Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Slm arkadaslar ben bayramdan sonra haziran en gec temmuz gibi ilk tup bebek icin tedaviye baslayacagim özelde olucak varsa bu surecte olanlari bekliyorum
Hayırlı olsun canım, inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna daha kendin yavrusun ama, neyse

İnşallah verdiğimiz emeklere değer Allah hayırlı bir evlat nasip eder yada iki Kafa yi yedim resmen transfer gününe kadar nasıl dayanicam bilmiyorum sürekli konu ile ilgili birşeyler okumaktan beynim yandı
transfer sonrasini da bizimle paylas olurmu cnm merak ederiz

transfer sonrasini da bizimle paylas olurmu cnm merak ederiz
Paylaşırım tabiki sizde gelişmelerden haberdar edin iğne kullanim sürecinde çok dikkatli olman lazım benim ilk denemem olduğu için tecrübesiz başladım bazen aksaklıklar oldu bu yüzden çok zor bir süreç oldu benim için umarim sizde herşey yolunda gider

bn daha hic baslamadan bu kadar gerildiysem basladigmda naparim bilem

Ben devlet hastanesi başladım da bu EKG ve akciğer rotgeni vergim Perşembe gel tahile bütün evrakları onaylarsa kurulda gecersen başlayacağız dediler bu kadar zor mu ya kurul ? Bir 7 tane doktor bakacaka dedi arşivdeki kadın ne kadar süreci yavasdan aliyorlarlar normal mi

Evet pahalı biraz allah yardımcımız olsun canım yok denemedik hiç rapor çıkartmayı devlet çok uğraşıyor süreci uzatıyor
bisey daha merak ediyorum ben cift embriyo konulmasini istiyecegim ben Allah nasip ederse ikiz olsun istiyorum ben acaba bunu doktormu belirliyo yoksa bizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…