Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Çok iyi yapmışsınız ilk transferimde ben yaptırmamıştım eşimde de bende de genetik bi sıkıntı olmamasına rağmen embriyoda kromozomsal sıkıntı olabiliyormuş ve genetiğe göndermemiştik hamile kaldım ama 9.haftada kalbi durdu lütfen embriyosu 5.güne gidenler mutlaka genetiğe göndersin böylesi maddi manevi daha yıpratıcı oluyor keşke mesele denildiği gibi tutup tutmama meselesi olsa böyle ilerleyip bnm gibi kürtajla da sonuçlanıyor Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın elimizden gelen imkanları da lütfen kullanalım

Bende pcos da olduğu için rahim dinlendirme yapıyoruz şu an. Temmuz reglinde başlayacağız. Doktorum pgt yaptırıyorsunuz tüm riskleri sıfırlayalım diye rahimden biyopsi yapacak bir de.

Benim aşılamadan önce de 12 haftalık bir kaybım var. O yüzden pgt ile ilerledik. Gönderdim bakalım hepsi tertemiz gelir inşaallah. Allah herkesin hem maddi hem de manevi olarak yardımcısı olsun

Benim aşılamadan önce de 12 haftalık bir kaybım var. O yüzden pgt ile ilerledik. Gönderdim bakalım hepsi tertemiz gelir inşaallah. Allah herkesin hem maddi hem de manevi olarak yardımcısı olsun
Çok üzgünüm size de çok geçmiş olsun gerçekten Allah kimsenin başına vermesin yaşayan bilir maddi manevi çok zor Allah hepimize inşallah sağlıklı hayırlı mutlu gebelikler ve doğumlar nasip etsin

Merhaba arkadaşlar benimde ikinci denemem olacak genetik testetlerde kromozom bozukluğum çıktı birde kan pıhtılaşma sorunum varmış İzmir bahçecide başlıyorum ikinci denememe 8 ay kadar bir ara verdim psikolojik olarak çok yıpranmış hissettim bebek görmeye bile katlanamiyorun bazen arkadaşlarımın bebeklerini sevmeye bile çekiniyorum bana üzülmelerini istemiyorum çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun gönlümüzden geçenleri bize hayırlı etsin inşallah.

Kızlarrrr bende bu ay başlayacağım inş yetişirse bayramdan önce yetişmezse bayramdan sonra. Aslında mayıs ayı reglinde başlayacaktık ama küçük bir folükül kisti gördü doktorum ilaç kullanıyorum şimdi. İlaç bitince regl olursun regl olunca gel başlayalım dedi. İnş güzel sonuçlar alırız hepimiz

kızlar bende temmuz ayında tedaviye başlayacağım gibi görünüyor. İnş hiçbir sorun olmadan hemen transferim de yapılır çünkü tedavi için ailemin yanına gelicem 10 saatlik mesafe. Eşimin izni çok yok. İnş ilk seferde tutar da tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmayız

Bende aynı durumdayim inşallah ilk ve son denememiz olureşimden evimden uzak kalmak zor geliyor

Canım senin de çikolata kistin vardı diye hatırlıyorum. Benim de çift taraflı çikolata kistim var

Merhaba bence gidip riske atmayın dün normalde transfer olckmş hafta sonu annemlere gitmiştim hastalandım kanımda çok yoğun enfeksiyon çıktı bu sefer de sonuçları doktora gönderince transferi riske atmamak için iptal etti üç gün kala eşim pek razı değildi benim de az kaldı transfere diye dinlememiştim

Hadi ya geçmiş olsun canım inşallah toparlanır ve güzel bir transfer geçirirsin, tek embriyoyu riske atmak doğru olmazdı canını sıkma

Hadi ya geçmiş olsun canım inşallah toparlanır ve güzel bir transfer geçirirsin, tek embriyoyu riske atmak doğru olmazdı canını sıkma
Evet canım sağ ol öyle dedi o kadar transfere hazırlık tedavisi boşa gitti şimdi 5günlük duphaston başlattılar adet oluyum hormon düzene girsin diye yarın sabah son dozu kullancm bakalım ne zamana nasip olck

Evet zor tabi, psikolojik olarak da bedenen de hazırlanıyorsun sonuçta. Gerçekten demir gibi bir psikoloji lazım bu meseleye. İnşallah en doğru zamanda olsun canım

merhaba geçmiş olsun hemen hemen aynı durumdayız ben de kist ve e2 değeri düşürmek için ilaç kullanıyorum suan. Biz de başlayamadık. Siz ne kullanıyosunuz acaba

Selam kızlar tekrardan opu sonrası 5. Günüm bu sabah aradılar 12 yumurta toplanmıstı 9 u döllenmişti ve 8 tanesi 5. Güne gelmiş dondurulacak kalitelerini söylemediler ama iyi kalite çoğunlukta ve 3 tane orta kalite varmıs kötü kalite yok dediler çok mutlu oldum size yazdım hemen artık transfer için beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…