- 20 Haziran 2016
- 6.189
- 10.535
- 248
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Ay zaten zor duruyorum bana böyle şeyler deme tuttum tuttum biraz daha tutayımYaptırdıktan 24.ve 48.saatte ilişki önermişti doktorum doğal siklus olduğu için galiba. ilk transferim ilaçlıydı onda önermemişlerdi.
Ay bilemedim ki
Dur kız durdun durdun az daha sabır kaç gün kaldı şurdaAy zaten zor duruyorum bana böyle şeyler deme tuttum tuttum biraz daha tutayım
Hayırlı bir şekilde atlatin inşallah Allah kucağınıza almayida nasip etsinBenim de ayın 5’inde transferim var canım beraber bekleyelim3. gün embriyom var
Geçmiş olsun üzülmeyin hiç en güzel zamanda başlarsınız tehlikeye atmamak en iyisi tabiki asla moral bozmak yokMerhaba bn transferime üç gün kala hastalandım hastanelik oldum kusma ve ishalle transferim var dedim ısrarla kanıma baktırdım crp çok yüksek çıktı doktorum transferi bu ay erteleyelim riske atmayalım dedi bu arada adetim düzene girsin diye 5günlük duphaston başlandı diğerleri iptal oldu adet oldum ama bu sefer de hormonların dengesi bozulunca kist oluşmuş 21günlük ilaç başlandı transfer hazırlığına başlayamadık sizin de estrofem etkisiyle rahim kalınlaşmıştır normale dönmek için duphaston başlanmalıydı ama böyle kist olarak dönebiliyor o da
Hayırlı olsun inşallah Allah tez zamanda nasip etsin inşallahselam kızlar ben de henüz bi sürece başlayamadım kistim cıktığı için dk kullanıyorum opu vs olmadı daha, biraz uzayacak sanırım sürecim hayırlısı olsun :)
Amin kuzucum darısı başına inşallah pozitifleri görürüz en kısa zamandaHayırlı bir şekilde atlatin inşallah Allah kucağınıza almayida nasip etsin
Amiin canımm inşallahAmin kuzucum darısı başına inşallah pozitifleri görürüz en kısa zamanda
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun üzülmeyin hiç en güzel zamanda başlarsınız tehlikeye atmamak en iyisi tabiki asla moral bozmak yok
Sizi çok iyi anlıyorum Rabbim kalplerimize ferahlık versinZaman daraldikca içime korku düşüyor kendjmi şu sıralar hiç iyi hissetmiyorum kizlar.Kabus gördüğüm oluyor geceleri sayiklamalar da başladı çok düşünüyorum sanırım . Yiyemiyorum birseylerle oyalaniyordum zaman geçiyordu ama olumsuz dusunmekten kendimi alamıyorum ben ki her zaman herkese sakin olup süreci zorlastirmamamiz gerekiyor diyen kişiyim ama kendime gelince çok zor geliyor şuan bile dokunsalar aglayacam ben çok yoruldum
bende ayni durumdayim daha hic baslamadan gerildim baslayinca napicam bilmiyorum zaten cok stresli herseyi kafaya takan biriyim Allah yardimicimiz olsun bize dayanma gucu versin insallahZaman daraldikca içime korku düşüyor kendjmi şu sıralar hiç iyi hissetmiyorum kizlar.Kabus gördüğüm oluyor geceleri sayiklamalar da başladı çok düşünüyorum sanırım . Yiyemiyorum birseylerle oyalaniyordum zaman geçiyordu ama olumsuz dusunmekten kendimi alamıyorum ben ki her zaman herkese sakin olup süreci zorlastirmamamiz gerekiyor diyen kişiyim ama kendime gelince çok zor geliyor şuan bile dokunsalar aglayacam ben çok yoruldum
Amiin inşallah Allah görüyor emeklerimizi .keşke bizde doğal yollarla hamile kalabilseydik ama Allah bize bunu yaşamayı nasip etti elden birşey gelmiyor bizi en iyi biz anlarız .ruhum çekilmiş sanki kendimi eksik hissediyorum ya anne olamazsam diye icim ürperiyor.Allah kimseyi evladin yokluğu ve var olanın hayirsizi ile sinamasin inşallahbende ayni durumdayim daha hic baslamadan gerildim baslayinca napicam bilmiyorum zaten cok stresli herseyi kafaya takan biriyim Allah yardimicimiz olsun bize dayanma gucu versin insallah
