- 9 Mart 2019
- 1.603
- 1.669
- 133
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Cok sağol canm inanin burda moral buluyo insan olumlu cevaplarla bi nebze rahatlatiyoruz birbirmiziKuzum o değişiyor ilk zamanlar üç kat olur sonra iki kat olur o değişiyor. Sen iki kat artmış mi ona bak sakın kafana takma
Ben de sizin gibiyim kuzum bilen kişilerden tecrübe almak rahatlıyor gerçekten iyi niyetli, aynı yolun yolcuları annelerizCok sağol canm inanin burda moral buluyo insan olumlu cevaplarla bi nebze rahatlatiyoruz birbirmizi
Canim.benim bu sabah oldu ama gecti sonra bende korkup kan verdim ama normal galibaKızlar ya sizinde bel agrınız oluyor mu? Sızlıyo resmen
Çok ayakta durursam oluyor benim uzanırsam iyiyim canımKızlar ya sizinde bel agrınız oluyor mu? Sızlıyo resmen
Yaaaa evet çok romantikKizlar dusunsenize bu qrupta haziran temmuz aylarinda baya bi dogum olucak her kes uykusuzlukdan sikayetxi bi cogu zaten ikiz hamilelik. Iste cocuklar oyuncak icin kavgalar ediyo falan diyip dertlenicez
Kızlar bel ağrısı gayet normal zaten hamileliğin en bariz belirtisidir bel agrisiCanim.benim bu sabah oldu ama gecti sonra bende korkup kan verdim ama normal galiba
Peki kaşık ağrısı özellikle sol kasık ağrısı yani demek istediğim belirli bi bolgeKızlar bel ağrısı gayet normal zaten hamileliğin en bariz belirtisidir bel agrisi
Benimde oluyo ama bi tarafda deqil bazen sağ bazen sol ağrıyoPeki kaşık ağrısı özellikle sol kasık ağrısı yani demek istediğim belirli bi bolge
Benimde ama en çok sol taraf arada sağ da oluyo tabiBenimde oluyo ama bi tarafda deqil bazen sağ bazen sol ağrıyo
Bende de aynen bazen sag bazen sol oluyodu simdi yalniz sol agriyo bugun bikez sag agridiBenimde oluyo ama bi tarafda deqil bazen sağ bazen sol ağrıyo
Benim net sağ ve sol batma başladı dünden beri. Bel ağrım çok az arada oluyor. Şu an mide bulantısı yok şükür. Yanması var o da birkaç gündür azaldı.Bende de aynen bazen sag bazen sol oluyodu simdi yalniz sol agriyo bugun bikez sag agridi
Teşekkür ederim24 Kasım Öğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar.ışık tutacağınız nice ögrencileriniz , degerinizin bilineceği nice yillariniz olsun.Emeginize sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?