• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda aşılama yaptıranlar gelin birlikte bekleyelim 🥰✨🙏🤭🤍🫶🏻👩‍🍼

İnsallah ıkımızde guzel haberler alırız pekı eger buda olmazsa tup bebek dusunuyormusunuz nerede yaptırmayı dusunuyorsunuz yasınız kac
İnşallah 🥰 Doktorum eğer bu da olmazsa üçüncü aşılamayı deneyelim öyle tüp bebek tedavisine başlayalım dedi özel bir muayenesi olan bir doktora gidiyorum ben 25 yaşındayım siz düşünüyor musunuz sizin yaşınız kaç

Dosyam açıldı kilooooo ver dio 😂veremioom dedim 😛vercem inşallah adet bayrama denk geliyor yarın olursa yarın gitcem tedavi baslicak yoksa diğer aya kaldı

İnşallah 🥰 Doktorum eğer bu da olmazsa üçüncü aşılamayı deneyelim öyle tüp bebek tedavisine başlayalım dedi özel bir muayenesi olan bir doktora gidiyorum ben 25 yaşındayım siz düşünüyor musunuz sizin yaşınız kaç
Ben dusunuyorum daha fazla zaman kaybetmek ıstemıyorum cunku asılamada aslında normal gıbı bırsey yasımda 29 zaten

Adet oldum yarın çağırdılar ilacmi verecekler size naptilar aceba sürecin daha başındayım merak var
Gonal f igne kullandım ben 5 gun daha sonra ovıtrelle catlatma ıgnesı verıldı ıgneden ıkı gun sonrada asılama yapıldı benım ıkı asılamamda bu sekılde oldu bakalım hakkımızda hayırlısı

Back
X