- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.681
Özel durumu nedir o arkadaşın bilmiyorum ama geçen yıl benimde basima böyle bi şey geldi.Bebegmin iskelet hastalugi varid.dogsa da yasamayacakti.zor kabullendim durumu imtihandı iç dünyamda savaştm ve işaretler durdurma dercesineydi. Doğum yapmaya karar verdim. Ve doğum yaptm 5 gün yaşadı.cok çok zor bi imtihan Allah yardımcısı olsunEn son hastanede suni sancı ile bebeği doğurmaya çalışıyorduüç prof de ortak rapora imza atmışlar. Bebeğin boyundan aşağısı felçli nabzıda az atıyormuş gebelik devam etsede doğumda bebeğin ölme ihtimali çok yüksekmiş. Anne için en iyisi sonlandırmak diye onay vermişler. Bir haftaya önce yazmıştı en son hastanede açılması yoktu onu bekliyordu. Hepimiz için dua ediyorum rabbim bebişlerimize sağlık versin korktuğumuz ile sınamasın
Benim ikiz olduğu için kesin alacağım. Manuel Lansinoh unkini alacağım.kizlar, bisey sorsam? e bebekde gezinirken gogus pompalarina takildim. sezeryan olma durumunda sut hemen gelmeyebiliyormus bu yuzden gogus pompasi almak gerekiyor sanirim. elektriklilerin fiyatlari yuksek manueller daha uygun ama hastanede lazim olursa falan nasil almak lazim acaba? hic dusundunuzmu pompa konusunu?
Aa gerçekten mi çok üzüldüm ona ya Allah yardımcısı olsun çok ama çok zorEn son hastanede suni sancı ile bebeği doğurmaya çalışıyorduüç prof de ortak rapora imza atmışlar. Bebeğin boyundan aşağısı felçli nabzıda az atıyormuş gebelik devam etsede doğumda bebeğin ölme ihtimali çok yüksekmiş. Anne için en iyisi sonlandırmak diye onay vermişler. Bir haftaya önce yazmıştı en son hastanede açılması yoktu onu bekliyordu. Hepimiz için dua ediyorum rabbim bebişlerimize sağlık versin korktuğumuz ile sınamasın
Arkadaşın pıhtı sorunu vardı bildiğim kadarıyla tedaviyle gebe kalmıştı. Daha önce bebek kayıpları da vardı. Çok etkilendim ben birkaç gün sersem gibi dolaştım hatta buraya da giresim gelmedi pek. Çok zor yaşamayan yinede o kadar bilemez. Allahım sabır versin sana da ona daÖzel durumu nedir o arkadaşın bilmiyorum ama geçen yıl benimde basima böyle bi şey geldi.Bebegmin iskelet hastalugi varid.dogsa da yasamayacakti.zor kabullendim durumu imtihandı iç dünyamda savaştm ve işaretler durdurma dercesineydi. Doğum yapmaya karar verdim. Ve doğum yaptm 5 gün yaşadı.cok çok zor bi imtihan Allah yardımcısı olsun
Özel durumu nedir o arkadaşın bilmiyorum ama geçen yıl benimde basima böyle bi şey geldi.Bebegmin iskelet hastalugi varid.dogsa da yasamayacakti.zor kabullendim durumu imtihandı iç dünyamda savaştm ve işaretler durdurma dercesineydi. Doğum yapmaya karar verdim. Ve doğum yaptm 5 gün yaşadı.cok çok zor bi imtihan Allah yardımcısı olsun
Allah razı olsun benimkide tedavileydi.bi sürü şey dediler.dua ettim sadece ne o acı çeksin ne ben.tam kavuştum derken.. sabir ve dua lazım. Doğumdan 4 ay sonra elhamd Rabbim sağlıklı bebekle müjdeledi. Çok şey yaşadım ama inş bu yıl meyvesini alicam. Rabbim sağ salim kuvagimiza almayı nasip etsin aminArkadaşın pıhtı sorunu vardı bildiğim kadarıyla tedaviyle gebe kalmıştı. Daha önce bebek kayıpları da vardı. Çok etkilendim ben birkaç gün sersem gibi dolaştım hatta buraya da giresim gelmedi pek. Çok zor yaşamayan yinede o kadar bilemez. Allahım sabır versin sana da ona da
Aminnnnn. İmtihan dünyasındayız ve rabbim bizi sabrımız ile sınıyor. Doğduğum günden beri beni sabrımla sınıyor. Yeterki ne olursa olsun onun kapısında durmayı bil. Sabırla bekle her seferinde elimi dolu dolu geri gönderdi. En son bebek konusunda 3.5 yıllık evliyiz 2 yıl tedavi sürecim oldu elimde iki minnak ile inşallah kapısından dönmüş olacağımAllah razı olsun benimkide tedavileydi.bi sürü şey dediler.dua ettim sadece ne o acı çeksin ne ben.tam kavuştum derken.. sabir ve dua lazım. Doğumdan 4 ay sonra elhamd Rabbim sağlıklı bebekle müjdeledi. Çok şey yaşadım ama inş bu yıl meyvesini alicam. Rabbim sağ salim kuvagimiza almayı nasip etsin amin
amin canım hepimiziAminnnnn. İmtihan dünyasındayız ve rabbim bizi sabrımız ile sınıyor. Doğduğum günden beri beni sabrımla sınıyor. Yeterki ne olursa olsun onun kapısında durmayı bil. Sabırla bekle her seferinde elimi dolu dolu geri gönderdi. En son bebek konusunda 3.5 yıllık evliyiz 2 yıl tedavi sürecim oldu elimde iki minnak ile inşallah kapısından dönmüş olacağımsağ salim kucağıma da almayı nasip etsin.
