- 8 Temmuz 2022
- 49
- 13
- 18
- 36
- Konu Sahibi kelebek bebek
9 cu gun bile gösteriyo normal idrar testi hamile oldunuzu . Ben Hep Erken test yapmistim kendim Hep gösterdi .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 cu gun bile gösteriyo normal idrar testi hamile oldunuzu . Ben Hep Erken test yapmistim kendim Hep gösterdi .
Oylemi ya ben diğerinde 7. Gün yaptım negatif çıkmıştı bundada negatif olur diye korktuğum dan dolayı biraz kendimi tutuyorum moralim bozulur cikmassa ama yapmakta çok istiyorum bakalım Perşembe veya cuma bı yaparım galiba9 cu gun bile gösteriyo normal idrar testi hamile oldunuzu . Ben Hep Erken test yapmistim kendim Hep gösterdi .![]()
Bende merakdan yapiyordum iki kere yaptirdim ikiside Hep hamile oldum cikdi . Ertesi gun yine yapiyordum yine cikiyordu . Test gunu beklemiyordum. Ama cikmasa bile takma Kafana cunku cikmayada bilir normal . Ama genelde dogru cikiyo test gunun 2-3 gun oncesine gösteriyoOylemi ya ben diğerinde 7. Gün yaptım negatif çıkmıştı bundada negatif olur diye korktuğum dan dolayı biraz kendimi tutuyorum moralim bozulur cikmassa ama yapmakta çok istiyorum bakalım Perşembe veya cuma bı yaparım galiba![]()
Dondurulmus emriyonuz varmiydi sizin ?Bende merakdan yapiyordum iki kere yaptirdim ikiside Hep hamile oldum cikdi . Ertesi gun yine yapiyordum yine cikiyordu . Test gunu beklemiyordum. Ama cikmasa bile takma Kafana cunku cikmayada bilir normal . Ama genelde dogru cikiyo test gunun 2-3 gun oncesine gösteriyo
Bakalım yaparım belkiBende merakdan yapiyordum iki kere yaptirdim ikiside Hep hamile oldum cikdi . Ertesi gun yine yapiyordum yine cikiyordu . Test gunu beklemiyordum. Ama cikmasa bile takma Kafana cunku cikmayada bilir normal . Ama genelde dogru cikiyo test gunun 2-3 gun oncesine gösteriyo
Olur Olur insallah fazla kafana takma düsünme olacagina birak . Bol bol su icBakalım yaparım belkibu sefer embriyo yapıştırmayla denedik inşallah olur
Olur Olur insallah fazla kafana takma düsünme olacagina birak . Bol bol su ic
Amin insallahArkadaşlar, hepimizin emekleri yerini bulsun. Kucaklar dolsun artık en güzel haliyle.![]()
evet orda düşünüyorum ama daha hiç bilgim yokMerhaba kibrisa mi dusunuyorsunuz tup bebek
fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz peki:)Evet cok memnunum Istanbullda cogu klinikler orayi öneriyo ve cok giden var Doktorlarda cok Iyi
Donasyonmu ? Donasyon 5.000 Euro eğer kalan emrıyonuzu dondurursanız extra 500 Euro verdım ben . Otel uçak toplam hepsı 7.500 Euro felan tuttu.fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz peki:)
Ben yazdım diğer tarafta da okumuşsunuzdur. Gynolife ile görüşün isterseniz. Hayırlısı bakalım.Benimde Kıbrıs'ta Op.dr. Vedat ugurel sevinç hastanesinde De donasyon tedavisi gördüm hiç memnun kalmadım. Negatif oldu. Şimdi tekrar başka merkez düşünüyoruz var mı tavsiyeleriniz?
Merhaba sonucunuz nedir? Bende araştırma aşamasındayım da hangi hastane hangi doktor acaba TeşekkürlerMerhaba 5.000 euro donasyon dondurma 500 euro otel ucak extra Benim 7.500 euro felan tuttu hepsi Bende gittim
Merhaba son durum nedir hangi hastane ve hangi doktordan destek aldınız? Bende araştırma aşamasındayım da TeşekkürlerBende yeni geldim kibristan ama benim ikinci denemem di aynı hastanede oyizden biraz uyguna geldi
Tutmadı geneMerhaba son durum nedir hangi hastane ve hangi doktordan destek aldınız? Bende araştırma aşamasındayım da Teşekkürler
ciddi para.. gerçi 2 tüp bebek tedavisi için 40-45 bin verdik. ve 3. için şimdi yine gidiyor. bu da tutmazsa kıbrıs düşünüyoruzDonasyonmu ? Donasyon 5.000 Euro eğer kalan emrıyonuzu dondurursanız extra 500 Euro verdım ben . Otel uçak toplam hepsı 7.500 Euro felan tuttu.
Dünya tüp bebek kibris girnede. Dr Berk Angün cok Iyi bi doktor ikinci kez gittim oraya . Ben memnunumMerhaba sonucunuz nedir? Bende araştırma aşamasındayım da hangi hastane hangi doktor acaba Teşekkürler