keşke herşey bu cümlelerde ki kadar güzel olsadı. 6+3 de bebeğimin kalp atışlarını duyamadı doktor vajinal ultrasonda da ne görüldü ne de duyuldu. 6 gün sonra tekrar kontrole çaüırdı ama doktorumun biraz patavatsız ve gelişigüzel söylemesi üzerine tam 9 gün sonra başka bir doktora gittim zaten çok olumsuzdum giderken ve beklediğim gibi de oldu bebeğin gelişimi 6+2 de kalmış ve ben 7+6 günlük hamileydim kese yer değiştirmiş.. doktor kan testlerimi yaptı çok daha ayrıntılı ultrasonda incelemeler yapıldı ve kürtaja karar verildi çok anlayışlı bir doktordu ve her ayrıntıyı anlattı 2 saat sonra da kürtaj oldum. kürtajın üzerinden 4 gün geçti Allah kimseye yaşatmasın.. bu kadar kötü olacağımı düşünmezdim.....
Kızlar geçen hafta bulantılarım hafiflemişti 3-4 gün günde sadece bikaç kez çıkarıyodum. Ama sonrasında daha beter oldum sabahtan gece yatıncaya kadar 15 dakikada bir klozet başına koşuyorum. Allah'ım ne zormuş. Bihayli halsizim ve psikolojik olarakta pek iyi değilim. Çok daralıyorum. Serum fobim vardı şimdi bir de hastane fobim başladı. Bugün kontrole gittim daha hastane kapısından girer girmez ruhum daraldı başım dönmeye başladı, bebeğe baktık iyiymiş çok şükür sonra kan verdim inanın ne için olduğunu dinlemedim bile. Bir an önce oradan çıkmaktan başka bişey düşünemiyodum.Tam bitti hastaneden çıkmadan midemi rahatlatmak için tuvalete girdim. Girmemle heryerin kararması bir oldu dışarıya kendimi zor attım biyer bulup oturdum hatta yığıldım. Allah'tan ablamda benimle gelmişti biraz uzandıktan sonra kendime geldim doktorumla konuşup çocuğa zararı olmayacaksa psikolojim için ilaç kullanmayı düşünüyorum. Çünkü gerçekten gitgide kendimi çok daha kötü hissetmeye başladım.
Kızlar lütfen oy kullanırmısınızzzz?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...puler-anne-adaylari-grubu-3.html#post27852687
keşke herşey bu cümlelerde ki kadar güzel olsadı. 6+3 de bebeğimin kalp atışlarını duyamadı doktor vajinal ultrasonda da ne görüldü ne de duyuldu. 6 gün sonra tekrar kontrole çaüırdı ama doktorumun biraz patavatsız ve gelişigüzel söylemesi üzerine tam 9 gün sonra başka bir doktora gittim zaten çok olumsuzdum giderken ve beklediğim gibi de oldu bebeğin gelişimi 6+2 de kalmış ve ben 7+6 günlük hamileydim kese yer değiştirmiş.. doktor kan testlerimi yaptı çok daha ayrıntılı ultrasonda incelemeler yapıldı ve kürtaja karar verildi çok anlayışlı bir doktordu ve her ayrıntıyı anlattı 2 saat sonra da kürtaj oldum. kürtajın üzerinden 4 gün geçti Allah kimseye yaşatmasın.. bu kadar kötü olacağımı düşünmezdim.....
cnalar bizde dün gittik doktora. 11+6 cıktı bebişimiz.önce dinlenme pozisyonujndaydı azcık doktor sarsınca bir hareketlendi . Meğersem uyuyormuş :) herşey normal dedi .çubuk çubuk bacaklarını kollarını gördük :)haftaya cinsiyet tahmininde bulunacak :)
ama eve bir geldik. Eşim ordan işe geçmişti. Inanın 10 dk bir kusuyordum. Susuz kalıyorum diye hemen gidip su içiyorum onu bile çıkarıyorum. çok çok kötüydü.13. Hafta olduğu için mi böyle ki?
GILO evet bende oldu. hatta ilk içtiğim gün duramadım resmen, Elevit kullanıyorum .Sana ne verdi doktor?
Bu arda doktorum 05/07/2012 olduğunu söyledi doğum tarihimin. ben 08/12/2012 sanıyordum doktor doğrusu bu ama tabi illaki değişiklik olacak dedi
Tatlım naptın 2013 de sen ona:) Bi de çocuğu 15 ayda mı doğurucam sandın 8 aralık 2013e 1 sene varkafam karıştı
Amann vallahi de bizim bürodakiler söylüyordu senin tarihlerle aranda bir sorun var diye. bende yok öyle birşey deyip kızıyordum. ciddi anlamda varmış
şimdi doğrusu.. ben 08/07/2013 sanıyordum doktorum hyır 05/07/2013 dedi... haftalardır öyle kayıtlıymış bilgisayarında.
Şimdi doğru oldu sanırım :26:
Senin doğumun normalde benden bikaç gün sonra. ben doğurunca sana yazarım sende ona göre hazırlıklı ol
Evet ben çok ısrar edince 16. haftadan sonra daha net birşey söyleyebilirim şuan yanılma payı var ama bir ihtimal erkek dedi. Senin ufaklık için bi tahmin var mı?
merhaba ben 6 haftalık hamileyim benim 3. hamileliğim 33 yaşındayım acayip heyecanlıyım burdan heyecanımızı pylşalımmı arkadaşlar.
mrb ben de 5 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim olacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?