emzirmek istiyorum mutlaka. hastanelerde oldugunu bilmiyordum yani dogum zamani bende olmasa da olur o zaman. ihtiyac duyarsak diye yanimda bulunmali diye dusunmustum ben hani sezeryan olursa sut gelmezse falan. ama ogrendigim iyi oldu saolasinBen ikisini de kullandım Tabiki elektrikli olanlar çok daha rahat. Ama eğer emzirmeyi düşünüyorsan hiç birini almana gerek yok. Göğüs pompasi oluyor hastanelerde doğum yapar yapmaz göğsünden süt gelmiyorsa hemşirelerden iste.
evet ikiz oldugunda mutlaka gerekiyor birini emzirirken digerine vermek icin. birde lansinohun sut toplama unitesi gibi biseydi adi onu gordum inceledim. mesela bir gogusten emzirirken diger gogusten gelen sutu toplamak icin cok iyi diyorlar yorumlarda. vakumlu olarak geciriliyormus cok basit bisey ama etkiliymis. sana lazim olabilir ozellikle sut biriktirmek icin.Benim ikiz olduğu için kesin alacağım. Manuel Lansinoh unkini alacağım.
emzirmek istiyorum mutlaka. hastanelerde oldugunu bilmiyordum yani dogum zamani bende olmasa da olur o zaman. ihtiyac duyarsak diye yanimda bulunmali diye dusunmustum ben hani sezeryan olursa sut gelmezse falan. ama ogrendigim iyi oldu saolasin
Sütüm gelse de ben hazır edeceğim diğerini bekletmek istemiyorum. Ben bu çıkmazdan nasıl çıkacağım bilmiyorumevet ikiz oldugunda mutlaka gerekiyor birini emzirirken digerine vermek icin. birde lansinohun sut toplama unitesi gibi biseydi adi onu gordum inceledim. mesela bir gogusten emzirirken diger gogusten gelen sutu toplamak icin cok iyi diyorlar yorumlarda. vakumlu olarak geciriliyormus cok basit bisey ama etkiliymis. sana lazim olabilir ozellikle sut biriktirmek icin.
Allahıım iki bebek nasıl bişey acaba. Tek olduğumuz halde Daha şimdiden eşim kıyafetleri görünce bu çok küçük biz nasıl becerip bakcaz bu bebeğe diyo ikizleri düşünemiyorum bile. Birini koy birini al ne güzel Rabbimin hikmeti işteSütüm gelse de ben hazır edeceğim diğerini bekletmek istemiyorum. Ben bu çıkmazdan nasıl çıkacağım bilmiyorumikisini aynı anda emzirme eğitimi için sanırım hastanedeki eğitime gideceğim. İkisi aynı anda ağlarsa bende ağlarım. Birini nasıl bekletirim diye deli deli şeyler düşünüyorum. Onun için alıp sağıp dolaba koyup bir ona bir ona verecek şekilde sıraya koyarım diye düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek.
Birini emzirirken obürüne emzikte verebilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorumSütüm gelse de ben hazır edeceğim diğerini bekletmek istemiyorum. Ben bu çıkmazdan nasıl çıkacağım bilmiyorumikisini aynı anda emzirme eğitimi için sanırım hastanedeki eğitime gideceğim. İkisi aynı anda ağlarsa bende ağlarım. Birini nasıl bekletirim diye deli deli şeyler düşünüyorum. Onun için alıp sağıp dolaba koyup bir ona bir ona verecek şekilde sıraya koyarım diye düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek.
Coraspirini doğumdan bir hafta önce oksoparı doğumdan sonra burakırsın dedi doktorKızlar meraba hem oksapar hem coraspin kullanan varmı? Dr unuz coraspini ne zaman kesti ?
Karnımda farkını henüz hissetmedim tekler gibiyim :))) ama doğunca çift huni üst üste takıp gezeceğim bir süreAllahıım iki bebek nasıl bişey acaba. Tek olduğumuz halde Daha şimdiden eşim kıyafetleri görünce bu çok küçük biz nasıl becerip bakcaz bu bebeğe diyo ikizleri düşünemiyorum bile. Birini koy birini al ne güzel Rabbimin hikmeti işte
Ben coaspirini 32. Haftada bırakacağım. Oksapar doğuma kadar devam edilecek.Kızlar meraba hem oksapar hem coraspin kullanan varmı? Dr unuz coraspini ne zaman kesti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?