- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi Minnaklarimm
Bende masa başı canım aradı bir kalkıp yürümek iyi geliyor benim de belim çok ağırdı en son süt içtim ondan mı bilemedim ağırım azaldı , şimdi sol bacağıma az bir ağırı varAmin inşallah. Benim masa başı işim ama arada kalkıp yürümeme rağmen belim çok ağrıyor yatak istiyor belli. Ama masamın altına bi sehpa buldum gazete koydum ona uzatıyorum ayaklarımı bide benim müdürüm çok pimpirikli bişey beğenmez beni çok geriyor sinirleniyorum bebiş de stresli olacak diye korkuyorum

hayırlısıyla her şey güzel geçer inşallah.
 hayırlısıyla her şey güzel geçer inşallah. çifte mutluluk seninki de.
 çifte mutluluk seninki de.  

Sat 5 Ekim, 5+6 günlük olduk . Transferin 20. Günü keselerini gördük , 22 Kasım Cuma günü kalp atışı için gideceğiz. Biz daha buradayız ilerisi inşallah olacak
 Sat 5 Ekim, 5+6 günlük olduk . Transferin 20. Günü keselerini gördük , 22 Kasım Cuma günü kalp atışı için gideceğiz. Biz daha buradayız ilerisi inşallah olacak  

inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin. Ben de önümüzdeki Perşembe gideceğim bir aydır doktora gitmedim 12 haftada oluyorum ben de yoruldum ilaç kullanmaktan inşallah gittiğimde bıraktıracak herhalde
 inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin. Ben de önümüzdeki Perşembe gideceğim bir aydır doktora gitmedim 12 haftada oluyorum ben de yoruldum ilaç kullanmaktan inşallah gittiğimde bıraktıracak herhalde