listemiz cok güzel gidiyor....

merhaba arkadaşlar. Listeye eklemek için bilgi vereyim istedim benim Haziran da uzun protokolle başlayacak sanıyorduk, bugün rahim ultrasonu çekildi ve doktor kısa protokol dedi. Yani temmuz da başlayıp Temmuz da bitecek. Bizimki açıklanamayan infertilite. Tahliller falan herşey normal ama neden kısa tercih etti doktor anlamadım. Neyse hayırlısı hangisi ise o olsun. Kısa ya da uzun olması pek başarıyı etkilemiyormuş galiba, bilgisi olan arkadaşlar var mı? Herkese selamlar.....
:uhm:

kızlarrr merhabalarrrr.Sanırım listede ilk sonucu belli olacak benim.Çok az kaldı Bende tıpkı adet görmeden önceki belirtiler var.Sanırım adet görücem (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…