Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Maşallah çok güzel inşallah bebeğe kavuşmak da nasip olur sürecin sonuna geliyorsun Allah in izniyle.Transfer ne zaman olacak

ailemle aramda 10 saat mesafe var o yüzden zaten mecburen gidince uzun süre kalıyorum git gel yapmıyorum temmuzun başında hemen gidicem doktora gerçi adetim denk gelmiyor ama yapacak bir şey yok.

Geçmiş olsun ama en azından transfer için dinleceksin inş sonuç olumlu olur en önemlisi o isterse 1 ay geç olsun

Selam kızlar. Çarşamba günü yumurta toplama yapılacak bana da. Çok heyecanlıyım rahim duvarı kalınlığım uygun olmadığı için transfer hazirana kaldı malesef. Dondurulmuş olarak transfer edilecek. Var mı durumu benim gibi olan? Dondurulmuş embriyo şansı tazeye göre nasıl?

Kesinlikle öyle bekliyorum bakalım duphaston biter bitmez leke gelmeye başladı adet olursam gidcm yine siz de dikkat edin lütfen

Evet maalesef. Kist için tedavi gördünüz mü hiç? Ya da yumurta büyütme,aşılama tedavisi vs?
Kist için 6-7 sene önce kadar visanne kullandım. Onun dışında doğum kontrol hapıyla büyümesini baskıladık.
Aşılama yaptırmadım ama letu ile büyütme yaptık, kendisi çatladı ama maalesef gebelik oluşmadı.

Mart sonu gibi tüp bebeğe başladık nisanda opu oldum 9 embriyom oluştu ama sadece 1 tanesi kaldı 3. gün.
Kistlerin yumurta kalitesini kötü etkilediğini söyledi doktorum. Şimdi transfer hazırlığındayım.

Merhaba kızlar bende bu ay opu oldum. 2 embriyom var 3.gün dondurulan. Çok embriyosu gelişenlere göre şansım daha az ama umudum hala var. 2.regl bekliyorum temmuzda transfer olacağım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizi anlayan biziz sadece insan bazen en yakınından bile aradığı desteği bulamıyor. İyiki burası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…