Haziran - İkiz Gebelik Anneleri Toplaşalım :)

Aysenaysen94

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
102
90
13
31
Merhaba ikiz gebelik anne adayları. Böyle bir başlık görmediğimden açmak istedim. Aynı anda aynı haftalarda olacak ikiz gebelik anne adayları birbirimize faydamız dokunabilir :) ben başlıyorum 1 Haziran son regl, 5 Temmuz (5+1'de) ikiz gebelik olduğunu öğrendim, 19 Temmuz (7+1'de) kalp atışı randevumuz <3

Canım benim de 31 mayıs son regli tarihim. Ben bugun ikiz olduğunu öğrendim pazartesi yani 7 sinde olabilir belki demişti doktorum bugun kesinleşti. 16 temmuzda benimde tekrar kontrolüm var. 💐💐💐💐

benim beta 30 haziran 490 2 temmuz 1150, senin nasıldı? 5+1 ultrason görüntüm var, senin hangi günde ultrason nasıldı?
1752066319636.webp

Benim bugün bu şekildeydi canım. Pazartesi bir kese dedi ama bir oluşum daha var iki gün sonra bakalım dedi bugun ikiz dedi canım benim ultrasonda böyle.

Eklentiler

• 1000004271.webp
    1000004271.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 20
inşallah kolaylıkla sağlıkla gelirler. 5+1de benim çaplar 4,1'di. Senin hangi günde çekildi bu ultrason kaç haftalıkken ve kese çapı kaçtı? :nazar::nazar:

inşallah kolaylıkla sağlıkla gelirler. 5+1de benim çaplar 4,1'di. Senin hangi günde çekildi bu ultrason kaç haftalıkken ve kese çapı kaçtı? :nazar::nazar:
Benim bugun iki hastaneye gitti canım devlet 10mm ölçtü. Özel birini 7 birini 8mm ölçtü.

Amin canım benim üç düşüğüö bir sağlıklı doğumun var. Hiç ikiz gebe kalmadım yakın akrabalarım da da ikiz yok😊Çok korkuyorum ve kendimi çok şaşkınım

Amin canım benim üç düşüğüö bir sağlıklı doğumun var. Hiç ikiz gebe kalmadım yakın akrabalarım da da ikiz yok😊Çok korkuyorum ve kendimi çok şaşkınım
Neyse ki bu tarihte 10 mm de normal 8 de 7 de :) 3 düşük geride kaldı evrenin çalışma mekanizması böyle değil, sürekli aynı şey yaşanmayacak kabullen ve tadını çıkar :-) benim de 1 düşüğüm var mart ayında, geçmişte kaldı

Öyle tabiki sen doğal yolla mı ikiz gebe kaldın. Ben hep olumlu düşünüyorum tabiki de Rabbimden hayırlısını istiyorum. 💜💜

Arkadaşlar bende bugün doktor iki kese gördü
Biri arkada dedi, digerinj ölçtü içi dolu dedi ..
diğer kese zamanla gelişir mi acaba?

Suan 5 hafta 1 günlük transfer tarihine göre 23 Haziran transfer oldum
biri diğerinden 1 hafta bazen daha fazla bile geri gelebilir. Senin şuan 5+1 ise diğeri 1 hafta geriden gelse 4. haftada gözükmemesi çok normal. Bu durumda haftaya o da gözükür. Tam 1 hafta sonra 10 gün sonra gözükmezse korkulur. Çünkü çok daha fazla geriden geliyor anlamına gelir. %25'ten fazla fark istenmiyor diye biliyorum. İnşallah 4-5 gün sonra yetişmiş olur :)

biri diğerinden 1 hafta bazen daha fazla bile geri gelebilir. Senin şuan 5+1 ise diğeri 1 hafta geriden gelse 4. haftada gözükmemesi çok normal. Bu durumda haftaya o da gözükür. Tam 1 hafta sonra 10 gün sonra gözükmezse korkulur. Çünkü çok daha fazla geriden geliyor anlamına gelir. %25'ten fazla fark istenmiyor diye biliyorum. İnşallah 4-5 gün sonra yetişmiş olur :)
Biri rahimin on tarafında biri rahimin arka tarafında tutunmuş
10 gün sonra belli olur diyorsun hadi inşAllah 🌸🙏🏼

Back
X