haziran da hamile olmak isteyenler

saol canım bende ıyıyım ALLAH izin verirse pazartesi keseleri gorecez bakalım herseyın hayırlıs bakalım ALLAHın dedigi olacak bakalıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Tebrik ederim olmuyo.. İyi haberler bize de moral oluyo.. İnşaallah bebeklerini kucağına alırsın sağlıkla.. Aaaa bebeklerini demişim :) sen keseler deyince. Hayırlısı inşaallah

Tebrik ederim olmuyo.. İyi haberler bize de moral oluyo.. İnşaallah bebeklerini kucağına alırsın sağlıkla.. Aaaa bebeklerini demişim :) sen keseler deyince. Hayırlısı inşaallah

saol canım darısı bütün isteyenlerin basına RABBİM tez zamanda versin ewewt nedense hep keselr dıorum hic kese demıyorum bendea.s.

evet göbekten vurulan iğne ben lucrın kullanmıyorum onun yerıne doktorum burun spreyı verdı bana

hmm sprey hakkinda bilgim yok...doktoruna guveniyorsan ..rahat ol ...daha yolun basindasin...sabirla dualarla gununu bekle derim...sakin stres yapma...ince detaylara takilma hatta hicbirsey takma...stres yumurta olusumuna.tutunmasina vucudumuzun genelini etkiliyor...baskasinda oyle oldu bende niye boyle diye dusunme herkesin tedavisi bunyesi farkli...kaydirigubbakcemile5

cuma transferim var arkadaşlar rapor alamıyorum bana yardım umutta tedavi oluyorum onların verdiği rapor geçerli değil sağlık ocakları uzun süreli veermiyo tanıdığım doktor da yok napayım sekiz gün raporu nerden alabilirim

olmuyor sanırım yazdıklarımı gormuyorsun

gordum canım ben yazmıstım bnım tedavim uzun protokol dıye ben lucrin kulandım bıde yumurtalar buyusun dıye gonal kullanmıstım ama tedavı degısıor kısıden kişiye sen takma kafana moralini yuksek tut herey güzel olcak inan bunaa.s.

ınşaallah sağlıklı bebek(lerin) olur..Olmuyo sen de anatoliada tedavi görüyodun değil mi? benim de cuma günü yumurtalarım toplanacak. en son 4 yumurta büyümüş gibiydi. Yumurtalar toplandıktan sonra ağrı falan oluyo mu? Bi de transferini kaç gün sonra yaptılardı? ay ne çok soru sordum:)

bebek istiyoruz bant kullandınmı
cvp ver ben kullanıyorum ama çok akıntım var normalmi acaba sizde varmıydı böyle bişeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

ewet canım bend eanatolıda gordum iki tedavimide bıraz oluyo ama cok degıl zaten genel anestezi altınd atopluyolar yumurtayı benım 3 gun sonra olmustu transferım senın dr kım demekkıı ben oraya gıdıp gelırken send ebaslamıstın yanı ben sonlardaydıma rtık sende yanı baslamıstın sanırım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…