Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziranda aşılama yaptıranlar gelin birlikte bekleyelim 🥰✨🙏🤭🤍🫶🏻👩🍼
Merhaba benim de ikinci aşılamam bugün tam bir hafta oldu bir haftadır göğüslerim ve kasıklarım da ağrı var ama bunlar iğnenin etkisi sanırım çünkü ilk aşılamamda da bu belirtiler olmuştu ama maalesef negatif sonuçlanmıştı sizde belirtiler var mı
Benım 1 hafta oldu 2 ncı asılamamı yaptıralı goguslerde hassasıyet ve arada adet agrıları gıbı agrılarım oluyor o kadar oda belkı ovıtrellenın etkısınden olabılır dıye dusunuyorım cunku ılkındede olmustu umutlanmak ıstemıyorum acıkcası
Benım 1 hafta oldu 2 ncı asılamamı yaptıralı goguslerde hassasıyet ve arada adet agrıları gıbı agrılarım oluyor o kadar oda belkı ovıtrellenın etkısınden olabılır dıye dusunuyorım cunku ılkındede olmustu umutlanmak ıstemıyorum acıkcası
Adetım gecmeden yapmak ıstemıyorum ama haftasonu dayanabılırmıyım bılmıyorum gecen sefer ben ovıtrellenın 12. gunu adet olmustum sız ne zaman yapıcaksınız