- 31 Mayıs 2022
- 594
- 3.122
- 63
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Hayırlı olsun canım, inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavrunaSlm arkadaslar ben bayramdan sonra haziran en gec temmuz gibi ilk tup bebek icin tedaviye baslayacagim özelde olucak varsa bu surecte olanlari bekliyorum
yaaa sen bi tanesinHayırlı olsun canım, inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavrunadaha kendin yavrusun ama, neyse
heyecanli bekleyisler bunlar sonucu mutluluklara vesile olur inşallahYaa bu zaman geçmiyor eve sigamiyorum resmen ben hiç iyi değilim
Cümletenyaaa sen bi tanesincok tesekkur ederim Allah razi olsun senden
İnşallah verdiğimiz emeklere değer Allah hayırlı bir evlat nasip eder yada ikiheyecanli bekleyisler bunlar sonucu mutluluklara vesile olur inşallah
Hayırlı olsun inşallah aramıza hoşgeldinMerhabalar ben de yeni başlayanlardan olacağım ins birçok şey bu platformda öğrendim .ins anne olmak işten herkesin evlatlarını kucağına almayı nasip eder. Çok stresli bir süreç mis
hayirli olsun insallah guzel sonuclanirMerhabalar ben de yeni başlayanlardan olacağım ins birçok şey bu platformda öğrendim .ins anne olmak işten herkesin evlatlarını kucağına almayı nasip eder. Çok stresli bir süreç mis
transfer sonrasini da bizimle paylas olurmu cnm merak ederizİnşallah verdiğimiz emeklere değer Allah hayırlı bir evlat nasip eder yada ikiKafa yi yedim resmen transfer gününe kadar nasıl dayanicam bilmiyorum sürekli konu ile ilgili birşeyler okumaktan beynim yandı
Sağolun tskHayırlı olsun inşallah aramıza hoşgeldin
Amin inşallah hepimizin için olsun tez zamandahayirli olsun insallah guzel sonuclanir
Paylaşırım tabiki sizde gelişmelerden haberdar edin iğne kullanim sürecinde çok dikkatli olman lazım benim ilk denemem olduğu için tecrübesiz başladım bazen aksaklıklar oldu bu yüzden çok zor bir süreç oldu benim için umarim sizde herşey yolunda gidertransfer sonrasini da bizimle paylas olurmu cnm merak ederiz
bn daha hic baslamadan bu kadar gerildiysem basladigmda naparim bilemPaylaşırım tabiki sizde gelişmelerden haberdar edin iğne kullanim sürecinde çok dikkatli olman lazım benim ilk denemem olduğu için tecrübesiz başladım bazen aksaklıklar oldu bu yüzden çok zor bir süreç oldu benim için umarim sizde herşey yolunda gider
Merak ettiğin birşey olursa yazarsın inşallah kolay geçerbn daha hic baslamadan bu kadar gerildiysem basladigmda naparim bilem
Evet pahalı biraz allah yardımcımız olsun canım yok denemedik hiç rapor çıkartmayı devlet çok uğraşıyor süreci uzatıyorrapor cikarmadinizmi
bisey daha merak ediyorum ben cift embriyo konulmasini istiyecegim ben Allah nasip ederse ikiz olsun istiyorum ben acaba bunu doktormu belirliyo yoksa bizmiEvet pahalı biraz allah yardımcımız olsun canım yok denemedik hiç rapor çıkartmayı devlet çok uğraşıyor süreci uzatıyor
27 yaş altına ilk iki transferde tek transfer yapılıyor diye biliyorum kuzumbisey daha merak ediyorum ben cift embriyo konulmasini istiyecegim ben Allah nasip ederse ikiz olsun istiyorum ben acaba bunu doktormu belirliyo yoksa bizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?