Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Tamam ben bunları not edeyim inşallah en güzeliyle olsun

Cetrirtido iğnesini kendiniz mi yaptınız ben de 7 tane yapacağım o aşamaya dsha gelmedim ama kolay mi yapılışı
Evet evet kendim yaptım hepsini. Başkasındansa kendime daha çok güveniyorum açıkcası. Diğer iğnelerden farkı yok. Göbeğimden 4 parmak yana karnımdan tutup iğneyi yerleştirdim sonra karnımı bırakıp enjekte ettim. Hiç morar kızarma vs olmadı bende. 4 farklı iğne kullanmama rağmen

Anladim siz gonal f li kaç ünite yapmistiniz günde

Çok gerginim ya aşırı korkuyorum ignelerden opu dan 15 dk sonra ilk ignemi yapicak eşim gonal f 200 ünite olarak

Pardon 150 demiştiniz gerginlikten unutmuşum kusura bakmayin

Anladım transfer öncesi bi fitil verdiler bana opu sonrası fitil verdiler bi hapla birlikte ama onlar zaten biter , opu için verdiler transfer öncesi rahim için verirler umarım

Anladım transfer öncesi bi fitil verdiler bana opu sonrası fitil verdiler bi hapla birlikte ama onlar zaten biter , opu için verdiler transfer öncesi rahim için verirler umarım
Tabi ben hala devam ediyorum hem antibiyotik, progesteron kan sulandırıcı östrojen falan. Transfer oldum 3. Gün bugün

Evet o kadar acımadı bugün 3.ignemi yaptı isim bir de 5.gün cetrotide var onu da kendiniz mi yaptınız gobekten
Evet evet onuda ben yaptım. Zor değil sıvıyı ve katıyı karıştırıp vuruyorsunuz ince uçla. İnsan bir yerden sonra sabrediyor. Başa gelen çekiliyor işte napalım. Beterin beteri var halimize bin şükür.benimde 5. Günüm ama ishal yapıyor beni ilaçlar. Yediklerime çok dikkat ediyorum yağlı yemiyorum vs. Umarım bir sorun teşkil etmez.

Merhaba kızlar ilk transferi devlette olmaya çalıştım ne yazık ki normalde 2 aşılamada olmayan sıkıntı oldu rahme bir türlü doktor giremedi kataterle ve transfer yapamadı şimdi özelde yapmaya başlıyorum yarın inşallah iğneleri vurulmaya basliycam hakkımızda hayırlısı olur inşallah

BUnuda hakkaten ilk defa duydum. Allah kolaylık versin. Neden girilemez ki acaba? Problem ne olabilir yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…