- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #13.041
İki uykuda da tek uykuda da 6 7 arasında. İki uykuda 6 di . Tek uykuda bugün 6.50 de uyandılar. Benim bebisler 10 saatten fazla çok nadir uyurlar. Gece uykumuz artmıyor hiç. en çok üstüne yarım saat uyurlar.Canım sabh kaçta uyanıyorlar
Yani tek uyku da çift uykuda olsa 12 saat toplam uykuları.Canım sabh kaçta uyanıyorlar
Hıc bellı olmuyor ne zaman uyandıgıCanım ilk sabaha doğrukini kesin diyorlar uzmanlar. Benimkiler 4 5 gibi mesela uyanıyor kesecek olsam ilk ondan başlayacağım biraz daha geçsin bende önce sabaha doğru olanı vermeyeceğim. Benimkiler iki defa uyanıyorlar. Yatmadan önce veriyorum gece 12 1 gibi bir uyanıyorlar birde sabaha doğru. Tek bebek olsa hiç zoru yok işte iki bebek çapraz olunca
Gündüz Uyku süreleri uzadı mı canım? Cınar 1 saatten fazla uyumaz mesela. Tek uykuda da 1 saat yetmezÇok rahatladım şuan uyuyorlar 2 saat olacak sonra 8.30 da gece yatışi . Bir hafta oldu oturttuk gibi inşallah böyle gideriz canım
Nasıl teke düşürmüştün canım uyandıgında vermıyor muydun? Benım oglum gece aglar uyanır emer hemen uyur. Su versem kıyamet kopar heraldeCanım zaten emzirmeyi teke düşürmştüm 2 yada 3 kez uyanıyor Du sonra onuda kestim su verdim artık su içinde uyanmıyor
Hıc emmek ıstemedı mı ne yaptın ıstedıyse bı detaylı anlatı versene canım ya belkı bende senın gazınla baslarımCanım zaten emzirmeyi teke düşürmştüm 2 yada 3 kez uyanıyor Du sonra onuda kestim su verdim artık su içinde uyanmıyor
Canım benim tek çift saat değişmiyor 2 saat toplamda uyuyorlar. Kızım bazen 1.5 yapıyor. Oğlumda bugün 2.5 saat uyudu. Doğduğu günden beri gündüz uykusunu seviyor. Ama ort 2 saat onun için de biraz tek uykuya geçmeye cesaret ettimGündüz Uyku süreleri uzadı mı canım? Cınar 1 saatten fazla uyumaz mesela. Tek uykuda da 1 saat yetmez
Benimkiler saatli bomba gibiHıc bellı olmuyor ne zaman uyandıgıDalana kadar sureklı uyanıyor mesela dün gece en son 1 de uyandı sabah da 6 bucukta kalktı. Ama bır önceki gece saat 5 e kadar sürekli uyandı.
Yok canım su verdim başta istemedi ama alıştı ya valla korktuğum gibi zor olmadı çok şükür yaaNasıl teke düşürmüştün canım uyandıgında vermıyor muydun? Benım oglum gece aglar uyanır emer hemen uyur. Su versem kıyamet kopar heralde
İstedi canım ilk gün su verdim babası uyuttu tavsiyem ilk 3 gün babası baksın gece o zamn meme istemiyor benim oğlum senin bebiş nasılHıc emmek ıstemedı mı ne yaptın ıstedıyse bı detaylı anlatı versene canım ya belkı bende senın gazınla baslarım
Bence başla canım tam zamanı. Kasımda işe başlycam gece deliksiz uyusun istiyorum artıkHıc emmek ıstemedı mı ne yaptın ıstedıyse bı detaylı anlatı versene canım ya belkı bende senın gazınla baslarım
Eutinimiz 2 saat bizimBenimkiler saatli bomba gibi3 4 saatte açıkiyorlar.
Gece ben ilgileniyorum canım emip yattıgı için babası kalkmaz. Hıc denemedım en azından emme sayısını azaltsak belkı bırakılabılır. 8 bucukta uyudu su saate kadar 3 kere kalktı 2 kere emdi bir kere de babası salladı uyuduİstedi canım ilk gün su verdim babası uyuttu tavsiyem ilk 3 gün babası baksın gece o zamn meme istemiyor benim oğlum senin bebiş nasıl
Ay ınsallah bende basarabılırımBence başla canım tam zamanı. Kasımda işe başlycam gece deliksiz uyusun istiyorum artık
Senin oğlan tam paşa vallahiGece ben ilgileniyorum canım emip yattıgı için babası kalkmaz. Hıc denemedım en azından emme sayısını azaltsak belkı bırakılabılır. 8 bucukta uyudu su saate kadar 3 kere kalktı 2 kere emdi bir kere de babası salladı uyudu
Biraz öyleSenin oğlan tam paşa vallahihic kendinden ödün vermiyor yerim yatarım kimse bana karışmasın der gibi üçte kalkarım beşte
Ay canım çok zor olur öyle yaaa birde çalışıyorsun sen nasıl dayanıyorsun?Gece ben ilgileniyorum canım emip yattıgı için babası kalkmaz. Hıc denemedım en azından emme sayısını azaltsak belkı bırakılabılır. 8 bucukta uyudu su saate kadar 3 kere kalktı 2 kere emdi bir kere de babası salladı uyudu
Bence dene canım bende başaraöam sanıyordum ama korktuğum gbi olmadıAy ınsallah bende basarabılırım
Günü gününü tutmuyor canım kendim 12 den önce yatmam o sürede sıkıntı olmuyor sonrası içinde dua edıyorum inşallah kalkmaz dıyeAy canım çok zor olur öyle yaaa birde çalışıyorsun sen nasıl dayanıyorsun?
Ayrı oda yaptıktan daha izindeyiz canım dönüşte kendi odasına geçiricem inşallahGünü gününü tutmuyor canım kendim 12 den önce yatmam o sürede sıkıntı olmuyor sonrası içinde dua edıyorum inşallah kalkmaz dıyeodasını ayırdın mı peki? Odasını ayırınca cok rahat ettim ben. Sessizce girerdim kendi yatagıma ses olup kalkmasın dıye. Camasır olur yerlesecek kalkar dıye yapamazdım. Şimdi cok rahatım o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?