haziran da hamile olmak isteyenler

Aaa ne güzel inş. benimde yumurtalarım seninki kadar çok döllenir. Senin transfer zamanın ne zaman canım?Bana 3 gün içinde haber edeceğiz dediler. Sana kaç adet transfer edecekler? Bana iki tane yeter demişti dr um.

2 gün sonra belli olucak sanırım 4 gün sonra ....bana 3 tane transfer edilecek normalide bu sana niye 2 anlamadım...döllenir merak etme sen dua et yeter canım......

kıslar bu ıgneler yaklasık kac gun kullanılıyor
ben p.tesı basladım şimdilik 5 kutu verdı doktorum merıonal 225 doz yapıyorum bu arada pkoyum

2 gün sonra belli olucak sanırım 4 gün sonra ....bana 3 tane transfer edilecek normalide bu sana niye 2 anlamadım...döllenir merak etme sen dua et yeter canım......

Bende sorun yok, eşimde vardı oda asgari seviyede. Dr aslında bekleseniz kendiliğinden bile olacak durumda dedi. Yaşın genç tutma ihtimali çok yüksek boşune üç koymayalım iki tane bile yüksek ihtimal dedi. Zaten bende bir tane sağlıklı çocuk doğurmak yerine üç tane sağlıksız çocuk olmasından korkuyordum.Yanlış anlama üçüz doğurmaktan değil olurya vücudum besleyemez diye. Erken doğum riski çok oluyor ya ondan.Bide kimi çok tutunca öldürüyor bende ona kıyamazdım.

merhaba kıslar sız hangı ıgneyı kullanıyorsunuz

mrb menegon(4+2 yumurta gelisimi icin)orgalutran(gobekten,yumurta catlamamasi icin)estraferm(bebegin tutunacagi tabakayi kalinlastirmak icin)kaydirigubbakcemile3neyi ne icin verdiklerini sordum...cekecekleri var elimden

slm cnm yeni doktordan geldim..yumurta sayisi iyi simdilik...sen nasilsin?hamilelik nasil gidiyor?El-muallim transferde bugun inslh hayirlisiyla kavusur yumoslarina birdaha ayrilmazlar...

saol canım bende ıyıyım ALLAH izin verirse pazartesi keseleri gorecez bakalım herseyın hayırlıs bakalım ALLAHın dedigi olacak bakalıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

mrb menegon(4+2 yumurta gelisimi icin)orgalutran(gobekten,yumurta catlamamasi icin)estraferm(bebegin tutunacagi tabakayi kalinlastirmak icin)kaydirigubbakcemile3neyi ne icin verdiklerini sordum...cekecekleri var elimden

bana merıonal verdıler 5 kutu p.tesı basladım sana baya vermısler bana nıye vermedılerkı onlardan acaba

saol canım bende ıyıyım ALLAH izin verirse pazartesi keseleri gorecez bakalım herseyın hayırlıs bakalım ALLAHın dedigi olacak bakalıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hadi hayirlisi cnm benim icimden tek gebelik diye gecti...saglikli omur boyu seninle olsunlar da 1-2 farketmez...beslenmene dikkat et ,kendine de, bebis yada bebislerede iyi bak...:CüvCüv:

saol canım amın ıhsallah benımkıde uzun protokol pkoluyum merıonal kullanıyorum bende bıde burun spreyı yumurta baskılayıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…