- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Tamam ben bunları not edeyim inşallah en güzeliyle olsunHer saat başı 5-10 dk kadar yürüyüş ilk 3 günden sonra normal hayatınıza dönebilirsin dediler. Günlük 2,5-3 lt su, protein ağırlıklı beslenip iyi pişirilecek mutlaka.
Meyve,sebze çok iyi yıkanıcak.Süt ve süt ürünleri pastörize olacak.Salam sucuk gibi işlenmiş etler yasak. Dışarı çıkabilirsiniz merdiven asansör kullanabilirsiniz ama çok yorumlamak kaydıyla. Bu kadar başka bir şey söylenmedi.
Cetrirtido iğnesini kendiniz mi yaptınız ben de 7 tane yapacağım o aşamaya dsha gelmedim ama kolay mi yapılışıBenim taze transfer oldu. Tek yumurtam vardı riske atmadılar. Bana gonal f, menopur, cetrirtido en son da çatlatma iğnesi.
Evet evet kendim yaptım hepsini. Başkasındansa kendime daha çok güveniyorum açıkcası. Diğer iğnelerden farkı yok. Göbeğimden 4 parmak yana karnımdan tutup iğneyi yerleştirdim sonra karnımı bırakıp enjekte ettim. Hiç morar kızarma vs olmadı bende. 4 farklı iğne kullanmama rağmenCetrirtido iğnesini kendiniz mi yaptınız ben de 7 tane yapacağım o aşamaya dsha gelmedim ama kolay mi yapılışı
Anladim siz gonal f li kaç ünite yapmistiniz gündeEvet evet kendim yaptım hepsini. Başkasındansa kendime daha çok güveniyorum açıkcası. Diğer iğnelerden farkı yok. Göbeğimden 4 parmak yana karnımdan tutup iğneyi yerleştirdim sonra karnımı bırakıp enjekte ettim. Hiç morar kızarma vs olmadı bende. 4 farklı iğne kullanmama rağmen
Çok gerginim ya aşırı korkuyorum ignelerden opu dan 15 dk sonra ilk ignemi yapicak eşim gonal f 200 ünite olarakEvet evet kendim yaptım hepsini. Başkasındansa kendime daha çok güveniyorum açıkcası. Diğer iğnelerden farkı yok. Göbeğimden 4 parmak yana karnımdan tutup iğneyi yerleştirdim sonra karnımı bırakıp enjekte ettim. Hiç morar kızarma vs olmadı bende. 4 farklı iğne kullanmama rağmen
Pardon 150 demiştiniz gerginlikten unutmuşum kusura bakmayinEvet evet kendim yaptım hepsini. Başkasındansa kendime daha çok güveniyorum açıkcası. Diğer iğnelerden farkı yok. Göbeğimden 4 parmak yana karnımdan tutup iğneyi yerleştirdim sonra karnımı bırakıp enjekte ettim. Hiç morar kızarma vs olmadı bende. 4 farklı iğne kullanmama rağmen
Ben 150 yaptım hep toplam 9 gün.Anladim siz gonal f li kaç ünite yapmistiniz günde
Derin nefes alın. İğneler o kadar ince ki normalde girerken acıtmıyor. Ben hep iş yerinde yapmak zorunda kaldım. Neyse ki ofis de yalnızım zor olmadı.Çok gerginim ya aşırı korkuyorum ignelerden opu dan 15 dk sonra ilk ignemi yapicak eşim gonal f 200 ünite olarak
Hiç önemli değil. Bu çileyi çekeceğiz mecbur ama devamında çok güzel bir mertebeye talibiz. İnşallah emanetlerimize de güzelce sahip çıkabiliriz.Pardon 150 demiştiniz gerginlikten unutmuşum kusura bakmayin
Yok ben öncesi için konuşmuştum. Bana hep hap ya da fitil verdiler iğne yok bende.Bunlar transfer sonrası tutunma iğneleri mi
Tabi ben hala devam ediyorum hem antibiyotik, progesteron kan sulandırıcı östrojen falan. Transfer oldum 3. Gün bugünAnladım transfer öncesi bi fitil verdiler bana opu sonrası fitil verdiler bi hapla birlikte ama onlar zaten biter , opu için verdiler transfer öncesi rahim için verirler umarım
Evet o kadar acımadı bugün 3.ignemi yaptı isim bir de 5.gün cetrotide var onu da kendiniz mi yaptınız gobektenDerin nefes alın. İğneler o kadar ince ki normalde girerken acıtmıyor. Ben hep iş yerinde yapmak zorunda kaldım. Neyse ki ofis de yalnızım zor olmadı.
Cetrotide biraz daha igne gibi bir tık daha mı zorEvet o kadar acımadı bugün 3.ignemi yaptı isim bir de 5.gün cetrotide var onu da kendiniz mi yaptınız gobekten
Evet evet onuda ben yaptım. Zor değil sıvıyı ve katıyı karıştırıp vuruyorsunuz ince uçla. İnsan bir yerden sonra sabrediyor. Başa gelen çekiliyor işte napalım. Beterin beteri var halimize binEvet o kadar acımadı bugün 3.ignemi yaptı isim bir de 5.gün cetrotide var onu da kendiniz mi yaptınız gobekten
Zor değil sadece hazırlamak uğraştırıyor her seferinde yoksa onunda iğnesi ince uçlu. Sakince yerleştirirsen hiç sorun olmuyor.Cetrotide biraz daha igne gibi bir tık daha mı zor
BUnuda hakkaten ilk defa duydum. Allah kolaylık versin. Neden girilemez ki acaba? Problem ne olabilir yani?Merhaba kızlar ilk transferi devlette olmaya çalıştım ne yazık ki normalde 2 aşılamada olmayan sıkıntı oldu rahme bir türlü doktor giremedi kataterle ve transfer yapamadı şimdi özelde yapmaya başlıyorum yarın inşallah iğneleri vurulmaya basliycam hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Doktorum bana kendini kasarsan rahme kolay giremeyiz demişti ama alakası var mı bilmiyorumBUnuda hakkaten ilk defa duydum. Allah kolaylık versin. Neden girilemez ki acaba? Problem ne olabilir yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?