merhaba kızlar bende artık bu yaz bebek düşünüyorum.Ama doğum iznini de ayarlamam gerek çünkü sözleşmeliyim.Son adet tarihim 26 mayıs henüz başlamadık çalışmalara ama hala kararsızım acaba bi daha ki aya mı başlasam diyorum .Çünkü burda doğum izni çok sıkı.İnternetten hesaplattım eğer hamile kalırsam 2 mart doğum diyor.Peki bu hesaplayıcılar doğru çıkıyor mu.Fikirlerinize ç.ok ihtiyacım var.
2 .bebek düşünen tecrübeli anneler yardımcı olun lütfen bide bende aşırı derecede doğum korkusu var.
ay korkutmayın kızlar yaa ben daha birinci doğumumu yapmaın ay çokmu köt:uhm:ü yaaaaaa
ay korkutmayın kızlar yaa ben daha birinci doğumumu yapmaın ay çokmu köt:uhm:ü yaaaaaa
bence de korkulacak bir şey yok ..zamanında ilk evlenirken de malum mesele yüzünden çok korkutmuşlarıd ..resmen korku filmi gibi anlatırladı ...ama öyle olmadığını görmüş ,amaaaann be bu kadar tantana edilen şey muymuş demiştim ..umarım doğum da öyle olur..
merhabalar bende bu yaz hamiş kalmak istiyorum.allahın izniyle hepimiz güzel sonuçlar alırız.
ben pko luyum ve hipotroid hastasıyım.6 yıllk evliyim
bende bu yaz hamile kalmak istiyorum ama henüz doğum kontrol hapını bırakmadım elimdeki kutu bitince bırakmayı düşünüyorum tabi önce doktoruma gidicem 3 ay öncedende folik asite başlamak gerekiyormuş onada şimdilik doğal yöntemlerle bugünden itibaren başladım:)
arkadaşım nekadarlık evlisin yani daha ilk çocuktaaa yada bi sorun yokken neden şu folik asit filan kullanma gereği duyuyosunuz anlamıyorum :bbo:Çok üzgünüm çoook
iyi akşamlar kızlar bende bugün akşam dedim bı test alayım ama eczanenin önünden geçtım gectım ıcerı gırıp alamadım hem cesaret edemedım hem de utandım:kedi:
hayrola cnm bişiymi varr yoksammm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?