sen kac yillik evliydim cnmAmiin inşallah Allah görüyor emeklerimizi .keşke bizde doğal yollarla hamile kalabilseydik ama Allah bize bunu yaşamayı nasip etti elden birşey gelmiyor bizi en iyi biz anlarız .ruhum çekilmiş sanki kendimi eksik hissediyorum ya anne olamazsam diye icim ürperiyor.Allah kimseyi evladin yokluğu ve var olanın hayirsizi ile sinamasin inşallah
2.yilima daha girmedimsen kac yillik evliydim cnm
daha cok yenisin cnm yasin kacki olur insallah benim bi akrabam var esinin sperm degerleri cok dusuktu kendsininde yumurtaliklari bitmis ve degeleri cok dusuktu ama tup bebekle suan ikizlere hamile yasin gencse ve oyle buyuk bir sorununuz yoksa olur insallah ben 7 yillik evliyim sen daha cok yenisin neyseki benim yasim 25 ondan sanşim bir tık yuksek diye dusunuyorum2.yilima daha girmedim
Benim yaşım 30daha cok yenisin cnm yasin kacki olur insallah benim bi akrabam var esinin sperm degerleri cok dusuktu kendsininde yumurtaliklari bitmis ve degeleri cok dusuktu ama tup bebekle suan ikizlere hamile yasin gencse ve oyle buyuk bir sorununuz yoksa olur insallah ben 7 yillik evliyim sen daha cok yenisin neyseki benim yasim 25 ondan sanşim bir tık yuksek diye dusunuyorum
Erken evlenmişsiniz demekkidaha cok yenisin cnm yasin kacki olur insallah benim bi akrabam var esinin sperm degerleri cok dusuktu kendsininde yumurtaliklari bitmis ve degeleri cok dusuktu ama tup bebekle suan ikizlere hamile yasin gencse ve oyle buyuk bir sorununuz yoksa olur insallah ben 7 yillik evliyim sen daha cok yenisin neyseki benim yasim 25 ondan sanşim bir tık yuksek diye dusunuyorum
evet 18 yasinda evlendim erken olduErken evlenmişsiniz demekki
ben daha çok yeniyim yani tedavi konusunda ne yaşayacağım bilmiyorum. Ama sessizleştim iyice . Kendimi çekiyorum her şeyden. Tabiri caiz ise içime kaçtım diyebilirim. çünkü psikolojik olarak çok yıpratıcı. Ama elden bir şey gelmiyor. Dualarımızdan ve emeğimizden başka bir şeyimiz yok. Ben olacağına inanıyorum. Belki yoracak bu süreç belki yormayacak ama inanın yalnız değilsiniz. Bu platforma bu başlıklar altında herkesin derdi aynı. Neyse ki tıp ilerledi. Tedavi yöntemleri şekillendi. Allah büyük elbet. Bize de açacaktır kapılar. Hiç birinizi tanımıyorum ama dualarım hepinizle...Zaman daraldikca içime korku düşüyor kendjmi şu sıralar hiç iyi hissetmiyorum kizlar.Kabus gördüğüm oluyor geceleri sayiklamalar da başladı çok düşünüyorum sanırım . Yiyemiyorum birseylerle oyalaniyordum zaman geçiyordu ama olumsuz dusunmekten kendimi alamıyorum ben ki her zaman herkese sakin olup süreci zorlastirmamamiz gerekiyor diyen kişiyim ama kendime gelince çok zor geliyor şuan bile dokunsalar aglayacam ben çok yoruldum
Olsun hakkinizda hayırlısı buymuş .Çok şükür eşimde problem yok ama amh düşük ve çikolata kisti problemim var o süreci zorlaştırıyor. kistten haberi olmadan hamile kalan okadar cok kadın var ama malesef çok denedim icmedigim bitki ve ilaç kalmadı ama olmayınca olmuyor.evet 18 yasinda evlendim erken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?