Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hıc bellı olmuyor ne zaman uyandıgı Dalana kadar sureklı uyanıyor mesela dün gece en son 1 de uyandı sabah da 6 bucukta kalktı. Ama bır önceki gece saat 5 e kadar sürekli uyandı.

Canım zaten emzirmeyi teke düşürmştüm 2 yada 3 kez uyanıyor Du sonra onuda kestim su verdim artık su içinde uyanmıyor
Nasıl teke düşürmüştün canım uyandıgında vermıyor muydun? Benım oglum gece aglar uyanır emer hemen uyur. Su versem kıyamet kopar heralde

Gündüz Uyku süreleri uzadı mı canım? Cınar 1 saatten fazla uyumaz mesela. Tek uykuda da 1 saat yetmez
Canım benim tek çift saat değişmiyor 2 saat toplamda uyuyorlar. Kızım bazen 1.5 yapıyor. Oğlumda bugün 2.5 saat uyudu. Doğduğu günden beri gündüz uykusunu seviyor. Ama ort 2 saat onun için de biraz tek uykuya geçmeye cesaret ettim

İstedi canım ilk gün su verdim babası uyuttu tavsiyem ilk 3 gün babası baksın gece o zamn meme istemiyor benim oğlum senin bebiş nasıl
Gece ben ilgileniyorum canım emip yattıgı için babası kalkmaz. Hıc denemedım en azından emme sayısını azaltsak belkı bırakılabılır. 8 bucukta uyudu su saate kadar 3 kere kalktı 2 kere emdi bir kere de babası salladı uyudu

Senin oğlan tam paşa vallahi hic kendinden ödün vermiyor yerim yatarım kimse bana karışmasın der gibi üçte kalkarım beşte

Ay canım çok zor olur öyle yaaa birde çalışıyorsun sen nasıl dayanıyorsun?

Ay canım çok zor olur öyle yaaa birde çalışıyorsun sen nasıl dayanıyorsun?
Günü gününü tutmuyor canım kendim 12 den önce yatmam o sürede sıkıntı olmuyor sonrası içinde dua edıyorum inşallah kalkmaz dıye odasını ayırdın mı peki? Odasını ayırınca cok rahat ettim ben. Sessizce girerdim kendi yatagıma ses olup kalkmasın dıye. Camasır olur yerlesecek kalkar dıye yapamazdım. Şimdi cok rahatım o konuda

Ayrı oda yaptıktan daha izindeyiz canım dönüşte kendi odasına geçiricem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…