Haziran sonu transfer olacaklar🥰

Bstro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2021
251
289
33
32
Merhaba
Bayrama doğru transfer olacaklar var mu acaba
Neler yapıyorsunuz🥰

Merhaba benim çarşamba kontrolüm var transfer günüm belli olacak sanırım bayramdan önce olsa keşke ama sonrasına kalır gibi geliyor. Bol bol östrojenleniyorum 😄

Merhaba
Neler yapıyorsunuz🥰
merhaba ben varımm 21 hazıran transferım olacak ıgnelere devam edıyorum aglıyorum ıgne canımı yakıyor stres yasıyorum bazen guluyorum :)

Merhaba
Neler yapıyorsunuz🥰
Selam, az once son kontrolden ciktim. Persembe sabahi transferim olacak insallah. 2 adet 3. Gun embriyosu. Maalesef rezervim cok dusuk oldugu icin sadece 2 embriyo elde edebildik. Yani tek atimlik sansim var 🙈 bugune kadar doktorum sadece estrofem ve redostim vermisti. Yarin itibariyle progestan fitil + igne, coraspin ve dekorta baslayacagim. Estrofem aynen devam. İnsallah hepimiz aliriz kucagimiza bebiklerimizi 🙏🏻❤️

Merhaba kızlar anca bakabildim bende açtığım konuya
Yarın da benim transferim var inşallah 🥰
Bayram sonrası pozitiflerimizi görelim inşallah 🥰🥳

Merhaba kızlar anca bakabildim bende açtığım konuya
Yarın da benim transferim var inşallah 🥰
Bayram sonrası pozitiflerimizi görelim inşallah 🥰🥳
Selam canim, ben bu sabah aldim hucre bebeklerimi geldim 🥰 her sey cok yolunda ve sorunsuz ilerledi. Doktor umudunun yuksek oldugunu soyledi ama belki moral vermek icindir, bilemem 😅 senin transferin de benimki gibi sorunsuz sıkıntısız gerceklessin insallah 🙏🏻❤️ benden 2 Temmuzda kan tahlili istedi. 10 gün sonra yani. İnsallah hepimiz hayirli guzel haberler alalim ❤️

Selam, az once son kontrolden ciktim. Persembe sabahi transferim olacak insallah. 2 adet 3. Gun embriyosu. Maalesef rezervim cok dusuk oldugu icin sadece 2 embriyo elde edebildik. Yani tek atimlik sansim var 🙈 bugune kadar doktorum sadece estrofem ve redostim vermisti. Yarin itibariyle progestan fitil + igne, coraspin ve dekorta baslayacagim. Estrofem aynen devam. İnsallah hepimiz aliriz kucagimiza bebiklerimizi 🙏🏻❤️
Ben de aynı sizin gibi rezervim azdı sadece iki embriyo oldu ve direk 3. Gün transfer yapıldı heyecan dorukta

Taze transfer galiba sizinki ve bugun 4. gununuz 🙏🏻 nasil hissediyorsunuz kendinizi var mi agri batma vs? Ve test gununuz ne zaman 🌸
Evet taze transfer geçen yıl 1.4 olan amh im bu yıl 0.01 e düştü kendimi apar topar tüp bebekte buldum hiç yumurtam oluşmaz diye düşündüm. Çok umutsuzdum ama ultrasonda 6 yumurtam oluştu bu defa opu da boş çikarsa ne yaparım dedim ve 5 tane toplandi 2 tane dollendi ve ikisi transfer edildi. Bayramdan hemen sonraki gün test vericem inşallah. Belirti olarak da bı gaz sıkıntım var, arada karnıma kramp giriyor, bel ağrisi var göğüs Hassasiyeti var, bugünde bacaklarım ağriyor ve aşırı uykum var

Selam canim, ben bu sabah aldim hucre bebeklerimi geldim 🥰 her sey cok yolunda ve sorunsuz ilerledi. Doktor umudunun yuksek oldugunu soyledi ama belki moral vermek icindir, bilemem 😅 senin transferin de benimki gibi sorunsuz sıkıntısız gerceklessin insallah 🙏🏻❤️ benden 2 Temmuzda kan tahlili istedi. 10 gün sonra yani. İnsallah hepimiz hayirli guzel haberler alalim ❤️
Bı şey soracağim doktorunuz tutma oranını söyledi mi size birde embriyo glue da kullandılar mi sizde de

Ahh inşallah canım sımsıkı tutunsun inşallah seninde benimde 🥰🤲
Bende nasip olursa yarın öğlene gidicem 🤲🤲

Evet taze transfer geçen yıl 1.4 olan amh im bu yıl 0.01 e düştü kendimi apar topar tüp bebekte buldum hiç yumurtam oluşmaz diye düşündüm. Çok umutsuzdum ama ultrasonda 6 yumurtam oluştu bu defa opu da boş çikarsa ne yaparım dedim ve 5 tane toplandi 2 tane dollendi ve ikisi transfer edildi. Bayramdan hemen sonraki gün test vericem inşallah. Belirti olarak da bı gaz sıkıntım var, arada karnıma kramp giriyor, bel ağrisi var göğüs Hassasiyeti var, bugünde bacaklarım ağriyor ve aşırı uykum var
Ay hadi insallah tutunmuslardir sana bebikleriinn 🙏🏻🙏🏻 benim de 0,8 amh. Yaş 38,5. Sizin yaş kaçtı? Bir de test icin gununuzu bekleyeceksiniz di mi, diger geuplarda kizlar catir catir test yapiyor vaktinden evvel 🙈 ben yapmamayi planliyorum, insallah merakima yenilmem 😅

Back
X