haziran da hamile olmak isteyenler

kizlar nasilsiniz ben bugun ameliyat oldum tuplerim baglandi simdilil evde dinleniyorum olmuyo bak sana artik oluyo diyecgim canimgozunaydin babytwin seninde gozun aydin olsuncanim insaallah saglicakla kucaklariniza alirsiniz

ne zaman olsdunnnnn amelıyar çok ıyı ya....................inş bebişinnnnn gelecekkkkk senjnnde............ ben de mrakkkk edıyodummmmmmm

canım bende bu haftaya kadar hep yoğundum ......yarın transferım var ve bende evdeyımm....sennn işeeee başlıcanmıııııııı

yanlış yazddım şımdı bugun gıdıcemm transfere........dua edın ....inş ıyı geçer..
herkese guzel bı gunnnnnnn

zummin beni de listeye eklediğin için tşk.ler yanlız belirtmek isterim ben henüz tüp bebek değil yumurta takibi tedavisi görüyorum. acaba yanlış yere mi geldim?

olsun canim fark etmez......sende buraya aktarirsin sevinncini heyecanin....bende temmuzda yapiyorum tüp bebegi ama burdayim bak :smiley-cool:

muallim canım hadi al gel bebişlerini daha fazla senden ayrı kalmasınlar.bende yarın kontrole gidecem bakalım büyümüşlermi benim yumoşlar.eğer yeteri kadar büyüklerse yarın akşam çatlatma iğnesini yaptırırım galiba.günler geçsin bende bebişlerime kavuşayım inşallah

Zümmincim listede benim transfer 17 mayıs yazıyor ama o tedaviye başlangıç tarihim.Üç gün içinde belli olacak sanırım transferim. Dün toplama işlemim vardı, tam 25 adet yumurtam çıkmış :) hemşire şansın yüksek dedi. Bakalım kaçı döllenecek çok merak ediyorum bana telefon edeceklermiş sabırsızlıkla bekliyorum. Ama ağrım var bu halde işe geldim

cingis canım ne güzel atlatmışsın toplama işni hayırlı olsun hayırlı evlatlar versin rabbim(cümlemize) benimde bu bir kaç gün içinde toplamam yapılacak bende seninle aynı heyecanı yaşıyorum.Sürekli dua ediyorum Allahım duy sesimi ne olur benim gibi bu uğurda yola çıkmış mücadele eden emek harcıyan herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip et.

Ne güzel desene aynı anda Allahın izni ile hamiş haberlerimizi alacağız.Heyecanla şu kadar yumurtanız döllendi şu gün gelin demelerini bekliyorum. Bende herkes için dua ediyorum.
Dün toplamaya giderken yanımda yatan bi hasta vardı, nasıl ağlıyordu için için anlatamam. Soramadım derdin ne diye, kimbilir ne sorunu vardı çok üzüldüm.
İnş. biz hep güzel oynaya tedavimizi tamamlayıp güzel haberleride veririz.

canım ağrın normal benimde 24 tane yumurtam toplanmıştı 18tanesi döllendi daha sonra 2 si öldü 16 tanesi şuanda sağlam donduruldu yumurtalar...şimdi annelerine gelecek günü bekliyolar....inşallah sende güzel haberler alırsın hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…