- 7 Ağustos 2019
- 426
- 610
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.561
bende de oluyo o his.bu gün de oldu. sanki kas seyirmesi gibi. geçen balık yedikten sonra başladı. kızın olduğu tarafta genelde oluyo. oğlanda çok hareket yok.Yaa ben şimdidwn bişeyler hissediyorum sanki içerden biri bana dokunuyo gibiçok değişik bişey konu neydi ay merak ettim şimdi
O da oluyor canım. Günü gece tekrar yaşıyorum :)) Ayrı ayrı zamanlarda ilk kızımı gördüm üç dört gün önce de oğlumu gördüm çok güzellerdiBende çoğu zaman gün içinde yasadiklarimi kabus olarak görüyorum uykum bölünüyor.Ne güzel bende görmek istiyorum ☺
Çok tatlı olacakları kesinde hangi tatlı olacakları belirsizBende nasıl bişey olcaklar merak ediyorumamin canım inşallah ben hiç görmedim
Bende gordum iki kere ama ikiside farkliydi biri 2 yasinda falan digeri 4,5 gibi birbirinden cok farkliydilar ama ruyada bile anne olmak o kadar guzel bi duyguki hamile kalmadan once uyaninca hep üzülür burukluğunu yasardim simdi uyaninca tatli bi tebessüm olusuyo yuzumde tabi dilimde de sonsuz şükürKızlar ben bebeklerimi rüyamda gördüm. Sizden gören var mı? İnşallah doğum sonrası rüyamdaki bebeklermiş demeyi de nasip eder Allah. Bu günleri gösteren o günlere de ulaştırır
Ben bir kere gördüm bebeğim diye alıp emziriyorum çok tatlı bir şeydi ruyamdaki tontiş bir bebistiKızlar ben bebeklerimi rüyamda gördüm. Sizden gören var mı? İnşallah doğum sonrası rüyamdaki bebeklermiş demeyi de nasip eder Allah. Bu günleri gösteren o günlere de ulaştırır
Bebekler büyüdükçe değişiyor canımBende gordum iki kere ama ikiside farkliydi biri 2 yasinda falan digeri 4,5 gibi birbirinden cok farkliydilar ama ruyada bile anne olmak o kadar guzel bi duyguki hamile kalmadan once uyaninca hep üzülür burukluğunu yasardim simdi uyaninca tatli bi tebessüm olusuyo yuzumde tabi dilimde de sonsuz şükür
Bizde sadece annem yapıyorBacılaar kızıma bi ciciler örüyorum bi ciciler işliyorum kiiikaynanamda iş yok, bi annem örüyo da ben de onun doğmasını beklerken akşamları yapıyorum işte çok heyecanlı oluyo annesi yesin onu ❤❤
Mutlu günlerde giysin kuzucukBacılaar kızıma bi ciciler örüyorum bi ciciler işliyorum kiiikaynanamda iş yok, bi annem örüyo da ben de onun doğmasını beklerken akşamları yapıyorum işte çok heyecanlı oluyo annesi yesin onu ❤❤
Ben de görüyorum ama yüzünü net hatırlamıyorum yahu ana iri baba iri benim bebe çirozBen bir kere gördüm bebeğim diye alıp emziriyorum çok tatlı bir şeydi ruyamdaki tontiş bir bebisti
bende dün akşam tatlı yiyince koptular hem sağda hem solda bide muz seviyolar sanırımbende de oluyo o his.bu gün de oldu. sanki kas seyirmesi gibi. geçen balık yedikten sonra başladı. kızın olduğu tarafta genelde oluyo. oğlanda çok hareket yok.
bende 2 yelek başladım biri bi heves bitti öteki bir aydır elimde sürünüyo akşam midem bulanıyo hiç bişeye bakamıyorumBacılaar kızıma bi ciciler örüyorum bi ciciler işliyorum kiiikaynanamda iş yok, bi annem örüyo da ben de onun doğmasını beklerken akşamları yapıyorum işte çok heyecanlı oluyo annesi yesin onu ❤❤
Hadi ya Geçmedi mi bulantılarınbende 2 yelek başladım biri bi heves bitti öteki bir aydır elimde sürünüyo akşam midem bulanıyo hiç bişeye bakamıyorum
sabah kusmam geçti ama yemeklerden sonra hala midem bulanıyor , sakız falan çiğniyorum iyi geliyo ama akşam hiç geçmiyo. Cumartesi doktora sorcam artık 17 hafta bitiyor bu gün. Hala devam ediyorHadi ya Geçmedi mi bulantıların
bende benim oynak bebeğe kız demiştim doktor biz hareketli olunca yaramaz erkek diyoruz genelde demiştibende de oluyo o his.bu gün de oldu. sanki kas seyirmesi gibi. geçen balık yedikten sonra başladı. kızın olduğu tarafta genelde oluyo. oğlanda çok hareket yok.
Ahahaha bende de tam tersi ana da baba da minyon tipli bebis tombalakBen de görüyorum ama yüzünü net hatırlamıyorum yahu ana iri baba iri benim bebe çiroz
benim oğlan makat geliş görünüyodu heralde ondan çok hissetniyorum. kız baş geliş bide usg de çok hareketliydi hepbende benim oynak bebeğe kız demiştim doktor biz hareketli olunca yaramaz erkek diyoruz genelde demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?