• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 11+5 teyim 6. haftadan beri bulantım var. Çok az yiyip öğün sayılarını arttırdım. Önumde ekşi meyveleri siraliyorum yemek yerken hazır bulunduruyorum bulantı gelince hemen yemeği bırakıp ağzıma onlardan atıyorum. Limon koklayarak yemek yediğim bile oldu. Bir de ağzıma çok küçük lokmalar alıyorum. Çünkü bulantı geldiği anda yemeği bırakmak gerekiyor
Yemek yerken olmuyor çok şükür yemekten 1-2 saat sonra başlıyor o yüzden çok sık yiyemiyorum mutlaka ara vermem gerekiyor, limonu ablamda söyledi bugün limon ye küçük bi parça miden yatışır diye herşeyi deniyorum bakalım

hanımlar merhaba affınıza sığınarak fotoğrafla beraber bir şey sormak istiyorum. Çok hafif arada bu şekilde sarımtırak akıntı geliyor ama çok az peçeteye sürdükçe geliyor bugün de biraz ağrım oldu doktorum progestan‘dan olabileceğini söyledi ona fotoğraf attım bu şekilde beyan etti acaba aynı şekilde benim gibi yaşayıp başka sonuçlar alan var mı?

Eklentiler

• IMG_0097.webp
    IMG_0097.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 45
Ben 6+5im bana kimse test yaptir demedi ben tup bebek tedavisiyle gebe kaldim bi 5+4 de keseye cagirdilar gittik ikiz dediler birde iki hafta sonra kalp atimina gel dediler onuda önumuzdeki hafta cuma gidecegim ben kendim hatirlatiyim bari saglik ocagina mi gideyim nasil yapayim
Bana da kalp atışından sonra söylediler bu testleri, ben de tüp bebek gebesiyim. Kalp atımınfan sonra istiyorlar bence, hem sağlık ocağındaki hekimime de gebeliği bildirdim

Kızlar 10 haftalık gebeyim, yalnız bugün göğüs hassasiyetim azaldı gibi hissediyorum… Daha önceden bir kaybım var ve çooook gerginim bu sebepten 😔 Chat gpt bu haftalarda dalgalanma olabilir dedi ama bilmiyorum. Sizde benzer durumlar var mı?

Kızlar 10 haftalık gebeyim, yalnız bugün göğüs hassasiyetim azaldı gibi hissediyorum… Daha önceden bir kaybım var ve çooook gerginim bu sebepten 😔 Chat gpt bu haftalarda dalgalanma olabilir dedi ama bilmiyorum. Sizde benzer durumlar var mı?
Benimde azaldı dokununca uçları acıyo sadece bende 10+2 yim

Yakın zamanda doktora gidecek misiniz peki? Ben cumartesi gününe randevu aldım ne olur olmaz diye açıkçası… Böyle olunca günler de geçmek bilmiyor
Evet benimde randevum cumartesi günü
Uyku halim devam ediyo karnımda akşamları şişiyo ama göğüslerim ilk zamandaki gibi değil biraz ondan endişeleniyorum

Kızlar az önce yazdım da arada kaynadı acaba bulantısı 1-2 gün geçip sonra tekrar başlayan arkadaşlar var mı inişli çıkışlı olan? Benim 2-3 gündür bulantım olmayınca panik oldum devletten randevu aldım yarın sabaha çünkü özeldeki kontrolüme 3 hafta var ne bileyim tek belirtim oydu canım çıkıyodu kusmaktan ama o da elimden gidince pinpiriklendim bir an 🥲 belki de birkaç gündür sinüslerim tıkalı koku almıyorum diye bulanmıyodur yine de içim rahat etsin istiyorum

benim de bulantım azaldı, önceden bulantıdan ağlıyordum şimdi de azalınca noluyo diye tribe girdim :) yarın bir gidip devlette kontrol ettireceğim, kendi doktoruma gitmeme 3 hafta falan var neredeyse kafayı yerim herhalde 😭
Prillam sayesinde bulantılarımı hissetmiyorum ama kasıkta ağrılarım özellikle gaz sancılarım çok oluyordu
Ben çok kötüyüm diye kıvranıyordum,ama en çokta akşam ve geceleri oluyordu.
E bugün ne oldu gitti.İnşallah kötü bi durumla karşılaşmayız 😢

Prillam sayesinde bulantılarımı hissetmiyorum ama kasıkta ağrılarım özellikle gaz sancılarım çok oluyordu
Ben çok kötüyüm diye kıvranıyordum,ama en çokta akşam ve geceleri oluyordu.
E bugün ne oldu gitti.İnşallah kötü bi durumla karşılaşmayız 😢
Ben hiç ilaç kullanmadım da bir anda azalması panikletti beni de bakalım yarın sabah öğrenicem inşallah her şey yolundadır da ben boşuna telaşlanmışımdır

Evet benimde randevum cumartesi günü
Uyku halim devam ediyo karnımda akşamları şişiyo ama göğüslerim ilk zamandaki gibi değil biraz ondan endişeleniyorum
Haberleşelim olur mu? ☺️ Ben bir de o gün normalde sadece fetal DNA için kan vermeye gidecektim ama hal böyle olunca kan vermeden önce bir görüneyim dedim. Olumsuz bir durum varsa da ona göre hareket ederiz diye düşündüm.

Kızlar az önce yazdım da arada kaynadı acaba bulantısı 1-2 gün geçip sonra tekrar başlayan arkadaşlar var mı inişli çıkışlı olan? Benim 2-3 gündür bulantım olmayınca panik oldum devletten randevu aldım yarın sabaha çünkü özeldeki kontrolüme 3 hafta var ne bileyim tek belirtim oydu canım çıkıyodu kusmaktan ama o da elimden gidince pinpiriklendim bir an 🥲 belki de birkaç gündür sinüslerim tıkalı koku almıyorum diye bulanmıyodur yine de içim rahat etsin istiyorum
Ben varım canım, aynı şekilde geçtiğimiz günlerde folik asiti içmeyi bıraktım bulantılarımda azaldı hatta 2 gün hiç olmadı. Tamamen geçti sandım ama dün yine bulantım oldu. Yani arada geçip tekrar başlayabiliyor için rahat olsun

hanımlar merhaba affınıza sığınarak fotoğrafla beraber bir şey sormak istiyorum. Çok hafif arada bu şekilde sarımtırak akıntı geliyor ama çok az peçeteye sürdükçe geliyor bugün de biraz ağrım oldu doktorum progestan‘dan olabileceğini söyledi ona fotoğraf attım bu şekilde beyan etti acaba aynı şekilde benim gibi yaşayıp başka sonuçlar alan var mı?
Merhaba, 2 gündür benimde bu şekilde oluyor sık olmamakla birlikte ama yoğun mukuslu gibi benimki beyaz. Bugün doktoruma sormuştum bende enfeksiyonda vardı çünkü antibiyotik tedavisi görmüştüm. Acaba dedim mantar vs mi oldum. Oda hayır progestan kullanıyorsan o yapar dedi ki kullanıyorum. Bence sizinkide progestandan. Ama akıntı seyrelir ve daha sarı ve yeşilimsi olursa kötü koku kaşıntı yanma eklenirse enfeksiyondur bilginiz olsun. Buarada progestanı vajinal mi alıyorsunuz acaba ?

Back
X