haziran temmuz 2013 anneleri burda buluşalımmı

Allah yardımcın olsun gerçekten kötü bir duygu olmalı. Sağlıksız bebekler bu şekilde erken zamanda ölebiliyorlarmış. Allah inşallah en kısa zamanda sana tekrar bu güzel duyguyu yaşatır, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder.. Bende çok takıntılı bir insanım her an bebeğime birşey mi oldu diye düşünüyorum. Her doktor kontrolünde acaba bu seferde kalp atışını duyabilecekmiyiz diye düşünüyorum. Ama takdir Allah'ın o doğ dese doğacak benim elimizden birşey gelmez.

Kızlar geçen hafta bulantılarım hafiflemişti 3-4 gün günde sadece bikaç kez çıkarıyodum. Ama sonrasında daha beter oldum sabahtan gece yatıncaya kadar 15 dakikada bir klozet başına koşuyorum. Allah'ım ne zormuş. Bihayli halsizim ve psikolojik olarakta pek iyi değilim. Çok daralıyorum. Serum fobim vardı şimdi bir de hastane fobim başladı. Bugün kontrole gittim daha hastane kapısından girer girmez ruhum daraldı başım dönmeye başladı, bebeğe baktık iyiymiş çok şükür sonra kan verdim inanın ne için olduğunu dinlemedim bile. Bir an önce oradan çıkmaktan başka bişey düşünemiyodum.Tam bitti hastaneden çıkmadan midemi rahatlatmak için tuvalete girdim. Girmemle heryerin kararması bir oldu dışarıya kendimi zor attım biyer bulup oturdum hatta yığıldım. Allah'tan ablamda benimle gelmişti biraz uzandıktan sonra kendime geldim doktorumla konuşup çocuğa zararı olmayacaksa psikolojim için ilaç kullanmayı düşünüyorum. Çünkü gerçekten gitgide kendimi çok daha kötü hissetmeye başladım.

öncelikle teşekkür ederim üzüntümü paylaştığın için..... senin durumunda ilaç kulanmak üstelik psikolojik ilaçlar çok fazla yan etkili doktorun önereceğini sanmam canım,,kndini rahatlamanın başka yolların bulmalısın.. benim kardeşim 2 ay önce doğum yaptı ve hamileliği süresinde 6,5 aya kadar aşırı kusma yaşadı ve tam 9 kere hastaneye yattı serumlar serumlar..........ama kendini biraz olsun iyi hissettiğinde gezdi dolaştı sevdiği şeyleri yedi bebeği ile ilgili alışveriş yapıp kendini rahatlattı ve çok sağlıkl bir bebek doğurdu.. eşin ailen destek olduktan sonra ilaca vs gerek kalmadan bu güzel dönemi yaşarsın.

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasıl gidiyor benim bulantılarımda yeni geçti bugün 2li tarama testine gittim bebiş kocaman olmuş ama açlıktan büzüşmüştü kahvaltıyı hafif yapmıştım garibim kıpırdayacak hali yoktu hemen gidip çikolata meyve suyu dopini yaptım ondan sonra tekrar baktı dr yawrm kendine gelmişti hareketlerini hıçkırıklarını gördüm Allahım çok tatlıydı yaa artık hayatta aç kalmam kıyamam yawrma daha dikkatli olmak gerekiyor artık test sonucu 1 hafta sonra çıkıcak hayırlı haberler alırız inşş arkadaşlar sizde yaptırdınızmı 2 li tarama testlerinizi sonuçlarımızı paylaşalım ense ölçümü norm çıktı bu arada özelde yaptırdım 75 tl...

kızlar 6.hafta 13 haftada kusmarımızdan dolayı yıprandıgımızdan psikolojik olarak kötü hissediyoruz ama geciyor ben suan 15.haftamdayım yeni kendime geldim calışıyorumda. hergün bişey cıkıyor dün uyuyamadım sanki rahmime bişey batırdılar gece boyunca nedir bu kasılma desem cok erken gibi pazartesi kontrolüm var doktoruma sorucam.

