Canim bende cok memnun oldum :)) Aynaya baktigimda goruntume soylediklerimi duysan sasarsin..Bildigim tum kotu seyleri soyluyorum ..Bide ustune oturup zirliyorum..En kotusu de pantalon falan giydigimdeki goruntum..Zaten benim goguslerimde kocaman..O ayri dert zaten...

( Aslinda hic bu kadar sorun etmemistim..Yani etmistimde bu kadar degil..Ama su dugun olayi yok mu yakti beni....

(
Ya reklam olur diye yazmamistim ilacin adini..Ben o ilaci 1 ay kullandim ama oyle cokda uymadim//Sabah aksam ,milkshake gibi birsey iciyorsun..Sabahlari sadece kahvalti yapiyorsun..Benim o zaman nasil tak dediyse canima aldim onca parayi verip..Cok acidim ama o paraya..Normalde ilaca falan cok karsiydim..Ama onu bir kac kisiye daha tavsiye ettim..Onlarda da ise yaradi..Adi dez 'di..Kilo verdim vermesine 2 yil gecti ustunden..68 de birakmisti beni ..bende onu birakmistim ya tabi :)) Iste bir umut getirttim buraya tekrar..Hatta bir arkadasima soyledim oda istedi ona da getirttim..Ama o 2 gun yapti birakti..Cok zor diye..Bende baslayamadim..esimde saglikli zayiflayacaksan amenna diyor ,onu kullanma diyor

( bende diyete basladim..Ama uzulerek soylemeliyim ki dun basladigim diyet yine aksam bozuldu

Aksam yemege davetliydik..ve ben bozmak zorunda kaldim..Esimin is arkadaslariydi diyetteyim demeye utandim
Ya ben bu aksam olayini nasil etcem bilmiyorum..Gun icinde cok guzel gidiyor..Ama aksam eve gidince esimden oturu bozuluyor..

(
Bu sabah yine basladim ..Azmettim bozmiycam bugun..Aksamda salata yapcam .corba yapcam gecistircem..
2 gundur tarti 65.2 gosteriyor..55.2 gorecegim gunu iple cekiyorum ve haziran ayinda bunu basarmis olmaliyim..onada raziyim..
Sizinle motive oluyorum ben..Suan suclu kediler gibi yaziyorum..yuzum dusmus bir sekilde..Gorende hesap veriyorum sancaka ama kendimi oyle hissediyorum..Kizin bana yaa..Valla..Olmayacak boyle..kizin ki bende suclu oldugumu biliyim..