cingis canım ne güzel atlatmışsın toplama işni hayırlı olsun hayırlı evlatlar versin rabbim(cümlemize) benimde bu bir kaç gün içinde toplamam yapılacak bende seninle aynı heyecanı yaşıyorum.Sürekli dua ediyorum Allahım duy sesimi ne olur benim gibi bu uğurda yola çıkmış mücadele eden emek harcıyan herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip et.
allah kalbine göre versin inşşşşşyanlış yazddım şımdı bugun gıdıcemm transfere........dua edın ....inş ıyı geçer..
herkese guzel bı gunnnnnnn
canım ağrın normal benimde 24 tane yumurtam toplanmıştı 18tanesi döllendi daha sonra 2 si öldü 16 tanesi şuanda sağlam donduruldu yumurtalar...şimdi annelerine gelecek günü bekliyolar....inşallah sende güzel haberler alırsın hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.....Zümmincim listede benim transfer 17 mayıs yazıyor ama o tedaviye başlangıç tarihim.Üç gün içinde belli olacak sanırım transferim. Dün toplama işlemim vardı, tam 25 adet yumurtam çıkmış :) hemşire şansın yüksek dedi. Bakalım kaçı döllenecek çok merak ediyorum bana telefon edeceklermiş sabırsızlıkla bekliyorum. Ama ağrım var bu halde işe geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?