- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Maşallah çok güzel inşallah bebeğe kavuşmak da nasip olur sürecin sonuna geliyorsun Allah in izniyle.Transfer ne zaman olacakSelam kızlar tekrardan opu sonrası 5. Günüm bu sabah aradılar 12 yumurta toplanmıstı 9 u döllenmişti ve 8 tanesi 5. Güne gelmiş dondurulacakkalitelerini söylemediler ama iyi kalite çoğunlukta ve 3 tane orta kalite varmıs kötü kalite yok dediler çok mutlu oldum size yazdım hemen artık transfer için beklemedeyim
İlk reglimi bugün oldum 1 ay sonra diğer reglde başlayacak bakalım süreç sağlıkla olsun doğsun inşallahMaşallah çok güzel inşallah bebeğe kavuşmak da nasip olur sürecin sonuna geliyorsun Allah in izniyle.Transfer ne zaman olacak
evet maalesef çift taraflı 2 cmCanım senin de çikolata kistin vardı diye hatırlıyorum. Benim de çift taraflı çikolata kistim var
ailemle aramda 10 saat mesafe var o yüzden zaten mecburen gidince uzun süre kalıyorum git gel yapmıyorum temmuzun başında hemen gidicem doktora gerçi adetim denk gelmiyor ama yapacak bir şey yok.Merhaba bence gidip riske atmayın dün normalde transfer olckmş hafta sonu annemlere gitmiştim hastalandım kanımda çok yoğun enfeksiyon çıktı bu sefer de sonuçları doktora gönderince transferi riske atmamak için iptal etti üç gün kalaeşim pek razı değildi benim de az kaldı transfere diye dinlememiştim
Kesinlikle öyle bekliyorum bakalım duphaston biter bitmez leke gelmeye başladı adet olursam gidcm yine siz de dikkat edin lütfenailemle aramda 10 saat mesafe var o yüzden zaten mecburen gidince uzun süre kalıyorum git gel yapmıyorum temmuzun başında hemen gidicem doktora gerçi adetim denk gelmiyor ama yapacak bir şey yok.
Geçmiş olsun ama en azından transfer için dinleceksin inş sonuç olumlu olur en önemlisi o isterse 1 ay geç olsun
Tabii inşallah en kısa sürede pozitifi görürsünüz siz deKesinlikle öyle bekliyorum bakalım duphaston biter bitmez leke gelmeye başladı adet olursam gidcm yine siz de dikkat edin lütfen
Çok teşekkürler inşallah pozitif görüp sağlıcakla kucağımıza alacağımız günü görmek nasip olurTabii inşallah en kısa sürede pozitifi görürsünüz siz de
Benim de çift taraflı 5’er cmevet maalesef çift taraflı 2 cm
Evet maalesef. Kist için tedavi gördünüz mü hiç? Ya da yumurta büyütme,aşılama tedavisi vs?Benim de çift taraflı 5’er cmher şeyi zorlaştırıyor
Kist için 6-7 sene önce kadar visanne kullandım. Onun dışında doğum kontrol hapıyla büyümesini baskıladık.Evet maalesef. Kist için tedavi gördünüz mü hiç? Ya da yumurta büyütme,aşılama tedavisi vs?
Kızlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz bilgisimolan varmı 11 gün oldu da bana gelen yok hala
Benimde 12. Gün söküldüKızlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz bilgisimolan varmı 11 gün oldu da bana gelen yok hala
Benim de tam 12. gün söküldü ama ben hemen adet olmamak için progestan fitil kullandım 10 gün doktorum vermişti. Fitili bıraktıktan 2 gün sonra regl oldumKızlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz bilgisimolan varmı 11 gün oldu da bana gelen yok hala
20 de opu oldum 25 de söküldü benim canım inşallah 2. Adet uzun sürmez hemen transfer sürecine başlarızKızlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz bilgisimolan varmı 11 gün oldu da bana gelen yok hala
Bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum ama çok fazla hastalaniyorum tekrar ertelenir diye korkuyorum acikcasi20 de opu oldum 25 de söküldü benim canım inşallah 2. Adet uzun sürmez hemen transfer sürecine başlarız
Kendine dikkat et takviye almayı ihmal etmeBende o günü sabırsızlıkla bekliyorum ama çok fazla hastalaniyorum tekrar ertelenir diye korkuyorum acikcasi
Bendaha olmadı. 11 gün olduysa geriden gelen Umurlar vardı onlar kiste sönmesin diye tarlusal verdi omu geciktirdi acaba20 de opu oldum 25 de söküldü benim canım inşallah 2. Adet uzun sürmez hemen transfer sürecine başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?