haziran temmuz 2013 anneleri burda buluşalımmı

bende 16. haftadayım 22.06.2013 de gelicek inşallah miniğim:))cinsiyetini cuma günü öğrenicez rabbim hepimize yavrularımızdaki cennet kokusunu duyursun inşallah:))

Merhaba arkadaşlar ben 16 haftalık hamileyim ve çarşamba günü doktora gittim şikayetlerim kasık ağrılarım ve idrarda yanma kabızlık oluyordu doktor ultrasyondan baktıktan sonra şu ilaçları yazdı
inceptum 500mg - decavit 30 film tablet - osmolak 250 ml - gynoferon diye ilaçları yazdı ben şimdi bunları 1 gün hepsini kulanmam gereken şekilde kulandım bana şu yan etkileri yaptı
mide bulantısı şiddetli kusma ve afedersiniz kustuğumda sanki demir kokusu geliyordu baş ağrısı oluyordu şiddetli şimdi ben bu ilaçları kullanmasam bebeğim için bir zararı olurmu veya kendimi zorlayıp kulansam bebeğime zararı olurmu ??? aranıza yeni katıldım lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkür ederim

Decavit demir, Gynoferonu vitamin mineral hapı ama diğerlerini bilemiyorum. Ben şuan sadece Decavit kullanıyorum. Sen ya haplara alışma dönemindesin ya da hapların yan etkisini görüyosun bu yüzden en iyisi doktoruna danışman olur. Açıkcası çok fazla hap beni korkutuyor çocuğuma zararlı mı değil mi emin olamıyorum. Mide bulantı hapı ağrı kesici verilmişti kullanmadım.Zaten doktorumda çok mecbur kalmadıkça kullanmana gerek yok demişti. Seninde kullanmasan zarar etmiyceğin bi hap varsa doktoruna sor iptal et derim.

kızlar bende 14 haftalık hamileyim ....2.gebeliğim....temmuz 10 olarak doğum görünüyo...bende baya düşük seviyede kansızlık çıktı.8 seviyelerinde.kan ilacı kullanıyorum tekli şişelerde...inş yavrumu sağsalim kucağıma almayı nasip eder yüce allahım...

selam kızlar nası gidiyor hamişlik umarım çok sağlıklı ve mutlusunuzdr yaw 3. tecrübe olmasına rağmen hala acemi gibiyim ne zaman hareket edicek bu melekler arada minicik bir pıtırtı hissediyorm ama gazdır diye düşünüyorm artık hissetsek ne iyi olur dimi her an iyi olduğunu hissetmek istiyor insan yakında hissederiz herhalde bide birşey sorucam sizin de arada çarpıntılarınız oluyormu hafiften kalp atışlarımızda hızlanıyor bu dönem herhalde daha çabuk nefes nefese kalmaya başladım sankim e koşturmak zorunda olduğum 2 tane daha melek olduğu için herhalde Allahım yardımcımız olsn inşş zorlanmadan atlatalım bu dönemi bir çırpıda geeçsin gitsin....

sevgili anne adayları merhabalar :)) bende 16 haftalık hamileyim..nerdeyse 2 haftada bi ultrasona giriorum bebegimi görmek için..dün de hastanedeydim maşallahı var dedi doktor yerinde durmuyo :))) cinsiyeti de kız :)) bana decavit diye bi vitamin verdi ama burda yazan yorumları okuduktan sonra içmeye korkar oldum ,mide bulantısı ve kusma yapıyomus sanırım..ben şimdiye kadar hiç kusma ve mide bulantısı yasamadım o bakımdan birazcık tırstımmm :/ bakalım neler olucak :)

Aynı şeyleri yaşıyorum çarpıntım oluyor sanki ama benim 2 numara 2.5 yaşında grip oldu abisi de oldu ama o küçük olduğu için daha ağır geçiriyor ateş öksürük falan birde burnu acıyordu 2 gün gece gunduz durmadan ağladı göturduk dr.kaç defa bişi yok dediler en son kbb ye göturduk küçükken burnuna kağıt gibi bir şey sokmuş o apse yapmış şimdi ahh canım kuzum onu temizlerken nasıl ağladı anlatamam içim parçalandı resmen tansiyonum düştü kötü olmuştum şimdi birazcık iyi düzelecek inş.anne olmak çok zor Allah başka acılarını göstermesin de ben her türlü zorluğu yaşamaya razıyım .Bronşitim bu arada ilaç kullanmıyorum vermedi dr.ıhlamurla atlatmaya çalışıyorum hamile olduğumun farkına bile varamıyorum koşturmaktan oğlum birinci sınıfta dersleri oluyor çok onunla ilgilen kızımla ilgilen yatağa zor atıyorum kendimi şöyleeeee bir keyifli hamilelik yaşayamadım aranızda şanslı olanlar vardır eminim tadını çıkartın derim uzun oldu biraz kusura bakmayın ama içim de o kadar dolu ki paylaşmak istedim

