- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.641
Benim o kadar gögüslerim büyümedi yani eskiye göre büyük ama iki katı değilGögüsten çatladım çatalayacamçünkü ilk öğrendiğimiz ay gögüslerim iki kat oldu damarlar şu an çok net masmavi. Ben arada gögüsede sürüyorum. Üç günde bir. Belime kalçama baldır vallahi neresi denk gelirse
Teşekkür ediyorum canım bilgilerin içinTüp bebek doktorun perinatolog uzmanlığı vardır canım. Perinatolog ve radyoloji de bakılıyor diye bende biliyorum. Benim dokturum perinatolog a yönlendirdi 12 Şubatta gideceğim dokturum o tarihi verdi 19+4 günlük olmuş oluyorlar. Belki 14 şubatı bekler 20. Haftayı da bitiririm. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Lutfen cevap verinEkim / Kasım ayında transfer olup pozitif sonuç alan tatlı anne adayları. Doktorumuzun söylediği gebelik haftanız, kese tarihimiz, kalp atışı tarihimiz ve sonu gelmeyecek tatlı telaşları birlikte yaşayalım.Sat 5 Ekim, 5+6 günlük olduk . Transferin 20. Günü keselerini gördük , 22 Kasım Cuma günü kalp atışı için gideceğiz. Biz daha buradayız ilerisi inşallah olacak Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri
Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰
Canim calisiyorum isten detayli yazamadim bence kesinilikle var ama yinede kan versin en iyisini yapmissin Bende öle söledim şimdi derim var sora yazık olmaz üzülür Allah razı olsun canım❤️www.kadinlarkulubu.com
Lutfen cevap verin
[/QUOTE
Neye cevap verelim??? Ben yazdığınızı görmüyorum. Ne yazmıştınız?
Benim gideceğim perinatolog direkt söylüyormuş bütün olumlu olumsuz ihtimalleri çok tırsıyorumTeşekkür ediyorum canım bilgilerin içinyoksa bana 17. Haftamda gittiğimde direk ayrıntılı ultrason diye perinatologa yollardi hiç oyle bir şey demedi. Ya inşallah o bakar başka doktora kim gidecek üşeniyorum
Bir iki haftadır daha iyi durumda ama benimde ucuna atlet değse ağlayacak gibi oluyordum. Şimdi biraz daha az ağrıyor. Benim birden kalp atışı sonrası büyüdü bende anlayamadım o hızla devam etmedi allahtan durduBenim o kadar gögüslerim büyümedi yani eskiye göre büyük ama iki katı değilSol gögsumun ucu cok acıyor ya dokunulmuyor sizde de oluyor mu?
Bende ondan korkuyorum sonunda onunkine tamam olacağım diyeOlsun kuzum paylaşma. Ama sen çok uyumlu diyorsan öyledir. Yaaa yerim ben onların uyumunuinşallah eşin de ikna olur. Bizim kızın ismini ben koyacam diyordum. Şaka Maka eşim koydu
Transferimin 10. Günü ve kahverengi lekem var kasik ağrım hamilelik oluşmuşmudur korkuyorum
Şimdi gördüm mesajını burda zaman kayıt etmek yerine acilde kan ver derim canım. Çok daha kesin sonuç olur senin için. Bugün versen çıkar sonuç bende birgün kala öğrendim. Bebeğin tutunma kanaması da olabilir Allah korusun müdahale edilecek bir şey de olabilir.Allah bağışlasın hepinize ben bu
Allah hayırlı etsin hepimizin bebeklerini ben bu gün transferin 10. Günündeyim nolur bana yardımcı olun kahverengi lekem var ve sürekli kasık ağrım var normalmi acaba gebelik oluşmuşmudur Allah rızası icin bilgilerinizi paylaşın benimleyarin test günü ama korkuyorum
Ben alıştım Türkan Şoray da balık etli diye teselli veriyorum kendimeBen 46yı ne zaman gördüm onu bile hatırlamıyorumkendimi çok kötü hissettim bi an
SağolunŞimdi gördüm mesajını burda zaman kayıt etmek yerine acilde kan ver derim canım. Çok daha kesin sonuç olur senin için. Bugün versen çıkar sonuç bende birgün kala öğrendim. Bebeğin tutunma kanaması da olabilir Allah korusun müdahale edilecek bir şey de olabilir.
Anladım canım bakalım benimde gecer heraldeBir iki haftadır daha iyi durumda ama benimde ucuna atlet değse ağlayacak gibi oluyordum. Şimdi biraz daha az ağrıyor. Benim birden kalp atışı sonrası büyüdü bende anlayamadım o hızla devam etmedi allahtan durdu
Zaten yarınmış test günün ben de arkadaşa katılıyorum lekelenmen varsa beklemek daha da zor oluyor olmalı. Biz de test gününden bi gün önce öğrendik çoğumuz. İnşallah hayırlı haber alırsınSağolun
Ben devlete önce gitmeyi düşündüm. Randevu almak için aradık perinatoloijiyi vermedi randevu önce devletin kadın doğum bölümünden randevu alın onun yönlendirmesi ile gidersiniz dedi. Şimdi kadın doğuma gitsen bir ay sonra da oraya gidersin bak eğer haftaları kaçırmazsan olur. Benim tek karne günüm boştu o gün gidemedik mecbur özele gideceğim. İki bebeğe 350 lira dedi.Kızlar devlette nasıl yapılcak bu ayrıntılı ultrason biliyo musunuz? Kadın doğuma mı gidicez randevu alıp yoksa ayrı bi randevu mu lazım? İznim çok kısıtlı olacak randevu falan lazımsa şimdiden halletmek istiyorum. Özelde gideceğim hastane 400 500 küsürden bahsediyo çok fazla geldi maddi olarak
350 lira cok uygun demis canim ben 600tl verdim ikizlerde boyle dediBen devlete önce gitmeyi düşündüm. Randevu almak için aradık perinatoloijiyi vermedi randevu önce devletin kadın doğum bölümünden randevu alın onun yönlendirmesi ile gidersiniz dedi. Şimdi kadın doğuma gitsen bir ay sonra da oraya gidersin bak eğer haftaları kaçırmazsan olur. Benim tek karne günüm boştu o gün gidemedik mecbur özele gideceğim. İki bebeğe 350 lira dedi.
Benimde detaylı randevum PerşembeAyrıntılı ultrasona giren var mıben Perşembe olacağım galiba. Ayrıntılı ultrasona tüp bebek doktorları bakıyor mu acaba. Çünkü doktorum son muayne de bir ay sonra gel ayrıntılı ultrasona yapalım dedi. Bir de arkadaşlar bebeğimin tekmelerini çok net hissediyorum her gün belli aralıklarla tekmeliyor çok güzel bir duygu şükürler olsun bebeğim içeride sağlam her geçen gün tekme kuvveti artacak sizde de
Güneydoğudayım canım ondandır ve adam özelde tek perinatolog.350 lira cok uygun demis canim ben 600tl verdim ikizlerde boyle dedi
Ben dayanamayıp 8.gun kan vermistimTransferimin 10. Günü ve kahverengi lekem var kasik ağrım hamilelik oluşmuşmudur korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?