canım ağrın normal benimde 24 tane yumurtam toplanmıştı 18tanesi döllendi daha sonra 2 si öldü 16 tanesi şuanda sağlam donduruldu yumurtalar...şimdi annelerine gelecek günü bekliyolar....inşallah sende güzel haberler alırsın hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.....
2 gün sonra belli olucak sanırım 4 gün sonra ....bana 3 tane transfer edilecek normalide bu sana niye 2 anlamadım...döllenir merak etme sen dua et yeter canım......
slm kızlar nasılsınız
merhaba kıslar sız hangı ıgneyı kullanıyorsunuz
slm cnm yeni doktordan geldim..yumurta sayisi iyi simdilik...sen nasilsin?hamilelik nasil gidiyor?El-muallim transferde bugun inslh hayirlisiyla kavusur yumoslarina birdaha ayrilmazlar...
mrb menegon(4+2 yumurta gelisimi icin)orgalutran(gobekten,yumurta catlamamasi icin)estraferm(bebegin tutunacagi tabakayi kalinlastirmak icin)kaydirigubbakcemile3neyi ne icin verdiklerini sordum...cekecekleri var elimden
saol canım bende ıyıyım ALLAH izin verirse pazartesi keseleri gorecez bakalım herseyın hayırlıs bakalım ALLAHın dedigi olacak bakalıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
olmuyo tbr ederım sen hangı ıgneyı kullandın
bana merıonal verdıler 5 kutu p.tesı basladım sana baya vermısler bana nıye vermedılerkı onlardan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?