- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #12.601
2 yaşa kadar macun önerilmiyor zaten parmak fırçayla fırçalamak gerekiyormuş ama nerdeee vitaminlerini unutmadan verirsem ona şükürBen yapamıyorum düzenli acıkcası. Macun fılan da kullanmak istemıyorum daha erken bence

çok mu kötüsün
 çok mu kötüsün  crp üç katına çıkmış diğerleri temiz ciğere inmiş.
 crp üç katına çıkmış diğerleri temiz ciğere inmiş. 

e süper canım kendı arabamızla durursa 9 saat surer bızım de. Nasıl oyaladın ıpucu versene canım bana bıraz yanına neler aldın ne yedırdın
 e süper canım kendı arabamızla durursa 9 saat surer bızım de. Nasıl oyaladın ıpucu versene canım bana bıraz yanına neler aldın ne yedırdın tabi ki arada bir ağlama:) oğlumun birisi arabada uykusu gelince uyuyor diğeri serile serile uyumaya alışık uyumakta zorlanıyor. Ama yolculuktan önce biz oto koltuğunu değiştirdik zaten ana kucağına sığmıyorlardı artık. Yüksek dışarıyı izleyebilecekleri bir model aldık onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu arada illaki ağlıycaklar çünkü ben bile yoruluyrum 6 saatte çocuklarda haliyle sıkılıyor yoruluyor
   tabi ki arada bir ağlama:) oğlumun birisi arabada uykusu gelince uyuyor diğeri serile serile uyumaya alışık uyumakta zorlanıyor. Ama yolculuktan önce biz oto koltuğunu değiştirdik zaten ana kucağına sığmıyorlardı artık. Yüksek dışarıyı izleyebilecekleri bir model aldık onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu arada illaki ağlıycaklar çünkü ben bile yoruluyrum 6 saatte çocuklarda haliyle sıkılıyor yoruluyor