merhabalar
benim çok şükür büyük bulantılarım olmadı bi ara akşam 5 de başlıyodu yatasaya kadar sürüyordu ama çabuk geçti
şuan idrar yollarımda enfeksiyon oluştu malesef ilaç kullanıyorum
üşütmemeye çok dikkat edin

ağrısı olan arkadaşlar benimde çoktu sebebi enfeksiyonmuş bilginiz olsun
rabbim hepimizin kucağına versin bebeklerimizi inşallahhh

Çok geçmiş olsun Rabbim sana inşallah hayırlısı ile bi an önce sağlıklı evlatlar nasib eder...Gönülden dua ettim üzme kendini

cnalar bizde dün gittik doktora. 11+6 cıktı bebişimiz.önce dinlenme pozisyonujndaydı azcık doktor sarsınca bir hareketlendi . meğersem uyuyormuş :) herşey normal dedi .çubuk çubuk bacaklarını kollarını gördük :)haftaya cinsiyet tahmininde bulunacak :)

Ama eve bir geldik. eşim ordan işe geçmişti. inanın 10 dk bir kusuyordum. susuz kalıyorum diye hemen gidip su içiyorum onu bile çıkarıyorum. çok çok kötüydü.13. hafta olduğu için mi böyle ki?

kızlar vıtamın kullanıp bulantıları artan varmı

GILO evet bende oldu. hatta ilk içtiğim gün duramadım resmen, Elevit kullanıyorum .Sana ne verdi doktor?
Bu arda doktorum 05/07/2012 olduğunu söyledi doğum tarihimin. ben 08/12/2012 sanıyordum doktor doğrusu bu ama tabi illaki değişiklik olacak dedi

Tatlım naptın 2013 de sen ona:) Bi de çocuğu 15 ayda mı doğurucam sandın 8 aralık 2013e 1 sene var kafam karıştı

Tatlım naptın 2013 de sen ona:) Bi de çocuğu 15 ayda mı doğurucam sandın 8 aralık 2013e 1 sene var kafam karıştı

Amann vallahi de bizim bürodakiler söylüyordu senin tarihlerle aranda bir sorun var diye. bende yok öyle birşey deyip kızıyordum. ciddi anlamda varmış
şimdi doğrusu.. ben 08/07/2013 sanıyordum doktorum hyır 05/07/2013 dedi... haftalardır öyle kayıtlıymış bilgisayarında.

Şimdi doğru oldu sanırım :26:

Senin doğumun normalde benden bikaç gün sonra. ben doğurunca sana yazarım sende ona göre hazırlıklı ol

Senin doğumun normalde benden bikaç gün sonra. ben doğurunca sana yazarım sende ona göre hazırlıklı ol

Süper olur vallahi kız oğlan durumuna göre değişir gerçi tarih hayırlısı bakalım? senin cinsiyet konusunda bir tahminde bulundu mu doktor?

Evet ben çok ısrar edince 16. haftadan sonra daha net birşey söyleyebilirim şuan yanılma payı var ama bir ihtimal erkek dedi. Senin ufaklık için bi tahmin var mı?

Son düzenleme:
Evet ben çok ısrar edince 16. haftadan sonra daha net birşey söyleyebilirim şuan yanılma payı var ama bir ihtimal erkek dedi. Senin ufaklık için bi tahmin var mı?

aynı cevabı bende aldım :) ocağın ikinci haftası gel kesin söyleyeyim ama şimdi 13+1 ve erkeğe benziyor dedi :)

İçimizde atan 2 kalp ile girdik bu yıla ne kadar özel dimi arkadaşlar 2013 hepimize sağlık huzur mutluluk ve mis kokulularımızı getirsin inşaallah yeni yılınız kutlu mutlu olsun hepinizi çok öpüyorum..

merhaba ben 6 haftalık hamileyim benim 3. hamileliğim 33 yaşındayım acayip heyecanlıyım burdan heyecanımızı pylşalımmı arkadaşlar.

Benim de 3. hamileliğim 31 yaşındayım sürpriz bir hamilelik oldu ama kısmet artık sağlıkla kavuşuruz inş.bebeklerimize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…