- 16 Ekim 2024
- 1.040
- 716
- 38
- 35
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Çok iyi yapmışsınız ilk transferimde ben yaptırmamıştım eşimde de bende de genetik bi sıkıntı olmamasına rağmen embriyoda kromozomsal sıkıntı olabiliyormuş ve genetiğe göndermemiştik hamile kaldım ama 9.haftada kalbi durdu lütfen embriyosu 5.güne gidenler mutlaka genetiğe göndersin böylesi maddi manevi daha yıpratıcı oluyor keşke mesele denildiği gibi tutup tutmama meselesi olsa böyle ilerleyip bnm gibi kürtajla da sonuçlanıyor Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın elimizden gelen imkanları da lütfen kullanalımBen bir aşılama yaptırdım sebebi veya ne olduğu anlaşılmadı düşük yaptım. Doktor moldan şüphelendi ama patoloji sonucunda çıkmadı. O süreçten sonra genetik test yaptırdık ama bu detaylı olan değil de periferik olanı yaptırdım. Üniversite hastanesinde kadın doğumdan yönlendirdi o zamanki doktorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce de pgt yöntemini duydum o yüzden önceki gebeliklerimin de sıkıntıları olduğundan dolayı yaptırdım. Benim şu an 7 embriyom gitti pgtye embriyo başı 6600 tl ve kullandıkları bir kalem tarzı bişey için 9450 verdim. Ama pgt ücreti bazı yerlerde dolarla alınıyor diye okudum 200-300 dolar gibi ücreti varmış. Ayrıca 10bin tl gibi bir fiyata da mikroçip yaptırdık bu dna kırığı olan spermleri ayırması için.
Açıkcası gücüm yettiğince tüm tuşlara basmaya çalıştım hayırlısı olur inşaallah.
Bende pcos da olduğu için rahim dinlendirme yapıyoruz şu an. Temmuz reglinde başlayacağız. Doktorum pgt yaptırıyorsunuz tüm riskleri sıfırlayalım diye rahimden biyopsi yapacak bir de.Çok teşekkür ederim açıklaman için. İnşallah hayırlısı olsun ☺ Biraz biraz süreç oturdu sanırım kafamda. Transferin ne zaman olacaktı peki ?
Şuan sanırım pgt sonucunu bekliyorsunuz.
Benim de niyetim o acıkcası. Biraz pürüz kalmadan ilerleyebilmek ama doktorun da görüşü önemli tabi bu konuda. Ben biraz presslerim gerek var mı gibilerinden.
Benim aşılamadan önce de 12 haftalık bir kaybım var. O yüzden pgt ile ilerledik. Gönderdim bakalım hepsi tertemiz gelir inşaallah. Allah herkesin hem maddi hem de manevi olarak yardımcısı olsunÇok iyi yapmışsınız ilk transferimde ben yaptırmamıştım eşimde de bende de genetik bi sıkıntı olmamasına rağmen embriyoda kromozomsal sıkıntı olabiliyormuş ve genetiğe göndermemiştik hamile kaldım ama 9.haftada kalbi durdu lütfen embriyosu 5.güne gidenler mutlaka genetiğe göndersin böylesi maddi manevi daha yıpratıcı oluyor keşke mesele denildiği gibi tutup tutmama meselesi olsa böyle ilerleyip bnm gibi kürtajla da sonuçlanıyor Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın elimizden gelen imkanları da lütfen kullanalım
Çok üzgünüm size de çok geçmiş olsun gerçekten Allah kimsenin başına vermesin yaşayan bilir maddi manevi çok zor Allah hepimize inşallah sağlıklı hayırlı mutlu gebelikler ve doğumlar nasip etsinBenim aşılamadan önce de 12 haftalık bir kaybım var. O yüzden pgt ile ilerledik. Gönderdim bakalım hepsi tertemiz gelir inşaallah. Allah herkesin hem maddi hem de manevi olarak yardımcısı olsun
Bende aynı durumdayim inşallah ilk ve son denememiz olurkızlar bende temmuz ayında tedaviye başlayacağım gibi görünüyor. İnş hiçbir sorun olmadan hemen transferim de yapılır çünkü tedavi için ailemin yanına gelicem 10 saatlik mesafe. Eşimin izni çok yok. İnş ilk seferde tutar da tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmayız
Canım senin de çikolata kistin vardı diye hatırlıyorum. Benim de çift taraflı çikolata kistim varkızlar bende temmuz ayında tedaviye başlayacağım gibi görünüyor. İnş hiçbir sorun olmadan hemen transferim de yapılır çünkü tedavi için ailemin yanına gelicem 10 saatlik mesafe. Eşimin izni çok yok. İnş ilk seferde tutar da tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmayız
Merhaba bence gidip riske atmayın dün normalde transfer olckmş hafta sonu annemlere gitmiştim hastalandım kanımda çok yoğun enfeksiyon çıktı bu sefer de sonuçları doktora gönderince transferi riske atmamak için iptal etti üç gün kalakızlar bende temmuz ayında tedaviye başlayacağım gibi görünüyor. İnş hiçbir sorun olmadan hemen transferim de yapılır çünkü tedavi için ailemin yanına gelicem 10 saatlik mesafe. Eşimin izni çok yok. İnş ilk seferde tutar da tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmayız
Hadi yaMerhaba bence gidip riske atmayın dün normalde transfer olckmş hafta sonu annemlere gitmiştim hastalandım kanımda çok yoğun enfeksiyon çıktı bu sefer de sonuçları doktora gönderince transferi riske atmamak için iptal etti üç gün kalaeşim pek razı değildi benim de az kaldı transfere diye dinlememiştim
Evet canım sağ ol öyle dediHadi yageçmiş olsun canım inşallah toparlanır ve güzel bir transfer geçirirsin, tek embriyoyu riske atmak doğru olmazdı canını sıkma
Biyopsi ne için acaba?Bende pcos da olduğu için rahim dinlendirme yapıyoruz şu an. Temmuz reglinde başlayacağız. Doktorum pgt yaptırıyorsunuz tüm riskleri sıfırlayalım diye rahimden biyopsi yapacak bir de.
Evet zor tabi, psikolojik olarak da bedenen de hazırlanıyorsun sonuçta. Gerçekten demir gibi bir psikoloji lazım bu meseleye. İnşallah en doğru zamanda olsun canımEvet canım sağ ol öyle dedio kadar transfere hazırlık tedavisi boşa gitti şimdi 5günlük duphaston başlattılar adet oluyum hormon düzene girsin diye yarın sabah son dozu kullancm bakalım ne zamana nasip olck
İnşallah canımEvet zor tabi, psikolojik olarak da bedenen de hazırlanıyorsun sonuçta. Gerçekten demir gibi bir psikoloji lazım bu meseleye. İnşallah en doğru zamanda olsun canım
Ben de Şişli Memorial ile görüştüm, yeni bir sürece başladık gibi. Hayırlısı artık..İnşallah canımsen naptın
Yaa hayırlısı olsun iyi yapmışsın inşallah memnun kalırsın ordanBen de Şişli Memorial ile görüştüm, yeni bir sürece başladık gibi. Hayırlısı artık..
Tam anlamadım aslındaBiyopsi ne için acaba?
merhaba geçmiş olsunKızlarrrr bende bu ay başlayacağım inş yetişirse bayramdan önce yetişmezse bayramdan sonra. Aslında mayıs ayı reglinde başlayacaktık ama küçük bir folükül kisti gördü doktorum ilaç kullanıyorum şimdi. İlaç bitince regl olursun regl olunca gel başlayalım dedi. İnş güzel sonuçlar alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?