- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Ben hiç sorun yaşamadım zaten uykuda oluyorsunuz. 15-20 dk sürüyor. Uyanınca da hafif bir regl ağrısı hissediyorsunuz. Ben hafif ishal olmuştum. Sürecin tek zor yanını soyliyim hormon aldığın için psikolojik olarak zor geçiyor. Onun dışında gerçekten zorlanmadım. Hiç endişe töetin herkesin serüveni farklıdır.Bazı insanlar küçük ve büyük tuvaletlerin yapamadıklarını söylüyorlar tedirgin oldum baya ilk defa surecim
Bende kist yoktu o yüzden bilemiyorum tani.Peki opu işlemi korkulacak bir durum mu kızlar bazı insanlar sancılı diyor ben de 3.5 mm cikolata kisti var acaba böyle bir durumu olup opu ağrılı geçen oldu mu
Merhabalar biyopsiyi merak ettiğiniz için sonucumu paylaşmak istedim. Kronik Endometrit çıktı bu da embriyo tutunmasını zorlaştırırmış o yüzden antibiyotik tedavisine başladım şimdi.Biyopsi ne için acaba?
Yaa çok geçmiş olsun, neler var ya valla, birini tamamlıyorsun, diğeri çıkıyor. İnşallah bu son olur başka şey çıkmaz.Merhabalar biyopsiyi merak ettiğiniz için sonucumu paylaşmak istedim. Kronik Endometrit çıktı bu da embriyo tutunmasını zorlaştırırmış o yüzden antibiyotik tedavisine başladım şimdi.
Allah yar ve yardımcınız olsun. Duaların sizinle. İnş güzel olacakBugün transfer günüm hepinizden dua bekliyorum bu 3.olacak inşallah son olur
Allahım inşallah dualarınızı kabul eylerBugün transfer günüm hepinizden dua bekliyorum bu 3.olacak inşallah son olur
İnşallah umarım hepimizin Allah yardımcısı olsun bayram bize uğurlu gelsinAllah yar ve yardımcınız olsun. Duaların sizinle. İnş güzel olacak
İnşallah hepimizin kini kabul eder.Allahım inşallah dualarınızı kabul eylerbende bugun iki embriyom üçüncü günde mi onu öğreneceğim inşallah güzel olacak herşey
Benim de transfer günüm kuzum rabbim bu mübarek günde yardımcımız olsun yüzümüze gülsün inşallahBugün transfer günüm hepinizden dua bekliyorum bu 3.olacak inşallah son olur
Hayırlı sağlıklı tutunup kucağınıza almak nasip olsunBenim de transfer günüm kuzum rabbim bu mübarek günde yardımcımız olsun yüzümüze gülsün inşallah
Ayy inşallah inşallah birazdan alacaklar dua edicem sana da aklımdasınBenim de transfer günüm kuzum rabbim bu mübarek günde yardımcımız olsun yüzümüze gülsün inşallah
Allah yardımcınız oldunBenim de transfer günüm kuzum rabbim bu mübarek günde yardımcımız olsun yüzümüze gülsün inşallah
Beni de birazdan alıyorlar kuzummmAyy inşallah inşallah birazdan alacaklar dua edicem sana da aklımdasın
Amin kuzum çok değişik bi his ya anlamlandıramıyorum ve çok korkuyorum zarar veririm diye. Çişimi tutamadım valla 10 dk sonra tuvalete gittimYaaa kızlarBugün transfer olmuşsunuz maşallah.Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.Şimdi elinizi güzelce karnınıza koyun bebeklerinize hoşgeldin diyip sevin.Guzel güzel tutunsunlar .Bu mübarek bayram arefesinde Allah emeginizi boşa cikarmasin inşallah tüm dualarım sizinle .
Amin inşaallah hepimiz kolayca geçiririz süreci.Yaa çok geçmiş olsun, neler var ya valla, birini tamamlıyorsun, diğeri çıkıyor. İnşallah bu son olur başka şey çıkmaz.
İnşallah minnoşlar benimledir ya çok dua ettim hepimiz için içerde de.Yaaa kızlarBugün transfer olmuşsunuz maşallah.Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.Şimdi elinizi güzelce karnınıza koyun bebeklerinize hoşgeldin diyip sevin.Guzel güzel tutunsunlar .Bu mübarek bayram arefesinde Allah emeginizi boşa cikarmasin inşallah tüm dualarım sizinle .
Benim bu transferde ben bekliyordum çok sıkışmışsın rahme baskı olmasın direkt çık tuvalete diye kaldırdılar. İlkinde hiç hiç tutamamıştım 10 dk yine iyi dayanmışsın vallaAmin kuzum çok değişik bi his ya anlamlandıramıyorum ve çok korkuyorum zarar veririm diye. Çişimi tutamadım valla 10 dk sonra tuvalete gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?