- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 298
- 35
- Konu Sahibi Minnaklarimm
Ilaç degil de izin için yani rapor icin yapabiliyo mu illa hastane ya da aile hekimi şart mi diye
Transfer sonucu tüp bebek merkezi rapor die bi üst yazı gibi bisey vermişti de ben kuruma göndermedim.bile
Normal devlet veya özel gittiğin kadın doğum doktoru yazıyor. Sorun olmaması gerek

5. Haftayla uyumlu dedi ikisi de 7 mm. Bana rapor yazdı çalısabiliyorum sıkıntı olmuyor dedim olsun bu haftalar tüp bebekte önemli istirahat et dedi. Haftaya kalbi de duyarız inşallah dedi. Rutin kan değerlerine de bakılacak.
  5. Haftayla uyumlu dedi ikisi de 7 mm. Bana rapor yazdı çalısabiliyorum sıkıntı olmuyor dedim olsun bu haftalar tüp bebekte önemli istirahat et dedi. Haftaya kalbi de duyarız inşallah dedi. Rutin kan değerlerine de bakılacak.
		 hayirlisiyla sira kalp atışlarimizda bende sali gidicem heycan korku arasindayim seni hangi gun çağırdılar kalp icin
 hayirlisiyla sira kalp atışlarimizda bende sali gidicem heycan korku arasindayim seni hangi gun çağırdılar kalp icin

birisi tonton qaliba
 birisi tonton qaliba  Sende ogretmendin qaliba sana ise cikmamk dedi? Benim doktorum sen karar ver egerki agrin varsa kanama varsa yat dedi ama genelde cok yatmami evde oturmami soyledi yani ise gide blrsin soyledi
 Sende ogretmendin qaliba sana ise cikmamk dedi? Benim doktorum sen karar ver egerki agrin varsa kanama varsa yat dedi ama genelde cok yatmami evde oturmami soyledi yani ise gide blrsin soyledi
		 canım senin o dediğin 12.0 cm benim ultrasonda da yazıyor biri 12 biri 14 ama altta 7.25 mm yazıyor  doktorum da 7 mm dedi haftasıyla uyumlu da söyleyince ölçüme pek takılmadım. Öğretmenim evet ben de iyiyim dedim olsun yat dinlen bu haftalar önemli dedi yoksa ben de çalışma taraftarıyım cocuklar geri kalsın istemiyorum dersten.
 canım senin o dediğin 12.0 cm benim ultrasonda da yazıyor biri 12 biri 14 ama altta 7.25 mm yazıyor  doktorum da 7 mm dedi haftasıyla uyumlu da söyleyince ölçüme pek takılmadım. Öğretmenim evet ben de iyiyim dedim olsun yat dinlen bu haftalar önemli dedi yoksa ben de çalışma taraftarıyım cocuklar geri kalsın istemiyorum dersten.