canım ınşşşşşşşşş sabrın sonu guzelllllllll olacakkkkkkkkkk.................inşşşşşşşşşşşşşşş
aminnn inslhhhhhhhhh canim inslhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ınşşşşşşşşş sabrın sonu guzelllllllll olacakkkkkkkkkk.................inşşşşşşşşşşşşşşş
kusura bakmayin tüp arkadaslar dün geldim .....misafirim var kaynanam bende hic vaktim yok..... görüsmek üzere
selamlar..
bende haziranda hamile kalmayı umut edenlerdenim..
c.tesi yumurtalar toplanacak kısmetse
bende bendeee
gunaydın kızlar.................gununuz hayırlı ols
benimde dün toplandıı yumutalarım
seninde tedavin başladımı ?aslgkh
herkese gunaydiiin gununuz guzel gecsin...
ilk lucrinimi dun aksam yaptim. biraz morattım ama olsun... bekledigim kadar acımadı. kolaymış...... kaydirigubbakcemile5
benimde bugün tedavimin 4.günü ben kısa protokol basladım.herhalde 1 hafta sonra yumiler toplanır...inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızz.
ilk denememde herşey sorunsuz gitti benim bol bol yumurta çıktı dozlarm daha fazlaydı 24 tane toplandı 20 olgundu 15 döllendi 3 tane kondu
bu sefer biraz üzüldüm dahabaşından beri 16 tane toplando 12 olgun çıktı 5 döllenmiş.. çok korkuyyorum ya transfer edilecek kalmazsa diye
el muallim bu erken saatte kalktığına göre calışıyor olmalısın sonuca kadar evde kalmak gerekmiyor mu....