Haziran sonu transfer olacaklar🥰

Aynen doktor ve tüp bebek yapılan merkez etkiliymis benim ilk denemem olduğu için kafamda çok soru işareti var
Benim de ilk denemem. Doktorumu kendim arastirarak buldum ve cok memnunum, bence teknik bilgisinin yani sira guler yuzlu, ulasilabilir, aciklayici ve sosyal yonu guclu olmasi da onemliydi, ona gore sectim. Benim beklentimi fazlasiyla karsiliyor doktorum. Ayrica tup bebek merkezi degil de hastane doktoru oldugu icin artik kendisi benim doktorum oldu 😁 Muhtemelen bebegim olduktan sonra da uzun yillar kendisine giderim jinekoloji icin

Benim de ilk denemem. Doktorumu kendim arastirarak buldum ve cok memnunum, bence teknik bilgisinin yani sira guler yuzlu, ulasilabilir, aciklayici ve sosyal yonu guclu olmasi da onemliydi, ona gore sectim. Benim beklentimi fazlasiyla karsiliyor doktorum. Ayrica tup bebek merkezi degil de hastane doktoru oldugu icin artik kendisi benim doktorum oldu 😁 Muhtemelen bebegim olduktan sonra da uzun yillar kendisine giderim jinekoloji icin
Sizin transfer yapıldı mi

Kızlarr be durumdasınız benim 3. Günüm bugün sırt ağrım var

Kızlarr be durumdasınız benim 3. Günüm bugün sırt ağrım var
Benim bugün 6. Günüm ilk 4 gün aşiri bel ağrım vardı iki gündür yok. Onun yerini ara sıra yoklayan adet sancısı aldı. Dizlerim çok ağriyor. Bir de alt karnıma sanki igne saplanıyor ara sıra özellikle bu gece ağrısıyla uyandım.

Back
X