- 13 Haziran 2025
- 23
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi blueistanbul
Eskisi kadar heyecan yok herhalde artık diğer negatiflerden sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sıkışıklığa gerek yok dendi bana hatta sıkışıksan biraz yap dedi , olmadan 1 saat önce 1 lt yavaş yavaş iç yeterli bence , olcak inanEvet dikkat edeceğim ona sabah muhtemelen rahim kalınlığına bakılacak
Çok stres atlattım kaç aydır bir olcak bi olmucak denildi hep bi sorun çıktı böyle stres yapa yapa panik oldum inşallah Pazartesi biraz rahatlarım koyunca
Bi ilaç verdiler transfer sonrası katil hücre öldürücü ilaç diyekatil oldurucu ilac nedemek
Merhaba bunun icin bir test yaptirmismiydiniz. Katil hucremi çıkmıştıBi ilaç verdiler transfer sonrası katil hücre öldürücü ilaç diye
Hayır test yapılması prograf diye bi ilaçMerhaba bunun icin bir test yaptirmismiydiniz. Katil hucremi çıkmıştı
Evet 18 hazıran az önce idrar testi yaptım negatif çıktı Şiilikte olsa bir çizgidir belirmesi gerekmez miydi5ci gunuz nezaman test gununuz? 18 haziran mi?
ignelerdendir agrilariniz
Bana da verdi o ilacı kullanıyorumHayır test yapılması prograf diye bi ilaç
bugun 6ci gununuz mu test yaptiniz? ben 7 ci gun test yapmistim negatifti o vucudumuzdaki hormonlar ile alakali ertesi gun kan vermistim 90 felandi yani en sagliklisi 12 gun sonra test yapmak bu sefer ben bu transferde bekleyecem 12gun sonra test yapcamEvet 18 hazıran az önce idrar testi yaptım negatif çıktı Şiilikte olsa bir çizgidir belirmesi gerekmez miydi
Dr 10 gün kan istedi çarsamba günü oluyor ben pazartesi vermeyi düşünüyorum negatif tı testin içini açıp flasla yukarıdan bakınca bir çizgi daha göründübugun 6ci gununuz mu test yaptiniz? ben 7 ci gun test yapmistim negatifti o vucudumuzdaki hormonlar ile alakali ertesi gun kan vermistim 90 felandi yani en sagliklisi 12 gun sonra test yapmak bu sefer ben bu transferde bekleyecem 12gun sonra test yapcam
İlaçlar halsizlik yaptı mı sizde yaDr 10 gün kan istedi çarsamba günü oluyor ben pazartesi vermeyi düşünüyorum negatif tı testin içini açıp flasla yukarıdan bakınca bir çizgi daha göründü
İlaçlar halsizlik yaptı mı sizde ya
Evet baş dönmesi de oluyorİlaçlar halsizlik yaptı mı sizde ya