Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Beynimiz duygularımızla bir olup bize hükmediyor hayırlısı olsun. En kısa zamanda nasip olsun inşallah. ben cesaret edip test yapamıyorum

KIzlar dün doktora gittim vajinal muayene yapti. Gebelik göremedim dedi. Bir iki hafta sonra ancak adet görürsün dedi adet söktürücü falan da vermedi. Bugün besinci günüm hala hastalanmadım. Adet olana kadar ümidimizi kesmeyelim A anneveoglusu

Selam kızlar neler yapıyorsunuz. Ben bugün yoğun kasık ağrısına cebelleşiyorum ve gününden önce gelen adet kanamamla bu aydan ümidimi kesiyorum sizde durumlar neler güzel haberlerinizi bekliyorum

benim de bata son 6 gün arkadaşlar bana dua edin inşallah 3 senedir bekliyorum bebeğimi hiç hamile de kalmadım inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik yaşar hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olur bana da cümlemize de inşallah amin

Gönlü güzel arkadaşım rabbim inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin

Selam kızlar neler yapıyorsunuz. Ben bugün yoğun kasık ağrısına cebelleşiyorum ve gününden önce gelen adet kanamamla bu aydan ümidimi kesiyorum sizde durumlar neler güzel haberlerinizi bekliyorum
Adet oldun mu aynı günde idik erken gelmiş allah tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile

Haklısın canım o anlık yazdım benim hala umudum var inşallah rabbim mucizesini nasıp eder

Ver benim için büyük gün bakalım kırmızı kart yiyecekmiyim
İnşallah meleklerimiz sağlıkla gelmiştir arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…