- 17 Ekim 2021
- 243
- 43
- 48
- 28
- Konu Sahibi anneeeolmakkk
15aşılamanın kaçıncı gününde test yaptınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15aşılamanın kaçıncı gününde test yaptınız
Sağlıklı bir embriyo oluşamadi kanamayla attı kendini
İnanın çok üzüldüm inşallah rabbim tez zamanda size hayırlı bir evlat verirSağlıklı bir embriyo oluşamadi kanamayla attı kendini
Benim aşılama dahil Bugün 13. Gün yaptırsam mı iki gün daha mı beklesem bilemedim
Benim de 13. Gün bugün yarına veririm herhalde çok sitrese girdim beklemek zor . Siz verdiniz mi kanınızı ?Benimde 14 .günüm bekliyorum biraz adet ağrısı gibi Ağrı var ama inşallah güzel haberler alırız rabbimin mucizesi sonsuzdur
Allahım inşallah hayırlı haberler alırız dua edelim birbirimize inşallahSabah verdim öğlene belli olacak ama![]()
Bence direkt doktorunuzu aramalısınız eğer tekrar aşılama derse hemen Mens günün ikinci yada üçüncü gücü yumurta büyütme ilaçlarını başalatabilir . Ki inşallah gerek kalmaz yarabbim . İnşallah gebelik oluşmuştur .sonuçlarınız çıktı mıİnşallah geceden beri uyumadım sabah biraz kanamam oldu bugün normalde regl günüm ağrılarım da var acaba tutmazsa 2.kez hemen aşılama devam etsemmi yoksa ara mı vermeliyim bilginiz varmıdır
İnanın çok üzüldüm umarım en kısa zamanda mutlu olacağımız haberler alırız inşallahSonuç negatif çıktı tutmadi bir sonraki aya tekrar yapalım dedi![]()
Bende verdim sabah negatif canım çok sıkıldı moralim gerçekten bozulduSonuç negatif çıktı tutmadi bir sonraki aya tekrar yapalım dedi![]()
Bende verdim sabah negatif canım çok sıkıldı moralim gerçekten bozuldu
Merhaba. Ben Bursa’da yaşıyorum. 4 yıldır evliyiz. Yaklaşık bi buçuk senedir çocuk deniyoruz. Bu ay 2. Aşılama oldu. Allah’ın izniyle hayırlı haber alırız inşallah.Sımdı yaptırdım geldım ben uyutularak yapıldı ama bende rahım agzı darlıgı varmıs baya zor gecmıstı ılk asılama o yuzden sımdı anestezıyle oldu bzımde sebepsız ınfertılıte ınsallah bu defa olur ya