slmm herkese uzun zamandır bebek istiyordum ve sonunda allahım nasip etti ve şuan 12 haftalık bebeğim :)) önceleride bu siteyi hep takip ediyordum ama üye olmak şimdiye kısmetmiş.deneyimlerimizden yararlanmak ve bu güzel dönemi birlikte geçirmek güzel olacak.umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi...

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım Rabbim acılarını göstermesin gelmiş geçmiş olsun inşşş.. benimde kızım 1. sınıfta oğlum 4 yaşında evet bu durumda insan çok zorlanıyor hamile olduğumu bile unutuyorm inanki şu dönem hemen geçsede sağlıkla kavuşssak meleklerimize Rabbim yardımcımız olsn sende kendine dikkat etmeye çalış arkadaşım ..

arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim buradan 9 ay paylaşalım çok heyecan verici aşırı bulantım var ve kusmalar herkes aynı mı acaba ilk bebeğim

gamze aynı durum bende de var ve hala devam ediyor üstelik sadece sabah değil gece uyurken bile bulantı ve kusmayla yataktan fırlıyorum güya 3 ay geçince biter diyen çoktu ama bitmedi

bunları yazdığımda ve şimdi okuduğum da zor gibi görünen yaşadıklarım aslında ne kadar da basit şeylermiş( arkadaşlar bebeğim açık sipina bifida ve hidrosefali teşhisi nedeniyle sonlandırmak zorunda kaldım (artık bebeğim yok boşluktayım gece sütüm yastıklarım kıyafetlerim haplarım hepsi bir hiçççççççççççççç artık Allah ım nasıl alışıcam bebeği oğlum artık yokkk((((((((((((((((((

Canım İnan çok üzüldüm(allah sabır versin.3lü ve 4lü testte benim açık spina bfida riskim 1/99 çıktı.ayrıntılı da Dr omurga kapalı herşey normal dedi ama içim hiç rahat değil.sende kaçıncı haftada belli oldu açık spina bfida?afp değerim yüksek die Dr amniyo da yaptırdı down riskim olmamasına rağmen.şimdi ilerleyen dönemlerde bağırsak tıkanıklığı olabilir diyo.belirsizlik çok kötü( beklemek zorunda olmaktan nefret ediyorum

sağol canım çok zor bir durum Allah ım kimselere yaşatmasın 21.hfta 2 günlükken belli oldu ikili testimde herşey normaldi rutin kontrole gittiğimde öğrendim hala şoktayım başka doktorlara da git iyice araştır için rahat etsin inş.birşey yoktur

arkadaşlar bende 17 haftalık hamileyim. ama benm hastane fobim var. hastaneye girince tansiyonum düşüyor için sıkılıyor. kapalı alanlara giremiyorum. bu yüzden nasıl doğum yapacam korkuyorum. benim gibi olan var mı?

Allah sabırlar versin. Allah diğer evlatlarınızı size bağışlasın. İnsan oğluyuz işte... yazınızı okuyunca anladım ki ne kadar boşuna sızlanıyoruz şükretmemiz gereken yerde. Aynı durum bizde de var oram ağrıyo buram şişiyo midem bulanıyo...

yaww kızzlar nerelerdesiniz Allah aşkına kaybolduk gittik hepimiz nasıl gidiyor ne alemdesiniz bebeğini kaybeden arkadaşlarıma çok büyük geçmiş olsun Rabbim sizlere hayırlısı ile sağlıklı ewlatlar nasip eylesin inşşallah .....

benim doğumumda 4 temmuz da ama bebeğimde dawn sendromu riski çıktığı için sitresli bir hamilelik geçiriyorum bebeğini kaybeden arkadaşım içinde çok üzüldüm bence önemsiz şeyleri hiç dert etmeyin siz hamileliğinizin tadını çıkarın

Merhabalar, bende 24 haftalık hamileyim, uzun süredir burayı takip ediyorum, ancak yeni üye oldum, ilk hamileliğim olduğu için aklıma takılan herşeyi bu sitede buldum, bunun için öncelikle herkese teş.ederim, allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bebeğini kaybeden annelere ise allah sabır versin, inş. sağlıklı bebekleriniz yine olur ve onları kucağınıza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…