- Konu Sahibi blueistanbul
Ne zaman oldunuz pekiiİçini ferah tut güzel olur inşallahBenimki de çift embriyo orta kalite 5.gün
Ilk transferinizmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman oldunuz pekiiİçini ferah tut güzel olur inşallahBenimki de çift embriyo orta kalite 5.gün
Ayın 5'inde oldum 3.transferim bu sizin?Ne zaman oldunuz pekii
Ilk transferinizmi
Bende 2 sinde oldum ilk transferim 37 yasindayim 2 de asilama oldum benAyın 5'inde oldum 3.transferim bu sizin?
31 yaşındayım 6 kere çatlatma yapınca aşılama yapmayalım direkt git dedi doktorum zaten sonrasında bir sürü şey çıktı. Şu an tüp bebek bile mucize gibi bakalım hayırlısı Allah'tan ümit kesilmezBende 2 sinde oldum ilk transferim 37 yasindayim 2 de asilama oldum ben
ONlar olmadi ne yazikki siz kac yasindasiniz
Mucize demeyin tip bile aciklayamiyor ki hersey Allahtan gercekten ben oyle dua ediyorum hep yasinizda benden daha cok gencccc31 yaşındayım 6 kere çatlatma yapınca aşılama yapmayalım direkt git dedi doktorum zaten sonrasında bir sürü şey çıktı. Şu an tüp bebek bile mucize gibi bakalım hayırlısı Allah'tan ümit kesilmez![]()
Yok yok yaşın kalitenin hiç önemi yok Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor bunu öğrendim bu süreçte.Mucize demeyin tip bile aciklayamiyor ki hersey Allahtan gercekten ben oyle dua ediyorum hep yasinizda benden daha cok gencccc
Bende heyecanlandim yarin sabah idrar testi yapacagim sali sabahida kan testiYok yok yaşın kalitenin hiç önemi yok Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor bunu öğrendim bu süreçte.
Tekrar idrar testi verecek misiniz. Koyulaşma için ay ta ben heycanlandım![]()
İnşəAllah hayırlı bir haber alırsın bende bugün transfer günümü saymazsak 2 ci gunumdeyim hicbir belirti yok .ilkinde negatif oldu .İnşəAllah busaraf olur çok heyecan var umarım isteyen herkesin yüzü güler mutlu haberler alırızBugün oldu transfer daha15 inde inşallah testim.
Belirti varmi ,bende 2. GunundeyimTransferin şu an 2.günü
2023 te başladım bir ara başka sağlık sorunlarım da olduğu için çok ara verdim .
Belirti gozlemlemeyin diyor.doktorlar.belirtisi olmayip gebe kalan cok varmisBelirti varmi ,bende 2. Gunundeyim
23 Ekim 2019 da yaşadığım sizin beklediğiniz süreci. 23 Haziran da 5 yaşında olacaklar ikizlerim.. gönlünüze göre olsun inşallahkimse yokmu![]()
Öyle bir belirtim yok ki önceki transferlerimde de yoktu . Sadece bel ağrısı var oda daha çok erken ilaçlara yoruyorum benBelirti varmi ,bende 2. Gunundeyim
Evet bende muhasebe işi masa başı çalışıyorum transferde 2 gun dinlenirim sonra yine normalEvet hemşireyim sen?
Benim hiç belirtim olmadı hiç belirti aramayın, ben bundan 5 yıl öncesi hamile iken hiç biseyim yoktu sadece ilaçlar çok ödem yapıyor ya bu estrofem beni maf ettiBugun 15 dk yurudum felaket agrim oldu
Bol bol su icin oyle geciyor agrilar.doktorum dedi
Transfer dahil 4.gün Yok hiç test yapmadım henüz erken çıkmaz dahaEvet bende muhasebe işi masa başı çalışıyorum transferde 2 gun dinlenirim sonra yine normal
Hayata devamke. Bugün senin kacinci günün olduhiç test yaptın mı
![]()
Ben 8 gün sonra yaptım idrar testi pozitif çıktı sonra doktorun istediği tarihte kan tahlili yapıldı bir hafta sonra kese içim çağırdılar sonra kalp derken öyle öyle devam ettikTransfer dahil 4.gün Yok hiç test yapmadım henüz erken çıkmaz dahaayın 10 unda idrar testi yapabilirim ama bilemiyorum korkuyorum da
![]()
Ay evet estrofem cok kotu bir ilac gercekten haklisinBenim hiç belirtim olmadı hiç belirti aramayın, ben bundan 5 yıl öncesi hamile iken hiç biseyim yoktu sadece ilaçlar çok ödem yapıyor ya bu estrofem beni maf etti
5.gunde hcg hormonu salgilanmaya basliyormus chatgpt ye sordum bende oyle yaptim sende bence yapabilirsinTransfer dahil 4.gün Yok hiç test yapmadım henüz erken çıkmaz dahaayın 10 unda idrar testi yapabilirim ama bilemiyorum korkuyorum da
![]()
8.gün ben de yapabilirim evet silikte olsa bir şey çıkar illakiBen 8 gün sonra yaptım idrar testi pozitif çıktı sonra doktorun istediği tarihte kan tahlili yapıldı bir hafta sonra kese içim çağırdılar sonra kalp derken öyle öyle devam ettik
8.gün idrar testi verip ona göre kan vermeye giderim5.gunde hcg hormonu salgilanmaya basliyormus chatgpt ye sordum bende oyle yaptim sende bence yapabilirsin