• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Benim de tam 12. gün söküldü ama ben hemen adet olmamak için progestan fitil kullandım 10 gün doktorum vermişti. Fitili bıraktıktan 2 gün sonra regl oldum
Teşekkürler banada geride kalan yumurtlar varmış kiste dönüşmesin diye tarlusal verdi de omu geciktirdi genelde hemen olmuş çoğunluk da

Kızlar opudan sonra doktorunuz vitamin önerdi mi? Ben omega3 QH, D3K2, Redostim,Folik asit ve ecopirin kullanıyorum.

Merhaba herkese bizde tüp bebek sürecine giriyoruz bende pcos var eşimde de sperm düşüklüğü var Şehir hastanesinde raporsuz tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim

Merhaba hanımlar ne durumdasınız ses verin. Benim beklenen adetime 12 gün kaldı inşallah gecikmezse🥺🥺

Arkadaşlar pazartesi opu günüm 5. Güne giderse yumurtam 5.bayrama denk geliyor bir sıkıntı olmaz Acıbadem labatuarşar açık değil mi

Merhaba hanımlar ne durumdasınız ses verin. Benim beklenen adetime 12 gün kaldı inşallah gecikmezse🥺🥺
bende adet olunca gidicem doktorumlada ilk kez goruşücez bklm nasil ilerleyecek bayramdan sonra giderim bnde

Merhaba herkese bizde tüp bebek sürecine giriyoruz bende pcos var eşimde de sperm düşüklüğü var Şehir hastanesinde raporsuz tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim
bnde bayramdan sonra doktorumla ilk gorusme icin gidecegim haziranin 25ini bulur galiba gitmem adet olunca giderim rapor konusunu bnde bilmiyorum benim gidecegim hastane ozel raporlumu degilmi hic bilmiyorum

Ben bugün çok rahatsızım sürekli kustum basım çok dönüyor neden bilmiyorum bizimkiler de hamile olabilir misin diye kafamı bulandırıyor ama ihtimal vermiyorum umutlanmak ta istemiyorum 2. adetim başlayınca transfer olacak ve daha 12 gün var

Eger tüp bebek kararı alırsan başlatabilir yada istersen öbür aya başlatabilir tabi ama başka bir engel yoksa .
inan tup bebeğe dair hic bir bilgim yok surec nasil ilerliyor onuda bilmiyorum ve cok gerilmeye basladim gun yaklastikca

oylemiii ama ben ilk kez gidicem doktorla hic gorusmemiz olmadi muayene bile olmadim hic
Benim tüp bebek kararı alınırken bayrama denk geldiği için öbür aya ertelendi adetin 2.gunu gel başlayalım dedi muayene olup o gün ignelere başladım.

Benim tüp bebek kararı alınırken bayrama denk geldiği için öbür aya ertelendi adetin 2.gunu gel başlayalım dedi muayene olup o gün ignelere başladım.
ozeldemi yaptiriyorsun sen cnm

Back
X