haziran da hamile olmak isteyenler

öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar benim ilaçlarım neden farlı 3 gün cetrotide diye çatlamayı önleyici,şimdi 3 gün menopur yumurta geliştirici verdiler..cumartesi gel dediler ...sizin bahsettiğiniz ilaçların hiçbirini kullanmadım göbekten yapılıyo hepsi...
birde dünkü muayenede 8 sağ tarafta 8 sol tarafta yumurtam varmış bu yüzden düşük doz veriyorum dedi.bu sayı bu iğnelerle artacakmı yoksa aynı mı kalacak...sayı da bir anormallik yok değil mi arkadaşlar..
zaman yaklaştıkça ben çok korkmaya başladım yaşadıklarım bana rüya gibi geliyo ...tedavi süresinde siz nasıl hissediyordunuz kendinizi..yardıma ihtiyacım var ilk denemem..

benimde dün toplandıı yumutalarım
seninde tedavin başladımı ?aslgkh

ilk denememde herşey sorunsuz gitti benim bol bol yumurta çıktı dozlarm daha fazlaydı 24 tane toplandı 20 olgundu 15 döllendi 3 tane kondu
bu sefer biraz üzüldüm dahabaşından beri 16 tane toplando 12 olgun çıktı 5 döllenmiş.. çok korkuyyorum ya transfer edilecek kalmazsa diye

benimde dün toplandıı yumutalarım
seninde tedavin başladımı ?aslgkh

gülencim ben kendiliğinden hamile kalıyorum ama heterozigot mutantım o yüzden hamileliğin devam etmesinde sorun yaşıyoruz..bu ay korunmayı bırakıcaz inş.ilaçlarımı kullanıyorum bakalım hamile kalınca iğneye baslıcaz Rabbim hepimizi sevindirsin bu ay inş.

benimde bugün tedavimin 4.günü ben kısa protokol basladım.herhalde 1 hafta sonra yumiler toplanır...inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızz.

Merhaba Figenn benim de kisa protokol olacak ignelerin simdiye kadar yan etkisi oldu mu hissettigin bir de kaclik vuruluyorsun.. cok sordum kusura bakma ama zaman yaklastikca merak ve heyecan basiyor iste:) HErseyin yolunda gitmesini diliyorum. Sevgiler....

ilk denememde herşey sorunsuz gitti benim bol bol yumurta çıktı dozlarm daha fazlaydı 24 tane toplandı 20 olgundu 15 döllendi 3 tane kondu
bu sefer biraz üzüldüm dahabaşından beri 16 tane toplando 12 olgun çıktı 5 döllenmiş.. çok korkuyyorum ya transfer edilecek kalmazsa diye

Sizin ki kisa protokolmuydu uzun mu? Hic telas yapma tutacak olduktan sonra bir tanesi de tutuyor, stress hormonlarini etkiliyor cunku, umarim hersey gonlunce olur. Sevgiler

el muallim bu erken saatte kalktığına göre calışıyor olmalısın sonuca kadar evde kalmak gerekmiyor mu....

canım artık tatıl deyım...........evdeyım yaaaaaaa.........uykum kacıyo erkenden burdayım canım.............ama ıyıyım ........tatıl olmasa calışırdım..........ama evde olmakk guzelllll................keselerıde bı gorsem rahat etcemm ınş sonun kadar hersey guzel olur ınş canım...........................sen nasılsınnnn

gunaydınnnnnnnn.............tedavıye başlayan çok kışı var ..........inş rabbım kolaylık versın ..............emeklerınızı boşa cıkarmasın...bu yaz gobeklerınız buyuysunnnn ınşşşşşşşşşş

Back
X