- 19 Ocak 2016
- 2.239
- 1.700
- 133
- 29
- Konu Sahibi Aysenaysen94
İnşallah öyledir canım iki ay geride kaldı bile kaldı 7 ayHerkes için bu böyle peki ama ikiz gebelikte böyle miiii???? İnşallah 3.aydan sonra piremses oluruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir canım iki ay geride kaldı bile kaldı 7 ayHerkes için bu böyle peki ama ikiz gebelikte böyle miiii???? İnşallah 3.aydan sonra piremses oluruz![]()
Merhaba benim de son regl 18 haziran 25 temmuzda ikiz oldugunu ogrendim hayirli olsun hepimizeMerhaba ikiz gebelik anne adayları. Böyle bir başlık görmediğimden açmak istedim. Aynı anda aynı haftalarda olacak ikiz gebelik anne adayları birbirimize faydamız dokunabilir :) ben başlıyorum 1 Haziran son regl, 5 Temmuz (5+1'de) ikiz gebelik olduğunu öğrendim, 19 Temmuz (7+1'de) kalp atışı randevumuz <3
Ayyyy inşallah tekil gebelikler gibi biz de ilk 3 ay bitince prenses oluruzİnşallah öyledir canım iki ay geride kaldı bile kaldı 7 ayZaman hızlı geçiyor hepimiz güzel haberler alalım yarın kontrolüm var ya değişik bir stresteyim eşimde yanımda olamayacak maalesef bakalım inşallah herşey yolundadır ve çok güzeldir 28 haftalara bir gelsek bir alışveriş falan yapsam
![]()
Ayyyy hayırlı olsun canımmmMerhaba benim de son regl 18 haziran 25 temmuzda ikiz oldugunu ogrendim hayirli olsun hepimize![]()
Cok tesk ederimAyyyy hayırlı olsun canımmmtek yumurta mı çift yumurta mı senin?
inşallahhhhhCok tesk ederimcift yumurta birini net sekilde gorduk digerini tam goremedim kesesi mevcut ama geriden geliyor dedi cuma tekrar gidecegiz hem kalp atisi icin
benimki tup bebek. Ikiz gebelik ve ikiz bebek korkutmuyor degil beni insallah en rahat sekilde atlatiriz bu sureci
![]()
Çok şükürrr bebişler büyümüş haftalarıyla uyumlu hersey yolundaAyyyy inşallah tekil gebelikler gibi biz de ilk 3 ay bitince prenses oluruzyarın mükemmel haberlerini paylaş bizimle
![]()
ayy çok şükür canımm maşallah her randevumuz böyle güzel geçsinÇok şükürrr bebişler büyümüş haftalarıyla uyumlu hersey yolundaKilo vermişim bu benim için çok iyi bir durum zaten kilolu hamile kaldım 11 haftaya randevu al burun kemiklerine falan baksın perınatolog dedi
![]()
35 yaş üstü müsünüz ya da tekrarlayan düşük öyküsü? Ben normal kadın doğum doktoruna bulunduğum şehirde bir kliniğe gidiyorum. Siz neden perinatolog?Kızlar ben direk perinatolağa gidiyorum ikiz gebelik olduğu için sizler nasıl doktorlara gidiyorsunuz?
Siz kacinci haftada yaptiracaksiniz fetal dna yiayy çok şükür canımm maşallah her randevumuz böyle güzel geçsin11. haftadan sonra artık fetal dna da araştıracak mısın? ben bunları araştırmaya fiyat almaya başladım
ben en iyi eurofins duydum ama bikaç yerle daha görüşeceğim. Eurofins 450 euro. Yine görüştükçe burada da paylaşırım. 11. haftadan sonra oluyormuş artık iş durumuma göre sanırım max 1 hafta gecikme ile yaparım hem erken olunca yanılma payı olabiliyormuş 12. hafta tam zamanıSiz kacinci haftada yaptiracaksiniz fetal dna yibir de hangi firmaya karar verdiniz
İkiz gebelik riskli gebelik olarak geçiyor iki kaybım var onun da etkisi tabi35 yaş üstü müsünüz ya da tekrarlayan düşük öyküsü? Ben normal kadın doğum doktoruna bulunduğum şehirde bir kliniğe gidiyorum. Siz neden perinatolog?
peki cihazları mı daha ileri takip konuları mı daha fazla önerir misiniz bir perinatolog bulmamı mesela ne dersiniz hiçbir fikrim yok benim henüzİkiz gebelik riskli gebelik olarak geçiyor iki kaybım var onun da etkisi tabi
Yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım çünkü ikiz olduğu için net sonuc çıkmıyormuş kendimi strese sokmak istemiyorum 20 haftada detaylı ultrason yaptırırım. Genel kan testleri yeterli olur diye düşünüyorum. Doktor bugun sana illa yaptır diyemem dediayy çok şükür canımm maşallah her randevumuz böyle güzel geçsin11. haftadan sonra artık fetal dna da araştıracak mısın? ben bunları araştırmaya fiyat almaya başladım
Normal hekim gördü perinatalog randevu alıcam sonra yine normal hekim sonra yine perinatolog seklinde olacak benimkiKızlar ben direk perinatolağa gidiyorum ikiz gebelik olduğu için sizler nasıl doktorlara gidiyorsunuz?
evet canım doktorlar ücretler ve özel lab. larda yapılmasından kaynaklı ne yaptır demiyor ama kadın doğumcu bir arkadaşım kendisi de yaptırmış mesela. ben de cinsiyetleri hiç önemli değil ama diğer şeyleri görmek istiyorum yaptıracağımYaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım çünkü ikiz olduğu için net sonuc çıkmıyormuş kendimi strese sokmak istemiyorum 20 haftada detaylı ultrason yaptırırım. Genel kan testleri yeterli olur diye düşünüyorum. Doktor bugun sana illa yaptır diyemem dedi
perinatolog muayene farkı ne oluyor peki acaba?Normal hekim gördü perinatalog randevu alıcam sonra yine normal hekim sonra yine perinatolog seklinde olacak benimki
Anladım canım yaptırmak istiyorsan yaptır tabikideevet canım doktorlar ücretler ve özel lab. larda yapılmasından kaynaklı ne yaptır demiyor ama kadın doğumcu bir arkadaşım kendisi de yaptırmış mesela. ben de cinsiyetleri hiç önemli değil ama diğer şeyleri görmek istiyorum yaptıracağım
Riskli gebelik doktoru yanı uzmanlığı var bu alanda. Cihazları da cok iyi oluyor genel hekimlerden.perinatolog muayene farkı ne oluyor peki acaba?