- 12 Ekim 2019
- 344
- 271
- 53
- 30
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.041
Anladim her doktorun tedavi yontemi fsrkli hayirlisi ile kucagimiza alalim daKan sulandiricyida dün bıraktirdi bilemedim valla. Smdi bi vitamin ve progestan fitil kullanıyorum. Jel iğne falan kullanmiyodum
İkinci üç ay da 4 5 kilo alınmasını normal kabul ediyorlar demekki en önemli süreç son üç ay. Varsayım yapıyorumEvet canim gitgide hormonlarda artış oluyo sonuçta baş dönmesi yapar bide kilo ile ilgili yazmıştin ya ben doktoruma sordum 5 kilo verdim dedim onu hic takma dedi o 3 ay senin depondan beslenicek onemli değil zayflasan da alsanda ama 3 ay sadece sonrasında senin beslendiklerinden oyle soyleyince rahat ettim cunku faydali die yemek istedigim bi cok seyi suan bulantidan yiyemiyorum
Benim dün 9. Haftam bitti bugün bir farklılık var canım bir şeyler çekmeye başlıyorArkadaşlar asıl iştah olayı 12.haftadan sonra başlıyor.Gecenin 4 u mide kazinmasiyla uyanıyorum zorla uyuyorum yine.artik gece acikmamak için yatmadan önce muz süt çorba vs yemeden yatmiyorumAsıl kilolar şimdi geliyor
Bende akıntı hiç yok bende bunu merak ediyorum akıntılar başladı mı? Sadece jel sıvı olunca geri çıkıyor. Kan derken çok mu kırmızı kılcardamara mı acaba çatlıyor.Ya sizinde akıntınızda kan oluyo mu? Özellikle şu son günler sürekli oluyo hani kanama şeklinde değil ama var yani sürekli. Doktor da yok burda bilemedim. Ben jel falan da hiçbir şey kullanmıyorum
Benim de çok akıntım yok ama bu ara kan var işte. Yumurtalıklarımda batma oluyo hep o kalan yumurtalar mı iyice büyüdü onlardan mı diyorum bazen. En son 5er cm vardı her iki tarafBende akıntı hiç yok bende bunu merak ediyorum akıntılar başladı mı? Sadece jel sıvı olunca geri çıkıyor. Kan derken çok mu kırmızı kılcardamara mı acaba çatlıyor.
Bu ara randevusu olan arkadaş varsa topikte sorsa benim olsaydı sorardım. Rahim kalınlaşma sürecindeki yumurtalar ne oldu diye bazen benimde aklıma geliyor.Benim de çok akıntım yok ama bu ara kan var işte. Yumurtalıklarımda batma oluyo hep o kalan yumurtalar mı iyice büyüdü onlardan mı diyorum bazen. En son 5er cm vardı her iki taraf
Benim tüm ilaçlarımı bıraktırdı canım. Bir tane demir ilacı verdi sadece. Ama ben de senin gibi estrofem, bant ve diğer tüm ilaçlari 12+5 e kadar kullandım12.haftaya kadar estrofem kullandım. Jel e devam ettiriyorlar beni hala.
Sana maşallah subanallah diyorum keşke ben de yiyebilsem kızArkadaşlar asıl iştah olayı 12.haftadan sonra başlıyor.Gecenin 4 u mide kazinmasiyla uyanıyorum zorla uyuyorum yine.artik gece acikmamak için yatmadan önce muz süt çorba vs yemeden yatmiyorumAsıl kilolar şimdi geliyor
İlaçsız yaşam çok güzel bende insallah bir günBenim tüm ilaçlarımı bıraktırdı canım. Bir tane demir ilacı verdi sadece. Ama ben de senin gibi estrofem, bant ve diğer tüm ilaçlari 12+5 e kadar kullandımHer doktor farklı olduğu gibi her birey de farklıdır kızlar
İnşallah tez vakitte geçer sizinde.yemedigimde de bulanti oluyor bende tamamen geçmedi arada kendini hissettiriyor (özellikle hızlı hareketli işler yaptigimda) bebisler uğruna seve seve artikSana maşallah subanallah diyorum keşke ben de yiyebilsem kızbenim mide bulantısı hala devam ne zaman geçecek diye bekliyorum
Canım olabilir. Benimki 10. Hafta içinde yeni 9 u bitirdik son ultrasonda cuma günü yan yana olan keselerim altlı üstlü olmuş doktora bu yer mi değiştirmiş dedim oho annesi daha yeni başladılar daha ne şekillere girecekler sağa sola alta üste dolanıp duyacaklar. Benimkiler minik ya hareket etseler bile hissetmiyorum. Ama seninkiler daha büyük ya hissetmişsindirKizlar yaa bugun esim kafasini karnima koymus bebegimle konusuyodu tam bebegin oldugu yerde bi hareketlnme hissettim bariz icim bi hos oldu bu kadar erken hissedilirmiki yaaa
Bulantı çok zor bir şey ve 23 haftadır yaşıyorsun Allah yardımcın olsun. Ben hep geçti geçecek az kaldı diye kendimi kandırıyorum ama bakalım inşallah umduğum gibi olur da fazla uzun sürmezEvet canım Rabbim hepimize sağlıkli sıhhatli nasip etsinen istediğimiz bu şu an ben de mide bulantısı ile hala boğuşuyorum kuzum. 23 haftaligim ama mide bulantilarim devam ediyor geçmedi geçmiyor bugün doğru dürüst bir şey yiyemeden geçti. Rabbim bizlere dayanma gücü, sabır versin kalo atışını duydun mu? . O ulturasyon değişiyor kuzum bebek arada geriden geliyor arada ileriden gidiyor
bende de çok olmuyor akıntı sadece fitil kullandığımda normal olabilir herkes farklı sonuçtaBende akıntı hiç yok bende bunu merak ediyorum akıntılar başladı mı? Sadece jel sıvı olunca geri çıkıyor. Kan derken çok mu kırmızı kılcardamara mı acaba çatlıyor.
Cok guzel bi duygu canim ya bi kac kez daha hissettimCanım olabilir. Benimki 10. Hafta içinde yeni 9 u bitirdik son ultrasonda cuma günü yan yana olan keselerim altlı üstlü olmuş doktora bu yer mi değiştirmiş dedim oho annesi daha yeni başladılar daha ne şekillere girecekler sağa sola alta üste dolanıp duyacaklar. Benimkiler minik ya hareket etseler bile hissetmiyorum. Ama seninkiler daha büyük ya hissetmişsindir
Bana mauyne sonrası kullandığın tüm ilaçlari bırak sadece sana vereceğim demir ilacını kullan dedi kuzum. Aynen sürekli dakik olup ilaç kullanmak sürekli diken üstünde olmak zordu. Sen de inşallah hayırlı zamanda bırakırsınİlaçsız yaşam çok güzel bende insallah bir günbana vitamin ilacımı doğuma kadar devam dedi.demir için bir sonraki kontrolde yazacağını soyledi
Kuzum afedersin 13 haftayim oraya yanlışlıkla 23 yazmışımBulantı çok zor bir şey ve 23 haftadır yaşıyorsun Allah yardımcın olsun. Ben hep geçti geçecek az kaldı diye kendimi kandırıyorum ama bakalım inşallah umduğum gibi olur da fazla uzun sürmezBizim ilk kontrolümüzde hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk Allah’a şükür. 2 embriyo konulmuştu bir tanesi tuttu. Dünyalar bizim oldu o kalp atışını duyduğumuzda. Allah isteyen herkese nasip etsin, bizler de inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım tatlışlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?