Haziran sonu transfer olacaklar🥰

Bı şey soracağim doktorunuz tutma oranını söyledi mi size birde embriyo glue da kullandılar mi sizde de
Son kontrole gittigimde %50/50 dusun demisti. Fakat bugun transferden sonra oran vermese de embriyonun cok kaliteli oldugundan surecin cok iyi gittiginden ve umudunun yuksek oldugundan bahsetti. Beni de umutlandirdi 🥰😅 Embriyo glue hakkinda hic bilgi vermedi. Ben simdi internetten baktim meymis diye 😁 sizin doktorunuz bir sey dedi mi size?

Son kontrole gittigimde %50/50 dusun demisti. Fakat bugun transferden sonra oran vermese de embriyonun cok kaliteli oldugundan surecin cok iyi gittiginden ve umudunun yuksek oldugundan bahsetti. Beni de umutlandirdi 🥰😅 Embriyo glue hakkinda hic bilgi vermedi. Ben simdi internetten baktim meymis diye 😁 sizin doktorunuz bir sey dedi mi size?
Sımsıkı tutunsunlar inşallah 🥰
Hangi şehirdesiniz

Ay hadi insallah tutunmuslardir sana bebikleriinn 🙏🏻🙏🏻 benim de 0,8 amh. Yaş 38,5. Sizin yaş kaçtı? Bir de test icin gununuzu bekleyeceksiniz di mi, diger geuplarda kizlar catir catir test yapiyor vaktinden evvel 🙈 ben yapmamayi planliyorum, insallah merakima yenilmem 😅
Ben daha yeni 30 a girdim.dedigin gibi tutunurlar inşallah. Test için bı şey diyemiyorum psikolojime bağlı biraz 😑

Tutunma oranını arttırdığı söyleniyor kesin bı veri yok ama . Belki de para tuzagidir. Bana da transferden sonra doktorum %60 şansın var dedi. 3 ihtimal var dedi: 1) tutmayabilir
2) ikiz olabilir
3) tek bitane olabilir dedi. Hayırlısı tabi

Hepimizinki inşallah sımsıkı tutunsun ben de 30 yaşındayım martta girdim bu benim üçüncüsü bebeğim olacak ama hiçbir sorun yok tutulmaması için İzmir’deyim ben de🥰🥰

Tutunma oranını arttırdığı söyleniyor kesin bı veri yok ama . Belki de para tuzagidir. Bana da transferden sonra doktorum %60 şansın var dedi. 3 ihtimal var dedi: 1) tutmayabilir
2) ikiz olabilir
3) tek bitane olabilir dedi. Hayırlısı tabi
Evet bana da bu 3 opsiyondan bahsetti fakat ikiz olma ihtimalinin cok dusuk oldugunu soyledi. Bahsettigin yontemi de bilemedim valla. Her sey olabilir, gercek de olabilir para tuzagi da. Burda tamamen doktoruna olan guvenin onemli sanirim.

Hepimizinki inşallah sımsıkı tutunsun ben de 30 yaşındayım martta girdim bu benim üçüncüsü bebeğim olacak ama hiçbir sorun yok tutulmaması için İzmir’deyim ben de🥰🥰
A a 3. Cocuk mu olacak? Valla ben 39da ilkine zor karar verdim 😅 tebrik ederim sizi, iyi cesaret 🧿 Allah gonlunuze gore versin ve de maddi manevi guc kuvvet versin insallah 🙏🏻❤️

Evet bana da bu 3 opsiyondan bahsetti fakat ikiz olma ihtimalinin cok dusuk oldugunu soyledi. Bahsettigin yontemi de bilemedim valla. Her sey olabilir, gercek de olabilir para tuzagi da. Burda tamamen doktoruna olan guvenin onemli sanirim.
Aynen doktor ve tüp bebek yapılan merkez etkiliymis benim ilk denemem olduğu için kafamda çok soru işareti var

Back
X