Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Bende inanın aldığım her gebelik sevincine kendim almış kadar seviniyorum ve bana da umut ışığı oluyor bazen transfer i olup sonuç bekleyenlerin yazılarını okuyorum ve bolca dua ediyorum sonra olmusmu diye takibe devam ediyorum bu konuyla kafayı yedim diyebilirim Keşke bütün tüp bebekler olumlu sonuclansa da herkes mutlu olsa diyorum çünkü hepimiz aynı yoldan geçiyor aynı acıyı paylaşıyoruz sıkıntılarımız farklı olabilir ama derdimiz ortak olunca empati kurmak hiç bu kadar kolay olmadı benim için.

bizimkide sebepsiz interfelite 3 kezde asilama denedim olmadi

bizimkide sebepsiz interfelite 3 kezde asilama denedim olmadi
Yanlış anlamayın ama aşılama bana boşa zaman kaybı gibi geliyor çünkü tutma olasılığı çok az ve zaman kaybından ziyade hormon dengesizliğine de sebep oluyor belki de ben çok sabirsizim herşeyin hemen olmasını istiyorum garanticiyimdir .Bana da önce aşılama yapalım dediler ama ben sürecin uzamasını istemedim .

yanlis anlasilacak bi yanı yok haklisin cok pisman oldum zaten yaptirdigima elimde imkanim olsaydi hic ugrasmazdim direkt tup bebek denerdim ama dedigim gibi hem imkanim yoktu hemde belki olur gibisinden dusundum ama cidden senin de dedigin gibi zmn kaybi aşılama bir şans zaten

Haklısın tabiki her insanın imkanları aynı değil tüp bebeğe göre maddi anlamda daha cazip geliyor ya tutarsa diye insan düşünmüyor değil ama üst üste deneyince sanırım tüp bebek fiyatı kadar masraf yapmışsın. İnanın bende çok zor sartlarda tüp bebeğe basladim Allah korusun tutmazsa eğer uzun bir süre baslayamam da ama aşılama fikri bana uzak geldi madem emek vereceğim yapmisken daha etkili bir çözüm yolu olarak tüp bebek tedavisine başladım bende

bizde suan tup bebegi 1 yillik bir birikimle yapicaz 250 bini gozden cikardik maddi manevi çok zorlancaz ama insallah sonucu guzel olucak hepimiz icin

bizde suan tup bebegi 1 yillik bir birikimle yapicaz 250 bini gozden cikardik maddi manevi çok zorlancaz ama insallah sonucu guzel olucak hepimiz icin
Ben üniversite hastanesinde başladım. Önce dr araştırıp buldum. Sizin oralarda var mı bilmiyorum ama sgk karşılıyor her şeyi. Ben kimlikte 40 ım bu nedenle ödeme yapmak zorundayım. Ama yine de özele gitmedim ünv hastanesine gittim.

ben ozele gidicem cnm ozelde rapor veriyolarmi bilmiyorum

Tek yumurta kalıp büyüyüp transfer ettirip tutan o kadar çok ki tek olsun senin olsun inşallah.

Tek yumurta kalıp büyüyüp transfer ettirip tutan o kadar çok ki tek olsun senin olsun inşallah.
amin çok teşekkür ederim. Elleri açtık gökyüzüne hepimizin elleri dolsun boş çevrilmesin inşallah. Az önce bir başlık gördüm tek yumurta ile ikiz bebek sahibi olmuş tüp bebek ile. İnşallah ne güzel maşallah.

İnşallah kalitelidir dualarım sizinle .Haber verin mutlaka

İnşallah kalitelidir dualarım sizinle .Haber verin mutlaka
Bugün olduk transfer çok kaptırmamakla birlikte içimde güzel umutlar var. Kalitesi iyi imiş. Grade 1 miş ama bir tık altı. Artık ne demek acaba bilmiyorum. Gayet iyi endişe etme dedi hemşire. 16 haziranda test günü. Ne yapmalıyım neye dikkat etmeliyim. Yatmalımıyım bilmiyorum. Uzandım kaldım koltukta:) rabbim her isteyene nasip etsin inşallah

İnşallah çok güzel tutunur bebişiniz

Peki opu işlemi korkulacak bir durum mu kızlar bazı insanlar sancılı diyor ben de 3.5 mm cikolata kisti var acaba böyle bir durumu olup opu ağrılı geçen oldu mu

Bazı insanlar küçük ve büyük tuvaletlerin yapamadıklarını söylüyorlar tedirgin oldum baya ilk defa surecim
Ben hiç sorun yaşamadım zaten uykuda oluyorsunuz. 15-20 dk sürüyor. Uyanınca da hafif bir regl ağrısı hissediyorsunuz. Ben hafif ishal olmuştum. Sürecin tek zor yanını soyliyim hormon aldığın için psikolojik olarak zor geçiyor. Onun dışında gerçekten zorlanmadım. Hiç endişe töetin herkesin serüveni farklıdır. Korkmayın Allah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…