- 18 Nisan 2025
- 61
- 10
- 3
- 25
- Konu Sahibi anneeeolmakkk
İnşallahİnsallah ıkımızde guzel haberler alırız pekı eger buda olmazsa tup bebek dusunuyormusunuz nerede yaptırmayı dusunuyorsunuz yasınız kac

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahİnsallah ıkımızde guzel haberler alırız pekı eger buda olmazsa tup bebek dusunuyormusunuz nerede yaptırmayı dusunuyorsunuz yasınız kac
Gerçekten öyle artık sonu güzel olucak diye düşünerek kendimi motive ediyo
Asilama kaça mal oldu acebaİnşallahDoktorum eğer bu da olmazsa üçüncü aşılamayı deneyelim öyle tüp bebek tedavisine başlayalım dedi özel bir muayenesi olan bir doktora gidiyorum ben 25 yaşındayım siz düşünüyor musunuz sizin yaşınız kaç
35yasindayim bende inşallah tutar yaAsilama kaça mal oldu aceba
Hayırlısı olsun inşallah benim de ne yazık ki kilo problemim varDosyam açıldı kilooooo ver dioveremioom dedim
vercem inşallah adet bayrama denk geliyor yarın olursa yarın gitcem tedavi baslicak yoksa diğer aya kaldı
İğneler hariç 40 bin ben narkozlu olduğum için böyle oldu ilk aşılamam narkozsuzdu o 25 bindiAsilama kaça mal oldu aceba
Ben dusunuyorum daha fazla zaman kaybetmek ıstemıyorum cunku asılamada aslında normal gıbı bırsey yasımda 29 zatenİnşallahDoktorum eğer bu da olmazsa üçüncü aşılamayı deneyelim öyle tüp bebek tedavisine başlayalım dedi özel bir muayenesi olan bir doktora gidiyorum ben 25 yaşındayım siz düşünüyor musunuz sizin yaşınız kaç
Sizinde kasıklarınızda agrı kanama varmı bırazİğneler hariç 40 bin ben narkozlu olduğum için böyle oldu ilk aşılamam narkozsuzdu o 25 bindi
Kanamam yok ama aşırı derece de kasıklarım da ağrım var doktorumu aradım az önce normal olduğunu söyledi ilk aşılamam da bu kadar ağrım olmamıştı kasıklarımda bu sefer çok ağrılı geçiyor maalesefSizinde kasıklarınızda agrı kanama varmı bıraz
Allah emeklerimızı bosa cıkarmasın ınsallah ya bendede var hem agrı hem kanamaKanamam yok ama aşırı derece de kasıklarım da ağrım var doktorumu aradım az önce normal olduğunu söyledi ilk aşılamam da bu kadar ağrım olmamıştı kasıklarımda bu sefer çok ağrılı geçiyor maalesef
Ay inşallah yaAllah emeklerimızı bosa cıkarmasın ınsallah ya bendede var hem agrı hem kanama
Adet oldum yarın çağırdılar ilacmi verecekler size naptilar aceba sürecin daha başındayım merak varSizinde kasıklarınızda agrı kanama varmı bıraz
Gonal f igne kullandım ben 5 gun daha sonra ovıtrelle catlatma ıgnesı verıldı ıgneden ıkı gun sonrada asılama yapıldı benım ıkı asılamamda bu sekılde oldu bakalım hakkımızda hayırlısıAdet oldum yarın çağırdılar ilacmi verecekler size naptilar aceba sürecin daha başındayım merak var