haziran temmuz 2013 anneleri burda buluşalımmı

Bugün 23. haftam bitiyor:) gelecek haftadan sonra 6. ayımıda geride bırakmış olucam. Zaman bir an önce geçsin bebeğim doğsun istiyorum. Çok korkak bi yapıya sahibim doğum korkusundan günler geçsin istemem zannediyorum ama şükür öyle olmadı. Acayip bi cesaret geldi bana :) Aranızda doğum korkusu yaşayanlar var mı?

kaç doğm yaparsan yap o korku tedirginlik illaki olyuyor (bknz; ben ) ama zaman yaklaştıkça korku yerini artık sabırsızlığa bırakıyor biran önce doğsun bitsin istiyorsn Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşşş.

selam kizlar 29 haftalik hamileyim.haziran 7si dgum ..ben hamile oldugum sure icinde arada damar atmalarim oluyo daraliyorum..ozellikle sirtimda hisetiyorum..heycanlandigimda uzuldugumde damarlarim harakete gecio anlamiyorum niye bole oluyo.sizde bole bisi varmi ?

selam arkadaslar bnde 24+2 gunluk hamıleyım zaman gecsın dıe beklıorum. bu doneme kadr kac kılo aldınız sıkıntılarınız varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…