Ay çok zordu çok ağlıcaktım nerdeyseBenim bu transferde ben bekliyordum çok sıkışmışsın rahme baskı olmasın direkt çık tuvalete diye kaldırdılar. İlkinde hiç hiç tutamamıştım 10 dk yine iyi dayanmışsın valla
Bana 3-4 gün dinlen hızlı hareket etme ağır kaldırma ama sakın hareketsiz kalma dediler. Sizde var mı farklı uyarılar?Ay çok zordu çok ağlıcaktım nerdeyse4 dakika sürdü tuvaletten çıkmam
Benim taze transfer oldu. Tek yumurtam vardı riske atmadılar. Bana gonal f, menopur, cetrirtido en son da çatlatma iğnesi.sizler dondurulmus embryo transfer oncesi hangi ilaclari kullandiniz adetin baslangicinda
Yok kuzum aynı şeyleri dediler bana da hafif lekelenme olabilir dediler ama kanama olursa haberimiz olsun dediler az önce çok hafif lekelenmem oldu bi tırstım ama devamı gelmedi şükür.Bana 3-4 gün dinlen hızlı hareket etme ağır kaldırma ama sakın hareketsiz kalma dediler. Sizde var mı farklı uyarılar?
Yok kuzum ama dondururken iyi kalite demiştiler ben sormadım açıkçası kalite bence önemli değil. Burda en iyi kaliteler oldu tutmadı en kötüler tuttu çok gördük.
Beni de bugun aradılar 3. Gün tek embriyom kalmış ilk denemem dondurup rahmi hazırlayıp 40 gün sonra transfer edecekler . Dondurma ve çözdürme de sıkıntı olmazsa inşallah tutunur bebeğim. Taze transfer yaş 40 olduğu için olmadı sanırım rahmi hazırlıyorlar. Sizin tek embriyo taze transfer olmuş sanırım. Ümitleniyorum ama ümitlenme sonra diyorum kendime . Değişik duygularBenim taze transfer oldu. Tek yumurtam vardı riske atmadılar. Bana gonal f, menopur, cetrirtido en son da çatlatma iğnesi.
Aslında bende 39 yaşımdayım ama hoca en başından taze yapalım demişti. Belki metodu öyledir. Hepsi farklı yaklaşabiliyor. Onlara güveniyoruz artık napalım. Rabbim acısın halimize de yardımcı olsun inşallah.Beni de bugun aradılar 3. Gün tek embriyom kalmış ilk denemem dondurup rahmi hazırlayıp 40 gün sonra transfer edecekler . Dondurma ve çözdürme de sıkıntı olmazsa inşallah tutunur bebeğim. Taze transfer yaş 40 olduğu için olmadı sanırım rahmi hazırlıyorlar. Sizin tek embriyo taze transfer olmuş sanırım. Ümitleniyorum ama ümitlenme sonra diyorum kendime . Değişik duygular
Aynen öyle Rabbim yardım etsin bizeAslında bende 39 yaşımdayım ama hoca en başından taze yapalım demişti. Belki metodu öyledir. Hepsi farklı yaklaşabiliyor. Onlara güveniyoruz artık napalım. Rabbim acısın halimize de yardımcı olsun inşallah.
sizin ne zaman transfer sureciniz?Aynen öyle Rabbim yardım etsin bizesizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Ben henüz bugün öğrendim 3. Gün dondurma yapacaklarını. Muhtemel henüz adet görmedim adet göreceğim sonrasında 50 gün sonra transfer yaparız demişti doktor henüz yumurta büyütme kontrolüne gittiğim zaman söylemişti sanırım ağustos ikinci haftaya denk geliyorsizin ne zaman transfer sureciniz?
iyi sizinde az kalmis, transfer olunca artik heycanli bekleme sureci insallahBen henüz bugün öğrendim 3. Gün dondurma yapacaklarını. Muhtemel henüz adet görmedim adet göreceğim sonrasında 50 gün sonra transfer yaparız demişti doktor henüz yumurta büyütme kontrolüne gittiğim zaman söylemişti sanırım ağustos ikinci haftaya denk geliyor
Bana da aynı uyarılar yapıldı. Bol su sakatat çiğ et yok bol sebze meyve falan klasik.Bana 3-4 gün dinlen hızlı hareket etme ağır kaldırma ama sakın hareketsiz kalma dediler. Sizde var mı farklı uyarılar?
Gonalf f+femara+estrofem+prednol+progestan dex kullandımsizler dondurulmus embryo transfer oncesi hangi ilaclari kullandiniz adetin baslangicinda
Başka neler yenecek içilecek acaba tutunma devresinde ne kadar ayakta kalma ne kadar yürüyüş acabaBana da aynı uyarılar yapıldı. Bol su sakatat çiğ et yok bol sebze meyve falan klasik.
Gonalf f+femara+estrofem+prednol+progestan dex kullandım
Şimdi progestan fitil ve clexan eklendi bir de
Her saat başı 5-10 dk kadar yürüyüş ilk 3 günden sonra normal hayatınıza dönebilirsin dediler. Günlük 2,5-3 lt su, protein ağırlıklı beslenip iyi pişirilecek mutlaka.Başka neler yenecek içilecek acaba tutunma devresinde ne kadar ayakta kalma ne kadar yürüyüş acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?